Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2 LED armbånd

tilbuds-billede
96,-
Ikke aktivt
værdi:
192,-,-
50%

Deal fra 27/11-2014

Kom sikkert gennem vintermørket

Pas på dig selv i trafikken, og bliv set af andre på vejene med et LED armbånd. Perfekt til løbe- eller gåturen. Vælg mellem farverne blå, grøn, gul, orange, rød og pink.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Gratis levering. Bemærk: Vi har før set lignende deals til 130,-, så det er et godt tilbud. Batterier medfølger.
 
Se alle armbånd deals

Yderligere beskrivelse

Bliv set i den mørke tid når du rider, løber, går tur med hunden og i det hele taget opholder dig i trafikken i den mørke tid. Giv dit barn et armbånd på, så du sikrer at det bliver set når det er på vej til og fra bilen eller cyklen. Det er nærmest uundværligt på landet, men er også meget gavnligt i byen, hvor der er meget trafik. Og det kan med fordel bruges som ekstra lys når du cykler. Disse super smarte armbånd med lys sikrer, at du kan ses fra alle vinkler og de er nemme at tage på. De sættes på arme, ben, tasker eller tøj med en smart velcroluk og har 3 indstillinger af lyset, konstant lys eller 2 forskellige hvor der blinkens. Lysbåndene er regntætte, så du skal ikke passe på, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Lysstyring kan tages ud, så armbåndet kan vaskes. Det kan hurtigt blive beskidt når ungerne har det på, når de skal på skovtur eller ud og kælke. Og det kan komme til at lugte når du løber med det eller dyrker anden sport, hvor du gerne vil ses. Eller når du er ude på en ridetur i vinterlandskabet. Bruger 2 stk. 2032 batterier som medfølger. Det er nemt at skifte batterier, men børn kan ikke komme til dem, da du skal bruge en lille skruetrækker for at skifte dem. Du kan vælge mellem følgende farver: blå, grøn, gul, orange, rød og pink

Ekstra information

Amager Landevej 1192770 Kastrup26125920

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Armbåndet "Soleil Levant"

Håndlavet

Lapis lazuli og jaspis smigrer enhver kvindes skønhed - perfektioneret med krystaller, keramiske elementer og 24 karat guldbelagt messing. Armbåndet er håndlavet, så hvert smykke har en unik karakter.
"Gratis levering Også hos Sweetdeal" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Armbåndet "Primavera"

Justerbar længde ca. 20-24 cm

Petra Waszak er en formidabel smykkedesigner, der er kendt for sine ekstraordinært smukke og unikke kollektioner. Med Primavera armbåndet får du et ekstraordinært smykke, der leder tankerne hen på det frodige og farverige forår.
"Gratis levering Også hos Sweetdeal" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 39,-
værdi:
89,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Guldfarvet armbånd med perler og ringe

Med toggle lås

Rigtig flot og stilfuld armbånd produceret i stærkt, guldfarvet metal. Armkæden er bestående af perler og ringe og som ekstra finish afsluttes kæden med en flot og dekorativ toggle lås. En skøn armkæde af høj kvalitet med et spændende design, der egner sig til hverdag og fest.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide