Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3 dages storbyferie for 2 med morgenbuffet

tilbuds-billede
1149,-
Ikke aktivt
værdi:
2298,-,-
50%

Deal fra 16/10-2014

Berlin: Azimut Hotel Berlin

Nyd 3 skønne dage på det skønne hotel beliggende nær det berømte Kurfürstendamm, med rige muligheder for shopping, samt historiske og kulturelle oplevelser. Inklusiv en flaske mineralvand ved ankomst.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealicious

Gælder 1. nov 2014 til 1. nov 2015 med undtagelse af jul, nytår o.lign.
 
Se alle Azimut Hotel Berlin deals

Yderligere beskrivelse

Super beliggenhed inkl. lækker morgenbuffet.? Pak kufferten, og oplev en storby, som har noget at byde på for alt og alle. Berlin ligger lige rundt hjørnet. Nyd byens energi sammen med familien, vennerne eller kæresten. Vågn op fra de bløde dyner, og få en god start på dagen med en lækker morgenbuffet på hotellet, før dagens sightseeing og shopping begynder. Oplev den spændende og energiske Metropolby, Berlin, som er i rivende vækst.? Uanset om du er på ferie med familien, drengerøvs ferie med gutterne for at se fodbold, shopping med veninderne, eller nyder en romantisk weekend væk med dit hjertes udkårne, så er der et væld af muligheder, og oplevelser at vælge imellem. Har du en gang været i Berlin, vil du blive ved med at komme tilbage igen og igen. Her kan du for eksempel leje en den legendariske ?Trabi? bil, tage på sightseeing, og opleve en anden side af Berlin. Gå ikke glip af 3 dage i Berlin for 2 personer i Berlin inkl. lækker morgenbuffet: ? 2 x overnatninger i dobbeltværelse? 2 x lækker morgenmads buffet? Kort over Berlin ? En flaske vand ved ankomst ? Berlin Zoo, KaDeWe, Europacenter ligger i gåafstand

Ekstra information

Spar 50% på 3 dage i  Berlin for 2 personer inkl. morgenbuffet, beliggende på Kurfürstendamm. Berlin er en by fyldt med sprudlende liv, charmerende atomsfære, oplevelser og i konstant rivende udvikling. •    Oplev den kulturelle scene - alt fra moderne til klassisk•    Sommer i Berlin byder på masser af oplevelser, som open air events + festivaller, beach bars, open air biografer, beer gardens, strand og hav, grønne områder m.m.•    Smukke bådture på kanalerne•    Smag over 2000 forskellige øl typer på Berlin Beer Festival•    Shopping•    Fodbold•    Flughafen Tempelhof - Berlin Festival Det med småt:Flybilletter er IKKE inkluderet i prisen.Gyldighed/indløsningsperiode: 1. november 2014  - 1. November 2015(Gælder ikke i messeperioder + større events + Nytårs aften)Efter endt fortrydelsesperiode, samt booket ophold, kan der ikke længere fortrydes.Ønskes der specifikke datoer for opholdet, anbefales det at der bookes inden fortrydelsesperioden udløber.Vær’ venligst opmærksom på at tilbuddet er afhængig af hotellets ledige pladser, og der anbefales at vente med at booke transport før hotellet har bekræftet ønskede datoer for opholdet. Der kan forekomme en obligatorisk city tax på op til 5 euro pr dag, som betales direkte til hotellet ved ankomst. Hotellet, tager forbehold for udsolgte datoer, samt forbeholder sig ret til at melde udsolgt for deal gæster, ved kun få ledige værelser tilbage.Ved udeblivelse fra booket ophold, anses værdibeviset for benyttet.Værdibeviser kan IKKE kombineres ved ønske om forlængelse af ophold.Dealicious! er alene formidler af annonce tilbuddet, og kan ikke stilles til ansvar for leverandørens oplyste informationer, priser, etc.. Efter fortrydelsesperioden henvises direkte til leverandøren ved spørgsmål, forespørgsler, reklamation m.m.

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Tyskland: 2-4 dage med velværerabat - til 2

Berlin: Q! Hotel

- 1, 2 eller 3 overnatninger med morgenmadsbuffet
- Fri adgang til hotellets spa- og fitnessfaciliteter
- 10% rabat på massage og udvalgte behandlinger fra 60 minutter
" Indtil 8. marts, 2027. Gælder 1 nat. Stedet får
4.4 af 5 stjerner (3824 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Tyskland: 3 dages ophold med 3-retters

Lübeck: Hotel IV Jahreszeiten Lübeck****

- 2 overnatninger i lille dobbeltværelse (18-20 m2)
- 3-retters middag eller buffet den anden aften
- Morgenmad begge dage
- P-plads til 1 bil pr. værelse
"Til 31. aug. Sæsontillæg.
4 af 5 stjerner (5573 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Svensk ophold med 9-retters middag

Malmø: Elite Hotel Savoy****

- 1 overnatning på Elite Hotel Savoy
- Morgenmad på hotellet
- 9-retters middag på Restaurant Lemongrass
" Indtil 1. okt. Sæsontillæg. Stedet får 4.1 af 5 stjerner (3849 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide