3-retters nytårstaffel med vin og bobler
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
699,-
Ikke aktivt
værdi:
845,-,-
17%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 7/1-2015
Ved Gammel Strand. Med kaffe og sødt.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos greed
Se alle Marv & Ben deals
Yderligere beskrivelse
Marv & Ben præsenterer i samarbejde med Greed.dk en helt eksklusiv gastronomisk oplevelse. Glæd dig til et storslået nytårstaffel, hvor du vil blive forkælet med velkomstbobler, 3 udsøgte retter med tilhørende vinmenu og mineralvand samt kaffe og sødt. Marv & Ben er hædret med 5-stjernede anmeldelser fra Politiken og Berlingske og har desuden en Michelin Bib Gourmand fra både 2012, 2013 og 2014.
Alt dette får du:
1 glas mousserende vin
3 forrygende retter
Tilhørende vinmenu (3 glas)
Mineralvand
Kaffe og sødt.
KUN 699,- PR. PERSON MED GREED.DK
Oplevelsen kan indløses tirsdag til torsdag helt frem til den 31. marts 2015 dog med undtagelse af uge 7.
Marv & Ben slog for første gang dørene op i 2010. Restauranten ligger i et af Københavns middelalderkvarterer i en bygning, der kan dateres tilbage til 1802. Fra de lavloftede lokaler på restaurantens førstesal kan gæsterne følge bylivet, som det udspiller sig i den hyggelige Snaregade lige bag Gammel Strand.
Adam Price giver i sin anmeldelse for Politiken Marv & Ben 5 kokkehuer med overskriften 'Gastronomisk værtshus er 100 % i orden'. Berlingske Tidendes Svend Rasmussen giver ligeledes Marv & Ben 5 stjerner og skriver: 'Den nye restaurant opdaterer mormorkøkkenet med knivskarp sans for vin og gastronomi'. Marv & Ben har for tredje år i træk udmærket sig med den attraktive Michelin Bib Gourmand.
VELBEKOMME!
Nytårstaffel - menueksempel
Forret Skaldyr: Krabbe, selleri, rogn & rugbrød Hovedret Den glade: Gris & variation af kål Dessert Sommerdrømme: Kamille, honning & karamel. Hertil velkomstdrink, vinmenu, mineralvand samt kaffe og sødt. Menuen bestemmes af køkkenet.
Om restauranten
Marv & Ben
Hos Marv & Ben i Snaregade reklameres der med enkle og solide retter tilberedt af hjemmedyrkede økologiske danske råvarer fra Hanebjerggård. Endvidere hedder det sig, at man her kan få serveret et måltid mad af høj kvalitet - og så endda til rimelige priser. Det hele er rigtigt. Ejeren bag Marv & Ben underspiller med en vis portion beskedenhed sin position på den københavnske gastronomiscene. For selvom Frederik Hvidt kalder stedet for et gastronomisk værtshus, så er der ikke meget stegt flæsk og persillesovs over det, som d'herrer har på menukortet. Frederik Hvidt har tidligere arbejdet på blandt andet Jan Hurtigkarl, Pierre André og på Auberge dé Tourette i Nice. Senest var Hvidt manden bag Restaurant Saa Hvidt på samme adresse i Snaregade. Fornylig valgte Marv og Bens vært siden åbningen i 2010, Frederik Nilsson, at søge nye udfordringer. Det blev samtidig starten på en ny historie, da Anders Regout i marts blev ansat som ny restaurantchef og vintjener. Anders Regout har tidligere slået sine folder på The Paul, Bistro Boheme, Bistro Nord og Frederiksminde i Præstø. Anders er tidligere nomineret for Året Servering og vil i fremtiden have fokus på et vinkort med primært økologisk vin. Samtidig skal de store vine fra Mav & Bens nabo i Snaregade, L’Esprit du Vin, også i rampelyset med vine fra bla. Peter Sisseck, Selosse og Leroy. Gastronomiske oplevelser Marv & Ben slog for første gang dørene op i 2010. Restauranten ligger i et af Københavns gamle middelalderkvarterer i en bygning, der kan dateres helt tilbage til 1802. Fra de lavloftede lokaler på restaurantens førstesal kan gæsterne følge bylivet, som det udspiller sig i den hyggelige Snaregade lige bag Gammel Strand. Så er scenen sat til en hyggelig aften i godt selskab. I køkkenet giver den svensk-danske konstellation begrebet nordisk gastroværthus helt ny mening og der skubbes til forestillingen om, hvad enkle næsten landlige retter er for en størrelse. For bag al snakken om uhøjtidelig værthus stemning med nærvær og tætte relationer, som det kendes fra gadens hedgangne værthuse, gemmer der sig nemlig et køkken, der leverer knivskarpt gastronomi. Et køkken som serverer lækre retter med en ynde og elegance, der begejstrer og forkæler både øje og gane. Fryd og velvære I selve restauranten fornemmer man tydeligt den hyggelige og afslappede atmosfære med vægt på det gode værtsskab. Og efterhånden som retterne en efter en lander på bordet hersker der ingen som helst tvivl om, at det gode solide kokkehåndværk, tilsat nogle deciliter gastronomiske færdigheder, er lige så afgørende for den følelse af fryd og velvære som restaurantens mange gæster oplever ved et besøg i Snaregade
Anmeldelser
Politiken Virkelig flotte stegte jomfruhummere, alt andet lagt fint og delikat op med lidt friterede følehorn fra hummerne som delikat spiseligt pynt. Lakridsnoterne i fenniklen, den spanske kørvel og estragoncremen supplerede hinanden godt og gav klar sammenhæng og idé til retten. Vurdering: 5 Læs hele anmeldelsen her Berlingske I litteraturen er det sjældent positivt, når noget går til marv og ben. I Den Danske Ordbog er det som regel kulde, rædselsskrig og høj, vanvittig latter. Efter et besøg i Snaregade kan sprogforskerne godt tilføje fryd, velvære og moderne dansk gastronomi med en knivskarp opdatering af mormorkøkkenet blandt eksemplerne. Vurdering: 5 Læs hele anmeldelsen her
Ekstra information
Restaurant Marv & Ben
Snaregade 4
1205 København K.