Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Blødt lammeskind

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
999,-,-
50%

Deal fra 19/12-2014

Fra ThisIsNotATiger

Skindet kommer fra islandske lam og har en helt særlig blød, tæt og ren kvalitet. Endvidere er skindet garvet professionelt, og har et moderne look med et råt finish i kanterne. Fås i grå, hvid og sort.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Levering: 49 kr.
 
Se alle lammeskind deals

Yderligere beskrivelse

Perfekt til at skabe varm stemning i sofaen, i din stol eller på gulvet.   Lammeskindet kan bl.a. bruges som et hyggeligt og blødt element i yndlingsstolen eller til at holde baby varm under middagsluren. Det smukke skind emmer af elegance og hygge, og det vil pynte i hvilken som helst rum i hjemmet.   Skindet kommer fra islandske lam, som har levet godt og vildt, og det resulterer især i den enestående og helt særlige bløde, tætte og rene kvalitet. Endvidere er skindet garvet professionelt, og har et moderne look med et råt finish i kanterne – et meget Nordisk look.   Dette eksklusive lammeskind fås i farverne grå, hvid og sort.   De måler alle ca. 80 x 120 cm., men kan variere efter størrelsen af lammet.   Rengøring af skindet: Uld er antibakterielt fra naturens hånd og afviser snavs, så skindet er nemt at rengøre og indeholder ikke allergener - du kan bare luft det ud i frostvejret, og så er skindet faktisk helt fri for snavs og støvmider.   Hårene rejser sig igen, selvom du har siddet eller ligget på skindet. Det er takket være de 100% naturlige fibre. Lammeskindet holder sig derfor som nyt i rigtig mange år og får ikke det typiske slidte look, som mange almindelige fåreskind får.   Ideel til din baby: De korte hårlængder på uldet gør det særligt velegnet til at bruge til babyer. Dels fordi det ikke bliver for varmt i barnevognen, og kroppen uden problemer kan ånde, men også fordi du ikke risikerer, at din baby får lange uldhår i munden.

Ekstra information

Tigergade 1 53563457

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 17173,-
værdi:
22898,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stressless Metro-lænestol og fodskammel

Ilva webshop

Møbelsæt i sort læder og sort sokkel bestående af 1 stk. Stressless Metro-lænestol og 1 stk. Stressless Metro-fodskammel. Lænestolen har høj ryg og regulerbart nakke- og lændestykke, der giver behagelig og individuel støtte.
Se flere tilbud fra Ilva.
"Gratis levering til nærmeste bolighus." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Gerard: Skulpturen "Kysset"

Størrelse 23 x 4 x 4 cm

Skulpturen "Kysset" af den hollandske kunstner, Gerard, indkapsler og foreviger følelser. Gerard har lært sig selv sit håndværk og har nu arbejdet som kunstner i over 40 år. Gennem sin kunst giver han følelser et symbolsk og håndgribeligt udtryk.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Rosenblomstskulptur

Størrelse: 20 x 20 cm

- Håndlavet: Støbt i hånden af sandsten
- Vejrbestandig
- Cirkavægt: 6,6 kg
- Små farvevariationer kan forekomme
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide