Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Babyalarm med kamera og mikrofon

tilbuds-billede
799,-
Ikke aktivt
værdi:
1599,-,-
50%

Deal fra 17/1-2015

I sødt blomsterdesign

Babyalarmsættet består af et håndholdt apparat, hvor du på en 1,5’’ skærm kan se dit barn og styre lydniveauet. Den anden del er blomsten, som har det indbyggede kamera, og som skal placeres ved barnet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk

Levering koster 49 kr.
 
Se alle babyalarm deals

Yderligere beskrivelse

Dit barn lægges til at sove ude i den varme behagelige barnevogn, men selvom du så gerne vil være lige i nærheden af hende/ham konstant, er de små personer nødt til at få deres daglige lur. Der er dog en måde, hvorpå du altid kan sikre dig, at du kan høre lige med det samme, når dit barn vågner eller ligger og klukker – en babyalarm. Denne opfindelse er bestemt en af de bedre, og en babyalarm i blomsterdesign gør kun det samlede indtryk mere betagende. Babyting må nemlig godt være lidt søde og sjove og ja, ’pussenussede’. Blomsterdesignet har en en bestemt funktion i babyalarmsættet. I blomsten sidder et lille kamera, som sender billeder direkte til det apparat, du selv har med dig rundt. Du kan således både se og høre din lille pige eller dreng, mens han/hun befinder sig i drømmeland. Blomsten har en klipsefunktion, som nemt kan sættes fast på barnevognen, eller lige hvor du ønsker. Babyalarmsættet består af et håndholdt apparat, hvor du på en 1,5’’ skærm kan se dit barn og styre lydniveauet. Den anden del er blomsten, som har det indbyggede kamera, og som skal placeres ved barnet. En super fin blomster babyalarm der er nem at bruge og i en god kvalitet! Det får du: - 1 stk. babyalarmsæt - Indbygget kamera og mikrofon - Højkvalitets Color CMOS sensor der skaber skarpe billeder - Kan både benyttes dag og nat (8 infrarød LED i kameraet) - 6 V oplader til kameraet - 5 V power adaptor til LCD modtageren - AV-kabel til at forbinde alarmen til en større skærm - 6 V batteri - Manual - En babyalarm der kan holde til -10 til 40 graders varme

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
338,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: LED-lyskæde med 100 pærer

10 meter lang

LED-pærer holder el-udgifterne meget mere nede i forhold til tidligere. LED-lyskæder bruger omtrent en ottendedel mindre strøm end gammeldags kæder, og så har de en længere levetid.
"Gratis levering. Vi har ikke set denne kæde billigere på deal." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 234,-
værdi:
434,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skildpadde natlampe med musik

3 farver

Lampen forvandler børneværelset til en stjerneklar nattehimmel med sit skjold, som kan lyse i forskellige stjernekonstellationer med mulighed for musik. Slukker automatiks efter 50 min.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
809,-
rabat 72%
Gå til tilbud Læs mere mere

2-i-1 Klaver Og Tromme Måtte

Sjovt Og Kreativt

Legemåtte, der kan hjælpe småbørn med at lære at spille musik. Klaversiden har 6 typer instrumentlyde og der medfølger 2 pinde til trommerne. Perfekt legetøj til fødselsdag eller jul, der kan fange børns opmærksomhed i timevis.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide