Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3 overnatninger i luksus-hytte for hele familien

tilbuds-billede
2795,-
Ikke aktivt
værdi:
4925,-,-
43%

Deal fra 6/10-2014

Fakse: Feddet Camping

Den helårsisolerede hytte har egen køkken, bad og fladskærms tv.
Elforbrug og slut-rengøring er med i prisen og tilbuddet er for 5 personer med gratis morgenbrød og adgang til badeland.
5 overnatninger i campingvogn kan købes her.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Værdibeviset gælder i perioden 9. - 19. oktober. Man kan bo op til 6 personer i hytten. Tilføj en 6. voksen for 80 kr, eller et barn op til 12 år for 60 kr.
 
Se alle Feddet Camping deals

Yderligere beskrivelse

EFTERÅRSFERIE! Få 3 overnatninger i luksus-hytter på Feddet Camping inkl. fri adgang til badeland og adventuregolf samt gratis morgenbrød hver dag.Slå til nu og invitér familie og/eller venner med på afslapning og hygge i efterårsferien i luksuriøse omgivelser. Book 3 overnatninger i luksushytte for op til 5 personer.Nyd fri adgang til badeland og adventure(mini)golf samt gratis morgenbrød hver dag!Feddet Camping er kåret til ?Best Camping 2014 og 2013?, og når du ser pladsen, vil du forstå hvorfor!Feddet Camping har 4 stjerner og byder på et utal af aktiviteter og underholdning for hele familien - bl.a. indendørs pool, Fun and Play aktivitetshus, legepladser, adventure(mini)golf, smuk natur og meget mere.Sådan bor I:I får en af Feddets lækre luksus Strand- eller Lærkehytter med plads til op til 6 personer (5 personer er inkl. i prisen). BEMÆRK: Elforbrug og slut-rengøring inkluderet i prisen!Hytterne er af luksusudgaven - indrettet med sovepladser til 6 pers. En dobbeltseng i separat soverum, 2 boksmadrasser på hemsen og 2 sovepladser på sovesofaen i stuen.Badeværelset har gulvvarme, brusebad og toilet, og køkkenet er indrettet med service, ovn, køleskab mm. Opholdsrummet er møbleret med bord, stole, sovesofa og fladskærm med DVD. Hytterne er helårsisoleret.Strandhytterne er udstyret med klimaanlæg og har desuden en overdækket sydvendt terrasse.Det får I:3 overnatninger i perioden 9. - 19. oktober 2014. Der er tjek-ind fra kl. 15.00 og tjek-ud inden kl. 11.00.Prisen inkluderer leje af hytte med 3 overnatninger for op til 5 personer.BEMÆRK: Der er plads til op til 6 personer i hytten. Tilføj en 6. voksen for 80 kr, eller et barn op til 12 år for 60 kr.Gratis morgenbrød hver dag, 2 stk. morgenbrød pr. person pr. dag.Fri adgang til badeland samt fri adgang til adventure(mini)golf (værdi 1.440 kr.)BEMÆRK: Elforbrug og slutrengøring inkluderet i prisen!Opholdet kræver et Campingpas. Har du/I ikke et Campingpas allerede, kan dette købes til kr. 110,00 (1 pas gælder for hele familien). Betales direkte til Feddet Camping.Priser:3 overnatninger i luksushytteDEALPRIS: 2.795 kr. Normalpris: 4.925 kr.SPAR 43%Man kan bo op til 6 personer i hytten. Tilføj en 6. voksen for 80 kr, eller et barn op til 12 år for 60 kr.For at sikre dig, at der er plads i de ønskede dage, kan du tjekke, om der er ledigt på deres onlinebooking: HER VIGTIGT: Der er et begrænset antal hytter, hvorfor booking er nødvendig. Der tages forbehold for udsolgte enheder.VIGTIGT: Husk at medbringe og aflevere dit værdibevis, når du tjekker ind på Feddet Camping - da værdibeviset fungerer som betaling for opholdetNormalprisen tjekket på leverandørens hjemmeside den 6. oktober 2014.

Ekstra information

Værdibeviset gælder til 3 overnatninger i perioden 9. - 19. oktober 2014Der er tjek-ind fra kl. 15.00 og tjek-ud inden kl. 11.00.Prisen inkluderer leje af hytte med 3 overnatninger for op til 5 personer, VIGTIGT:For at sikre dig, at der er plads i de ønskede dage, kan du tjekke, om der er ledigt på deres onlinebooking: HER BEMÆRK: Der er plads til op til 6 personer i hytten. Tilføj en 6. voksen for 80 kr, eller et barn op til 12 år for 60 kr. Dette afregnes direkte med Feddet CampingGratis morgenbrød hver dag (2 stk. morgenbrød pr. person)Fri adgang til badeland og adventure(mini)golf (værdi 1.440 kr.)BEMÆRK: Elforbrug og slutrengøring inkluderet i prisen!Opholdet kræver et Campingpas til kr. 110,00 (1 pas gælder for hele familien) betales direkte til Feddet Camping såfremt man ikke i forvejen har et campingpas for 2014..VIGTIGT: Medbring og aflever dit værdibevis, når du tjekker ind på Feddet CampingDit værdibevis bliver tilsendt pr. mail, umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status på din DealSales-profil, når du har indløst dit værdibevis hos Feddet CampingVIGTIGT: Du vælger selv, hvilke dage der passer dig i perioden 9. til 19. oktober 2014. Forbeholde for udsolgte dage og enheder. Der er tjek-in fra kl. 15.00 og tjek-ud inden kl. 11.00.Bekræft venligst din booking hos Feddet Camping på telefon 56 72 52 06Værdibeviset kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud / rabatterOBS: Dealsales.dk er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. udlejning, aktiviteter mv. rettes direkte til Feddet Camping på tlf. 56 72 52 06 eller mail: info@feddetcamping.dkSom forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb regnet fra købsdatoen på værdibeviset. Når bookning er foretaget hos Feddet Camping, ophører fortrydelsesretten ift. DealSales og værdibevisetFeddet Camping ligger på halvøen Feddet midt i Sydsjællands smukke og afvekslende natur. Nyd de lækre luksusfaciliteter, slap af i den overdækkede pool og/eller oplev naturen som venter lige uden for. På Feddet får hele familien tid og rum til at nyde livet og hinanden.Feddet Camping http://www.feddetcamping.dkFeddet 12, 4640 Fakse

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1335,-
værdi:
2694,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 3 dages ophold med morgenmad - for 2

Holbæk: CampOne

- 2 overnatninger med 4 gratis rundstykker pr. dag
- Hytte med plads til 4 personer
- Gratis boblevand og frisk frugt for 2 personer
- Fri adgang til wellness
"Til 30. dec. Undtagen periode. Weekendtillæg. 200+ har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 995,-
værdi:
2765,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Naturophold med vildmarksbad - op til 5 personer

Fredericia: Dancamps Trelde Næs

Med et ophold på Trelde Næs Camping kan I komme helt ned i gear og nyde at bo omgivet af smuk natur - og endda med udsigt til havet fra vildmarksbadet .
" Indtil d. 1. maj. 2015. Bemærk undtagen periode. Weekendtillæg. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1295,-
værdi:
2600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 4 dage i hytte - for op til 5 personer

Storvorde (SØ for Aalborg): Dokkedal Camping

- 3 overnatninger i hytte m. plads til op til 5 personer
- Eget bad og toilet
- Fri adgang til indendørs svømmehal
- Vand og strøm inkl. i prisen
"Til 20. okt. Valgfri rengøring: 300,-. Campingpas: 110,-.
4.4 af 5 stjerner (286 brugere)
. 200+ har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide