Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker australsk julevin

tilbuds-billede
474,-
Ikke aktivt
værdi:
774,-,-
39%

Deal fra 26/11-2014

Yering Station Little Yering Cabernet Shiraz 2010

55% Cabernet Sauvignon og 45% Shiraz fra Yarra Valley.
Elegant smag af modne frugter - en vin med stor intensitet, der afsluttes og suppleres flot med silkebløde tanniner.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59 kr. men er gratis ved køb af 12 flasker
 
Se alle rødvin - shiraz deals

Yderligere beskrivelse

Så har vi den perfekte australske julevin på pallen. Vi har fået fat i en palle af Yering Station Little Yering Cabernet Shiraz 2010, som blev udnævnt til "Bedste match til Hermans julemenu i kategorien 100-150 kr." i magasinet Mad & Bolig. Vinen er lavet på 55% Cabernet Sauvignon og 45% Shiraz og får hele 91 point af den australske vinguru James Halliday. Vi kan tilbyde dig denne dejlige julevin til kun 79 kr. Slå til før pallen er tom! James Halliday, 91 point "The purple-crimson colour is good, and the two varieties both contribute, cabernet the tannin structure, shiraz the plum and blackberry fruit of the mid-palate. Will repay medium-term cellaring." -Australian Wine Companion Bedste match til Hermans julemenu i kategorien 100-150 kr. "Frugtig rødvin. Middelkraftig duft af solbærbusk, læder, vanilje og tjære. Smagen er tør, men med sødmefuld frugt, lette tanniner og en saftig finale. Fungerer bedst med anden og sovsen. Vinen har fine krydderier og urter, der gør den let og frisk i munden. Frugtsyren renser godt ud efter maden.?" - Magasinet Mad & Bolig, Malene Smidt Hertz, December 2013 Winemaker of the year Vinhuset er kåret af den australske Turisme Awards 'Hall of Fame' for bedste Turisme Winery i 2006. Yering Station er kendt for at producere prisbelønnede vine af en kvalitet i verdensklasse, og er hædret med den prestigefyldte title 'Winemakers of the Year' på International Wine and Spirit Competition i London, 2004. Køb mindst 2 kasser af denne dejlige australske julevin og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen Håndplukkede druer, 55% Cabernet Sauvignon og 45% Shiraz fra Yarra Valley. Lagret 16 måneder på franske egetræsfade. Dyb lilla-rød farve. I næsen mørke kirsebær og solbær med hints af læder og muskatnød. Elegant smag af modne frugter - en vin med stor intensitet, der afsluttes og suppleres flot med silkebløde tanniner. Land : Australien Område : Yarra Valley Vingård: Yering Station Druer : 55% Cabernet Sauvignon og 45% Shiraz Årgang : 2010 Alkohol : 14,5% Drikkes bedst: 2013-2020 Om vingården Yering Station er Victoria's første vingård placeret i 'hjertet' af Yarra Valley. De første vinstokke blev plantet i 1838 i dette område, hvor der ikke tidligere var dyrket vin. Denne historiske vinejendom blev købt af Rathbone-familien i 1996, som markerede begyndelsen på en ny æra med opførelsen af en state-of-the-art vingård og prisbelønnede vinturistmål. Vingården råder over ca. 270 ha fordelt på 4 parceller med primært Pinot Noir og Chardonnay, men også med druer som Cabernet Sauvignon, Shiraz og Sauvignon Blanc. Som en familie-ejet vingård er Yering Station blevet anerkendt for sit store engagement i fremstilling af vin af topkvalitet.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
119,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rivejern og snitter i tyndt design

Med et godt sikket greb

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
89,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 3-i-1 multifunktionel grøntsagsskræller

Skarp knivsæg, der skærer pænt

Højkvalitets silikone og rustfrit stålbladmateriale, sundt, farveløst og ikke-giftigt. Der er en udhulningsanordning ved siden af, som kan graves og hænges, og designet opfylder daglige behov. Den midterste roterende knap muliggør let og fri skift.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
300,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg hos vinhandel & delikatesse

Vesterbro: Mama Vin & Gastronomi

Køb for 300 kroner i butik på hele 120 kvm med et imponerende udvalg af vine, eksklusive champagner og spiritus, samt gastronomiske lækkerier som jomfruolivenolie, pasta, oliven, snacks, spændende dåsemad mm.
"Man. - lør. Kl. 10-18. Over 400 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide