3-retters gourmet 'Sole-menu'
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
249,-
Ikke aktivt
værdi:
320,-,-
22%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 11/9-2014
Ved Dronningens Tværgade: Biotrattoria Ché Fè. Med 1 glas spumante.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos greed
Se alle Biotrattoria Ché Fè deals
Yderligere beskrivelse
Biotrattoria Ché Fè er Danmarks økologiske trattoria på italiensk. Stedet drives af Alessandro Jacoponi, som også stod bag Michelinrestauranten Era Ora og Bib Gourmand-spisestedet L’Altro . På Ché Fè er stemningen uformel, indretningen en smule rustikt og betjeningen særdeles venlig.
Oplevelsen inkluderer: 3-retters 'sole-menu' og 1 glas spumante Menueksempel:
3 af byens bedste antipasti lavet af årstidens mest friske råvarer.
Verdens bedste risotto (ja, det er sandt: Ché Fès chefkok Alessandro Jacoponi vandt sidste år titlen som verdens bedste udi den svære kunst) med jomfruhummer, ærter og blæksprutte.
Langtidsstegt kylling farseret med pancetta og fennikel og serveret med sicilanske 'caponata'-grøntsager.
Menuen kan dog skifte afhængigt af råvarer fra Italien
KUN 249,- PR. PERSON // PÅ GREED.DK Oplevelsen skal bestilles senest den 25. september på Greed.dk og kan anvendes mandag til onsdag til og med 10. december 2014. OBS! Begrænset antal til salg.
Ché fé udtales ’kæ fæ’ og er et typisk glædesudbrud i Umbrien. Det svarer til det danske udtryk ’hvordan går det’? – og er altså en kombination af en hilsen og en spørgen til, hvordan det går. Det spontane glædesudbrud når to mennesker mødes. Mens man omfavner og kindkysser hinanden.
Den rustikke restaurant har en madfilosofi, der går i retning af ’Enkelthed’ og ’Mad med smag’, som gør, at stedets gæster i den grad føler sig perfekt trakteret, når de rejser sig fra middagsbordet. Smør, fløde og tunge saucer er nemlig bandlyst til fordel for olivenolie, friske urter, eddiker og solmodne citrusfrugter, som krydrer maden med en uimodståelig lethed. Og så er brød og ris ofte på fuldkorn. Man har altså 'en god fornemmelse i maven', når man har spist på Ché Fè, hvor gæstens velbefindende er et kardinalpunkt.
Trivsel handler også om få ro – om atter at få jordforbindelse. Og derfor har Ché Fè introduceret denne 'Sole'-menu, der serveres hver uge fra mandag til onsdag, så gæsterne ikke skal stresse med selv at stå for madlavningen derhjemme. Giv Mamma (eller Papa!) en pause fra kødgryderne, og slå jer i stedet ned i trattoria'ets afslappede omgivelser. Betjeningen er helt nede på jorden, og venlige hænder vil rækker jer en symfoni af dejligt retter.
Greed.dk og Ché Fè glæder sig til at byde velkommen!
Menuen
Menueksempel ANTIPASTI Tre af byens bedste 'antipasti' PRIMO PIATTO Risotto med jomfruhummer, ærter og blæksprutte SECONDO PIATTO Langtidsstegt kylling farseret med pancetta og fennikel. Serveres med 'Caponata'-grøntsager
Om restauranten
Biotrattoria Ché Fè er Danmarks økologiske trattoria på italiensk.
Stedet drives af Alessandro Jacoponi, som også stod bag Michelinrestauranten Era Ora og Bib Gourmand-spisestedet L’Altro. I køkkenet er han stjernekokken og garant for den gode smag. Og det solide håndværk er så udpræget den vigtigste byggesten i stedets dna.
I 2013 fik Ché Fè tilmed tildelt guldmærket, der gør restauranten til Nordens førende af slagsen indenfor økologi. Dermed kulminerede en lang rejse, som to af ejerne drog ud på for mere end 25 år siden i en higen og søgen efter Italiens bedste øko-producenter.
Men Ché Fè er meget andet end blot et certificeret økologisk, italiensk spisested. Det er også stedet, der fortæller en anderledes historie om Støvlelandet. Om et Italien, hvor risene kan være ravnsorte, hvor dyreryggen dufter af fennikelblomster, og hvor en pikant chilisauce er blevet opkaldt efter chefens smukkeste bandeord.
Ché Fè importerer selv alle sine økologiske råvarer fra Italien. Om det så er sorte kikærter fra Apulien, røde ris fra Piemonte, sennepsmarmelade fra Mantova, vild fennikel fra Sicilien eller toscansk Cinta Sienese-svin. Og det kan smages. Der tages således altid udgangspunkt i den enkelte råvares potentiale, så derfor gæsten vente sig en oplevelse, der både er klassisk italiensk - og fuld af personlighed.
Menukortet byder bl.a. på varm bondesuppe med kulsorte kikærter fra Umbrien, hjemmelavet trofie pasta (ligurisk gnocchi) og retter hvor der indgår ingredienser som mild gorgonzola, rosmarin og aromatisk Scotch Bonnet Chili.
Den rustikke restaurant har en madfilosofi, der går i retning af ’Enkelthed’ og ’Mad med smag’, som gør, at stedets gæster i den grad føler sig perfekt trakteret, når de rejser sig fra middagsbordet. Smør, fløde og tunge saucer er nemlig bandlyst til fordel for olivenolie, friske urter, eddiker og solmodne citrusfrugter, som krydrer maden med en uimodståelig lethed. Og så er brød og ris ofte på fuldkorn. Man har altså 'en god fornemmelse i maven', når man har spist på Ché Fè, hvor gæstens velbefindende er et kardinalpunkt.
Trivsel handler også om få ro – om atter at få jordforbindelse. Og derfor har Ché Fè introduceret denne 'Sole'-menu, der serveres hver uge fra mandag til onsdag, så gæsterne ikke skal stresse med selv at stå for madlavningen derhjemme. Giv Mamma (eller Papa!) en pause fra kødgryderne, og slå jer i stedet ned i trattoria'ets afslappede omgivelser. Betjeningen er helt nede på jorden, og venlige hænder vil rækker jer en symfoni af dejligt retter.
Anmeldelser
Berlingske Tidendes anmelder, Søren Frank, hylder Biotrattoria Ché Fé for smagen af Italien, fra før verden gik af lave. Anmeldt i AOK.
’Én ting er gode råvarer og dygtige kokke. En anden ting er betjening til en Michelinstjerne. Vi havde hele aftenen fået en perfekt service med erfaring fra mange års tjeneste på de andre restauranter. Det italienske køkken er som udgangspunkt en folkelig begivenhed. Det viser Ché Fè ved i alle henseender at have respekt for og kærlighed til det enkelte: råvarerne, indretningen, betjening i hovedhøjde – alt sammen helt frit for tilsætningsstoffer eller andre overflødige udskejelser.’ Ché fé anmeldt i Information
Smagfuld italiensk restaurant oser af kærlighed Anmeldt i Politiken
Ekstra information
Ché Fè
Borgergade 17A
1300 København K
33 11 17 21