Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Vinsmagning hjemme hos dig - for 4-6 personer

tilbuds-billede
195,-
Ikke aktivt
værdi:
1500,-,-
87%

Deal fra 10/11-2014

Hele Danmark: Smag på 8 forskellige vine.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gælder kun på brofaste øer og Bornholm. Tir-fre med start kl.12-18.
 
Se alle Vinhuset Pieroth deals

Yderligere beskrivelse

Nyd nogle herlige timer sammen med venner, familie eller kollegaer. Vinhuset Pieroth giver jer en dag med masser af god vin - du vælger, hvor det skal foregå!Med denne deal får du et et vinsmagningsarrangement for hele 4-6 personer, til langt under normalprisen.Et vinsmagningsarrangement er idéel som en oplevelse for familie og venner, eller for de nærmeste kolleger på arbejdspladsen - uanset hvad baggrunden er, så møder Pieroths vinekspert op med gode vine og kompetent rådgivning.Benyt denne fantastiske mulighed for at smage på 8 lækre vine, som kan bestilles ved Pieroths vinkonsulent, såfremt de smagte druer falder i jeres smag. De vil herefter blive leveret direkte til døren med en fragtmænd.DET FÅR DU:Smagning af 8 forskellige vine for 4-6 personerEn dygtig vinekspert til at servere og fortælle om den vin, I smager påArrangementet kan afholdes i hverdagene tirsdag-fredag med starttidspunkt inden for tidsrummet kl. 12-18Kan afholdes over hele Danmark (BEMÆRK: KUN brofaste øer og Bornholm)Værdibeviset er gyldigt til og med 17. februar 2015Hav selv vinglas og lidt vand, brød eller snacks klar til smagningenDEALPRIS: 195 kr (for 4-6 personer)Normalpris: 1500 kr. for 6 personer (250 kr. pr. person)VIGTIGT: Når du har købt dit værdibevis, udfylder du formularen HER og senest 14 dage efter bliver du kontaktet pr. telefon af en vinkonsulent, så I kan aftale tid og sted. Jo hurtigere du udfylder formularen, des hurtigere vil du blive kontaktetBEMÆRK: Der er mange, der gerne vil holde det en fredag, så vær hurtig til at bestille, for at undgå for meget ventetid!HUSK at medbringe dit værdibevis til vinsmagningen, da det fungerer som betaling for arrangementetNormalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside den 4. november 2014

Ekstra information

Værdibeviset er gyldigt til den 17. februar 20151 værdibevis gælder til 1 vinsmagning af 8 forskellige vine for 4-6 personerArrangementet kan afholdes i hverdagene tirsdag-fredag med starttidspunkt inden for tidsrummet kl. 12-18VIGTIGT: Når du har købt dit værdibevis, udfylder du formularen hér: http://www.vinhuset-pieroth.dk/?page_id=2118  og senest 14 dage efter bliver du kontaktet pr. telefon af en vinkonsulent, så I kan aftale tid og sted. Jo hurtigere du udfylder formularen, des hurtigere vil du blive kontaktetKan afholdes over hele Danmark (dog KUN brofaste øer og Bornholm)Hav selv vinglas og lidt vand, brød eller snacks klar til smagningenVIGTIGT: Når du har købt dit værdibevis, udfylder du formularen her, og senest 14 dage efter bliver du kontaktet pr. telefon af en vinkonsulent, så I kan aftale tid og sted. Jo hurtigere du udfylder formularen, des hurtigere vil du blive kontaktetBEMÆRK: Der er mange, der gerne vil holde det en fredag, så vær hurtig til at bestille, for at undgå for meget ventetid!HUSK at medbringe et print af dit værdibevis til vinsmagningen, da det fungerer som betaling for arrangementetDit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dkDit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når du har afleveret dit værdibevis til Vinhuset Pieroth ifm. vinsmagningenDit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatterOBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@vinhuset-pieroth.dk - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmålSom forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøbVinhuset Pieroth forhandler udelukkende vine af høj kvalitet fra hele verden. Deres fortræffelige service og mange års ekspertise har gjort dem til den ubestridte markedsleder inden for direkte vinsalg til virksomheder over hele verden.Pieroth var fx en af de første til at introducere begrebet “personlig vinsmagning i kundens eget hjem”, så med Pieroth kan du smage vin og sekt i egne omgivelser sammen med venner, bekendte eller naboer.Se mere på www.vinhuset-pieroth.dkFerd. Pieroth A/Shttp://www.vinhuset-pieroth.dkJ.P. Larsens Vej 9, 8220 Brabrand

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Billet til julekoncert

Kolding, København, Århus og Odense: Med Caroline Henderson

I julen 2024 kan du komme med til en helt særlig koncertoplevelse med Katrine Muff og Johannes Langkilde i nogle af de smukke danske kirker. Her vil julestemningen stige helt til tops, mens hele publikum vil samle sig om de opløftende og medrivende sange.
" Udvalgte datoer fra Nov. - dec. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Efterårskoncert med Hanne Boel

Århus, Odense og København: Med Hanne Boel

I efteråret 2024 er der lagt op til den helt store musikoplevelse, når Hanne Boel med sin trio gæster kirker landet over. Her vil hun diske op med imponerende vokalpræstationer, der tager publikum med gennem hendes nye album, Norwegian Recordings.
" Udvalgte datoer i nov. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 357,-
værdi:
595,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gourmetoplevelse i Ribe

Ribe: Hotel Dagmar

Vælg mellem:
- Lille menu med 3 serveringer inkl. velkomst og appetitvækker: 357,-
- Stor menu med 6 serveringer inkl. velkomst og appetitvækker: 597,-
" Indtil 21. dec. Stedet har en glad smiley og får 4 af 5 stjerner (3463 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide