6 flasker italiensk vin
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
594,-
Ikke aktivt
værdi:
954,-,-
38%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 18/9-2014
La Quercia Barbera d'Asti Superiore 2011
Vin fra 200 år gammel vingård, som laves på de bedste druer fra de ældste vinstokke. Vinen er fyldig og rund, og har en varm, blød og overvældende intens smag passende til kalvekød, lam, oksekød og vildt.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos vinpalle
Se alle Vinkasse deals
Yderligere beskrivelse
"En meget fyldig Barbera med kirsebær, røg, violer, krydderier og vanilje. Lavet på druer fra ældre stokke og det fornemmes i koncentrationen. Saftig vin med en flotlang eftersmag". Sådan beskriver Thomas Rydberg vinen, som vi her her har fornøjelsen at tilbyde dig. Denne Barbera d'Asti kommer fra den mere end 200 år gamle vingård Villa Giada, som ligger i hjertet af Piemontes vinområde.
Vinen har fået hele 6 stjerner fra Den Korte Avis og 5 stjerner fra Vinavisen. Anders Halskov Jensen fra Jyllands Posten give vinen 5 stjerner og kalder den "et rigtigt fint køb" . Thomas Rydberg roser også vinen i Ekstrabladet og giver den 5 stjener . Vi kan tilbyde dig denne anmelderroste vin til kun 99 kr. Du sparar hele 38%. Slå til før pallen er tom!
Det siger anmelderne:
Erik Mortensen: "Den mere end 200 år gamle vingård har siden 1993 været ejet af Andrea Faccio, og den økologiske vin er fremstillet på 100 pct. Barbera-drue. Den er varm og blød i smagen, hvor der er mindelser om skovbund og morkler og vilde brombær." -Den Korte Avis, 6 stjerner
Arne Tiedemann: "En Barbera helt i top. En herlig rødvin med fløjlsblød, fint krydret frugt og mange facetter." -Vinavisen, 5 stjerner
Anders Halskov-Jensen: "Moden og ødsel næse, bitre kirsebær, tobak og træ. Indbydende. Velbalanceret mund med fint syrebid, god frugt og modne tanniner. Flot Barbera i den tunge, krydrede ende." -Jyllands Posten, 5 stjerner
Thomas Rydberg : "En meget fyldig Barbera med kirsebær, røg, violer, krydderier og vanilje. Lavet på druer fra ældre stokke og det fornemmes i koncentrationen. Saftig vin med en flotlang eftersmag." -Ekstrabladet, 5 stjerner
Køb 2 kasser og får dem leveret fragtfrit til døren.
Om vinen
Vinen laves på de bedste druer fra de ældste vinstokke. Efter en omhyggelig udvælgelse i marken bliver de bedste druer afstilkede og presset efterfulgt af gæring på ståltanke med temperaturkontrol. Hviler nogle få måneder på ståltanke og overføres i begyndelsen af vinteren til små 7 hektoliters egefade, som er de traditionelle piemontesiske tønder. hvor den ligger i 12-14 måneder. Efter aftapning flaskelagrer vinen yderligere nogle måneder, indtil den har opnået den rette balance.
Vinen er mørk rubinrød og har en intens krydret duft af mørk frugt. Smagen er varm, blød, overvældende intens med noter af underskov og frugter. Fyldig, rund og letkrydret. Vinen er meget velstruktureret og harmonisk, og vil holde sig på toppen i adskillige år. En klassisk Barbera lavet på de klassiske fade. Vinen er lavet på 100% Barbera og passer godt til Kalvekød, Lam, Oksekød og Vildt.
Land : Italien
Område : Piemonte
Vingård : Villa Giada
Drue : Barbera
Årgang : 2011
Alkohol : 14,00%
Om vingården
Villa Giada ligger i hjertet af Piemontes vinområde, og de ejer mere end 25 hektar vinmarker, som ligger i klynger omkring 3 gamle gårde. Der har ligget vinmarker på ejendommen i mere end 200 år, og al jorden dyrkes nu efter økologiske principper.
Vingården er siden 1993 blevet drevet af Andrea Faccio. Han har udstyret vinkælderen med det mest avancerede udstyr til vinfremstilling med moderne temperaturkontrollerede gæringstanke i rustfrit stål. Modningen foretages i de gamle underjordiske kældre, gravet ud under gården for mere end to århundreder siden. Kælderen har en konstant temperatur på 14° - 16° C og en optimal relativ luftfugtighed på omkring 80 %.
Druerne er høstet med hånden for at behandle dem så skånsomt som muligt og for at foretage en vigtig indledende kvalitetskontrol. De bliver bragt til vinkælderen i små kasser, hvorefter stænglerne fjernes inden presning. Efter gæringen udvælges de forskellige kvaliteter til lagring på store fade, mindre tønder eller små franske barriques, som Villa Giada stadig anser for bedst til lagring af de helt store vine.
Efter en passende fadlagring tappes vinen på flaske for så at ligge yderligere i nogle måneder, før den frigives til salg.