Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Entré til Nivaagaards Malerisamling - for 2

tilbuds-billede
80,-
Ikke aktivt
værdi:
160,-,-
50%

Deal fra 2/3-2015

Nivå: Nivaagaards Malerisamling

For første gang nogensinde bliver hele museets samling vist frem, hvor der bliver mulighed for at se værker fra kunstnere som P.S. Krøyer, Thorvald Niss, Frans Schwartz og mange andre, som før har været hemmelige på Nivaagaards Malerisamling.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Udstillingen varer indtil d. 31. maj. Det er også muligt at få 50% rabat på bogen 'Kunsthistorier'
 
Se alle Nivaagaard deals

Yderligere beskrivelse

For første gang nogensinde viser vi hele museets samling frem. Ofte spørger folk, hvad vi egentlig gemmer på magasinerne, og indimellem har vi haft gæster med i det allerhemmeligste. Nu får alle chancen for at se, hvor bredt funderet Johannes Hage og hans families samlergerning var. Hidtil har kunstnere som P.S. Krøyer, Thorvald Niss, Frans Schwartz og Kristian Zahrtmann været hemmelige på Nivaagaards Malerisamling. Også værker af 1700-tallets hollændere vil blive udstillet for første gang i meget lang tid, og ikke mindst Johannes Hages store samling af Marstrand-skitser og guldaldermalerens færdige værker kommer frem fra magasinet. Ophængningen ledsages af en ny fortegnelse over Malerisamlingen. Udstillingen varer indtil 31. maj 2015.   Om museet: Nivaagaards Malerisamling er skabt med udgangspunkt i godsejer Johannes Hages private kunstsamling, som han overdrog til offentligheden i 1908. I dag er visionen med museet at give besøgende indsigt i dansk og europæisk kunst og kultur, som den var i fortiden, er i nutiden og bliver i fremtiden. Udover, at man indenfor kan opleve imponerende værker af bl.a. Rembrandt, vil besøgende kunne nyde museets ydre omgivelser, der bugner med træer og rododendronbuske, der hænger tungt over en lille sø. Den romantiske have er i konstant fornyelse, og der bliver sået nye frø og plantet nye blomster hvert år, så både sjæl og sind kan nyde god af frisk luft og smukke omgivelser. Foruden parken kan man også besøge den tilhørende fredede eng, hvor det vrimler med rovfugle og råvildt, eller gå en tur i Nivå Strandpark, der ligger i gåafstand fra museet. Du kan også købe bogen *kunsthistorier* med 50% rabat her hos Rabattenidag.dk, enten med 1 eller 2 entre billetter.

Ekstra information

Gl. Strandvej 22990 Nivå49141017

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
150,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Julekagetallerken på slot

Nordsjælland, Sydfyn & Jylland: Vælg mellem 6 slotte

Tag familien under armen, mæsk jer i lækkert bagværk og nyd en gåtur i det smukke vinterlandskab eller gå på opdagelse indendørs i slottenes eventyrlige sale og gemakker.
"6., 13., og 20. dec. kl. 13, 14 og 15. Vraa Slotshotel kun tilgængelig 13. dec. Booking påkrævet. Over 500 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ølsmagning på topanmeldt sted - for 2

Varde: Warwik Bryghus

Du får:
- Rundvisning og foredrag på det historiske og lokale bryggeri
- Ølsmagning af bryggeriets spændende varer
"Indtil 11. dec. 2021. Udvalgte lørdage kl. 13. Stedet har en glad smiley og får 4.7 af 5 stjerner (77 brugere). Fås også hos myprice. og Sweetdeal. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 94,-
værdi:
188,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

All you can eat mexicansk mad

Vesterbro: Restaurant Señorita

Her får I serveret et fad med de bedste sprøde tacos og bløde tortillas fra Mexico. Dem kan I fylde til renden med krydret kylling, mørt oksekød, frisk salat, salsa, creme fraiche, guacamole, ost, jalapeños og ris.
"Indtil 20. feb. 2021. Booking senest 24 timer i forvejen. Min. 2 værdibeviser. Stedet har en elite-smiley" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide