Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2x fransk brunch

tilbuds-billede
138,-
Ikke aktivt
værdi:
280,-,-
51%

Deal fra 5/1-2015

Tæt på Strøget: Voulez-vous

Du får 2 brunch-tallerkener med fransk yoghurt, hj.bagt fransk croissant, blødkogt æg, skinke, fransk emmentaler, marmelade, frugter og bær, øko brød med rosiner og hasselnødder, fransk mandelkage og chokoladesmør.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Gælder til 16. april 2015. Vi har selv spist der. Ikke store mængder, men alt var af bedste kvalitet. Sjældent perfekt æg, Himmelsk kage.
 
Se alle Voules-vous? deals

Yderligere beskrivelse

Nyd parisisk stemning og frydefulde dufte af nybagte croissanter og friskbrygget kaffe i hjertet af København. Få de skønneste sanseoplevelser fyldt med smukke franske gloser og sublime franske kager. Den franske café i Larsbjørnsstræde er på rekordtid blevet ét af de mest populære brunch-steder i København. Her - i det gamle københavnerhus fra 1816 - kommer venner, veninder & kærestepar med hang til fransk charme og kærlighed til den franske café-perles formidable brunch.Med Dagens tilbud får du 2 formidable brunch-tallerkener hos Voulez-vous i hjertet af København. Nyd fransk yoghurt med marmelade fra den hæderkronede franske marmeladefabrik St Dalfour. Få hjemmebagt fransk croissant og blødkogt æg. Nyd udsøgt skinke fra Alsace, fransk emmentaler og fransk marmelade lavet på blåbær, hindbær og jordbær. Få friske frugter og bær samt økologiske brød-lækkerier med rosiner og hasselnødder. Nyd klassisk fransk mandelkage og lækkert chokoladesmør.Københavns charmerende Latinerkvarter er spækket med hippe spisesteder og skønne caféer. Og midt i dette overflødighedshorn af herlige gå-ud-steder har det franske makkerpar Paul og Guillaume slået dørene op til café-perlen Voulez-vous.Ligesom sin søster-café Frenchy, der er kåret som ?Årets Café i Politiken?, har Voulez-vous taget københavnerne med storm. Her er det skønt at dumpe ind og nyde livet med franske lækkerier ved små hyggelige café-borde. Her serveres franske specialiteter med varme, charme og store smil.Den franske café-perle i Larsbjørnsstræde emmer af parisisk stemning og afslappet café-hygge. Her serveres søde franske kager, friskbrygget kaffe og forførende brunch-lækkerier i et fransk kalejdoskop af pastelfarvede limonadeflasker og levende lys.

Ekstra information

Voulez-vousLarsbjørnsstræde 20KøbenhavnK tlf.: 91975719

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 74,-
værdi:
149,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 stk. luksussmørrebrød

Amager: Bistronomi Kitchen & Bar

Smørrebrød er indbegrebet af en dansk frokostklassiker, og nu kan du få 2 stykker velsmurt smørrebrød til halv pris hos Bistronomi Kitchen & Bar.
" Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 59,-
værdi:
99,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Morgenmad hos Søster

Kompagnistræde: Søster

Menuen står på en lækker egg muffin med cremede røræg, smagfuld cheddar, finthakket purløg og en kartoffel röstig. Dertil kan I f.eks. tilkøbe et glas juice eller hyldeblomstsaft.
"Stedet har en glad smiley og får 4.2 af 5 stjerner (170 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
129,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tapasbrunch med 4 retter

Randers, Aarhus og Silkeborg og Viborg: Café K

Sammensæt selv din brunch af velsmagende retter som græsk yoghurt med ristet granola, ahornsirup og bær, avocado med urtecreme, rugbrødscrunch, ærteskud, flagesalt og sort sesam eller måske en belgisk vaffel med flormelis og friske bær.
"Indtil 16. juni. Man. - tor. Reserver en dag i forvejen. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide