Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker økologisk italiensk rødvin

tilbuds-billede
444,-
Ikke aktivt
værdi:
870,-,-
49%

Deal fra 14/11-2014

Leo Guelfus Piceno 2010

Kraftig rødvin på to økologisk dyrkede druer: Montepulcian (70%) og Sangiovese. En frugtig og saftig vin med kirsebær, kirsebærsten, tobak, timian, let røgede toner og en pæn frugtig eftersmag.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos winedeal

Levering: 59 kr. Gratis levering ved køb af to kasser.
 
Se alle rødvin Leo Guelfus deals

Yderligere beskrivelse

VI ER STOLTE OVER AT VI IGEN AT TILBYDE DETTE RØVERKØB AF EN ITALIENER!! San Giovanni er en lille familieejet vingård som ligger smukt beliggende på en bakketop i Marche regionen, en region der ligger på Italiens østkyst, omringet af Abruzzo syd for, Emilia Romagna nord for samt Toscana vest for. Området bliver tit overset pga af sine mere kendte naboer.   Leo Guelfus er et glimrende eksempel på hvor meget du kan få for dine penge i Marche regionen: Økologisk vin med lagring i 24 måneder på fade. 14,2%   Forståeligt at pressen roser den til skyerne:   ????? FLAKSEHALSEN Åh, hvilken himmerigsmundfuld. Leo er min nye bedste ven. Etiketten er af den slags, hvor man tænker, at de har været nødt til at smide masser af guldglimmer på overfladen, fordi indholdet sikkert ikke lever op til det. Men sørenjenseme om ikke det er en rigtig lille guldfugl. Blød, lækker, harmonisk og kraftig uden at være dominerende. Det er en af den type vine, hvor man får lyst til at sparke sig selv hårdt over skinnebenet med en træsko, fordi man ngle gange forfalder til billigt surt sprøjt. Her er 145 kroner ikke det mindste for meget, for det er en vin, der bringer stor nydelse i både duft, smag og eftersmag. Til det festlige måltid med smagfulde retter på menuen, fordi der er masser af saft og kraft i den – og til de mere finesseprægede retter, fordi vinen aldrig bliver dominerende men har en unik evne til at respektere de sammenhænge, den andægtigt bliver sat på bordet i. Guelfus er en guldfugl – og det er noget af det bedste, jeg længe har smagt fra Italien – i denne priskategori, forstås.   ????? EKSTRA BLADET Leo Guelfus Piceno 2010, Italien. 70% montepulciano og 30% mangiovese fra det centrale Italien ude ved østkysten. En frugtig og saftig vin med kirsebær, kirsebærsten, tobak, timian, let røgede toner og en pæn frugtig eftersmag. To druer som står godt til hinanden med montepulcianos frugt og sangioveses lidt tørre dybere præg. Til prisen flot glas vin. ????? VINAVISEN Kraftig rødvin på to økologisk dyrkede druer: Montepulcian (70%) og Sangiovese. Vinen er rigtig flot - og til prisen lidt af et fund. Den har en god struktur, blød og bred frugt, krydrede noter og en lang eftersmag. Rosso Piceno er den største DOC-appellation i den italienske region Marche. ???? WINELAB Mørk og saftig duft af sorte, modne kirsebær, røg, træ og lidt krydret pibetobak. Mørk og intens frugt ligeledes i smagen. Power med power på! Frugten omslutter tanninerne, der først rigtigt tør kigge lidt frem i eftersmagen, hvor også lidt viol og lakrids dukker op.   ???? ViViNO Italiensk stil. Blød og alligevel tanninfyldt. Smag af rosiner, valnød og lemon. Meget delikat. Lys lækker vin.

Ekstra information

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
99,-
rabat 10%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vandmelon-kniv og tang

Lavet af rustfrit stål og silikone

Praktisk bøjet kniv, som er perfekt til at skære vandmelon med. Også velegnet til at skære og servere tærte og andet mad på utrolig nem vis.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
89,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 3-i-1 multifunktionel grøntsagsskræller

Skarp knivsæg, der skærer pænt

Højkvalitets silikone og rustfrit stålbladmateriale, sundt, farveløst og ikke-giftigt. Der er en udhulningsanordning ved siden af, som kan graves og hænges, og designet opfylder daglige behov. Den midterste roterende knap muliggør let og fri skift.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide