Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

28 plastre og 1 creme mod cellulite

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
50%

Deal fra 24/2-2015

Kan bruges af gravide

Plastrene er en diskret, behagelig og effektiv behandling af appelsinhud. Cremen kan bruges for sig selv eller sammen med plastret for at øge effekten af behandlingen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk

Levering koster 52 kr.
 
Se alle Plaster deals

Yderligere beskrivelse

Har du brug for en hjælpende hånd til at opnå din drømmekrop - er hjælpen her: Du kan nu vælge imellem en pakke med 28 plastre og en creme på 200 ml som hjælper mod cellulite (appelsinhud) eller en pakke med 28 plastre og en creme på 200 ml, som går ind og hjælper dig til at få en flad mave. Pakke mod cellulite: Plastrene er en diskret, behagelig og effektiv behandling af appelsinhud. For at opnå de bedste resultater bør du følge denne vejledning: *Sørg for at det ønskede område er rent og tørt *Fjern folien og placer plastret på det ønskede område *Lad det sidde i 24 timer - også selvom du måske sveder, går i bad mv. *Forsæt indtil du er tilfreds med resultatet OBS - hver 2. måned skal du holde en pause på 15 dage Cremen kan bruges for sig selv eller sammen med plastret for at øge effekten af behandlingen. For at opnå de bedste resultater bør du følge denne vejledning: *Påføres om natten på det ønskede område, da kroppen absoberer bedre der *Påføres på et rent og tørt område *Massér indtil cremen er absoberet (Tip: Påfør plaster om morgenen og cremen om aftenen og forsæt sådan så de supplerer hinanden). Pakke til fladere mave: Plastrene er som nævnt diskrete, effektive og behagelige. Plastrene hjælper dig til at få en fladere mave. For at få den optimale behandling bør du følge denne vejledning: *Sørg for at det ønskede område er rent og tørt *Fjern folien og placér plastret på det ønskede område *Lad det sidde i 24 timer - også selvom du måske sveder, skal i bad mv. *Forsæt indtil du er tilfreds med resultatet OBS - hver 2. måned skal du holde en pause på 15 dage Cremen er med til at skabe en fladere mave i form af reducering af væskeophobning samtidig med den bearbejder fedtet i mavenregionen. For at få det bedste resultat bør du følge denne vejledning: *Påføres om natten, da kroppen absoberer bedre der *Påføres på et rent og tørt område *Massér indtil cremen er absoberet (Tip: Påfør plaster om morgenen og cremen om aftenen og forsæt sådan så de supplerer hinanden).

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
249,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Plaster til behandling af ligtorne

I dealen får du hele 12 stk.

Plastrene i denne deal giver en øjeblikkelig smertelindring, da de bliver siddende i meget lang tid, og samtidig hjælper med at aflaste det tryk son faktisk er en del af årsagen til, at ligtorne overhovedet opstår.
"Gratis levering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
250,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vandtætte medicinske plaster

80 styk

Dette eksklusive tilbud inkluderer hele 80 stykker medicinske plaster, som leveres direkte til din nærmeste PostNord-pakkeshop uden ekstra omkostninger. Du behøver ikke bekymre dig om fragtomkostninger, for vi har taget os af det for dig!
"Inklusiv fragt" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 289,-
værdi:
900,-
rabat 68%
Gå til tilbud Læs mere mere

60-90 minutters ansigtsbehandling

Amager: Derma Solution

Trænger din hud til lidt forkælelse? Så er en ansigtsbehandling hos Derma Solution lige noget for dig! Til din behandling bruges den særlige HydraFacial-maskine, der har 6 forskellige hoveder, som hver især har en speciel funktion.
" Indtil 29. nov. Prisen er for 60 min." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide