Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Frit valg på vegetar-take-away

tilbuds-billede
50,-
Ikke aktivt
værdi:
100,-,-
50%

Deal fra 13/11-2014

Nørrebro, Jægersborggade: Astrid & Apornas Spiseri

100,- at bruge på lækkert vegetar-take-away.
Stedet byder på BBQ burgere med vegetarbøffer, ovngrillede jackfruit-wraps, hotdogs med ketchup & cashewnødder, japanske øl m.m.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Køb ét eller flere beviser.
 
Se alle Astrid & Apornas Spiseri deals

Yderligere beskrivelse

Madelskere står på nakken af hinanden i den nyåbnede vegetar-take-away i hippe Jægersborggade. Den svenske kæmpesucces Astrid & Apornas Spiseri, som åbnede på Nørrebro i maj, er allerede et kæmpe hit. Her strømmer kvinder og fuldvoksne mænd til for at få lækre burgere med mango-relish, skønne hotdogs med æble, ketchup og chili, spændende wraps og sprøde grønne salater. Her serveres 'feel good fast food' til frokost og aften med sodavand fra San Pellegrino og prisvindede special-øl fra Japan. Med åbningen af det svenske succes-spiseri er endnu en perle føjet til rækken af hippe restauranter, caféer og delikatessebutikker i populære Jægersborggade. Her overgiver både vegetarer og kødelskere sig til de fantastiske smagsoplevelser i Astrid & Apornas Spiseri.Med Dagens tilbud har du frit valg til alt hos Astrid & Apornas Spiseri. Køb ét eller flere værdibeviser. Få fantastiske grill- og BBQ-burgere i hjemmebagte burgerboller med vegetar-bøffer, salat, hjemmesyltet pickles, ketchup og mayo. Nyd burgere toppet med hjemmelavet relish af mango, rødløg og jalapeños & med skalotteløg, cashewnødder, æble, chili og ketchup. Få sprøde french fries som side orders. Få milde & hotte hotdogs i hjemmebagte pølsebrød med ketchup, sennep, sojaristede cashewnødder og fantastiske relish. Smag lækre sprøde wraps med marineret og ovngrillet jackfruit, babyspinat, cashewnødder, mynte og chili-chipotle-mayo. Få vietnamesiske Banh-Mi-Wraps med soya-kylling marineret i hoisin- og hot-chili-sauce, syltede radiser, gulerødder, chili og mynte. Nyd spicy koreansk kimchee-salat med æble, mynte, shiitake-svampe og japansk citrusfrugt. Få lækre edamame-bønner med sesam og ponzu & bulgur-salat med røde og gule peberfrugter, skalotteløg og lime. Smag skønne sodavand fra San Pellegrino med citron & appelsin og prisvindende special-øl fra Japan.Den lille hyggelige take-away-perle i Jægersborggade har taget nørrebroerne med storm. Her kommer både kvinder og fuldvoksne mænd for at få fantastiske madoplevelser. Astrid & Apornas madkoncept har i mange år høstet stor anerkendelse hinsidans. Nu er den populære take-away-succes kommet til København for at vinde alle madglade københavneres hjerter.Det populære svenske spisested & take away har lagt sig i Jægersborggade side om side med nogle af Københavns mest hippe restauranter, delikatesseforretninger, caféer og designerbutikker. Og Astrid & Aporna har givet den livlige og farverige gade endnu en velsmagende streng at spille på.Det lille sunde fast-food-spiseri, med barstole ved vinduet og borde-bænke på gaden, lokker med lækre burgere & hotdogs toppet med fantastiske relish og side orders. Her serveres skønne farverige salater og velsmagende wraps, som kan spises og nydes med god samvittighed. Her præsenterer kendte gæstekokke månedens ?food specials? - med alt fra Banh Mi til Grilled Lobser. Astrid & Apornas Spiseri er et must for alle, som besøger Nørrebro.

Ekstra information

Astrid & Apornas SpiseriJægersborggade 392200København Ntlf.: 35850580

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 112,-
værdi:
149,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Burger & kartoffelbåde

Nørrebro: Cafe Fatamorgana

Nyd en lækker burgermenu, hvor du får en Fata Burger, der serveres med kartoffelbåde og dyppelse i hyggelige og afslappede omgivelser i caféen på Nørrebro.
" Stedet har en glad smileyBook bord 24 timer før. Indtil 1. juni. Over 500 har købt.
4.1 af 5 stjerner (524 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
224,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times petanque og burgermenu

Ved Kgs. Nytorv: Generator

- 1 times petanque
- Cheeseburger med fritter og dyppelse
" Bemærk tidspunkter. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 85,-
værdi:
332,-
rabat 74%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Sjov aften med bowling og burger

Odense: Odense Bowlinghal & Simgolf

Der er lagt op til en dejlig aften med 60 minutters bowling
og 1 burger med twisters og dip for 1 person.
"Udløber ikke pt. . Bestseller: Over 2.000 har købt. Køb til min. 4 pers. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide