Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fotokursus med spejlreflekskamera

tilbuds-billede
475,-
Ikke aktivt
værdi:
950,-,-
50%

Deal fra 6/3-2015

Valby: Hanne Paludan Kristensenden

Deltag i et fotokursus, hvor du vil blive bedre til at fotografere dine børn i hverdagens omgivelser den 11/4 kl. 14.00-16.30 . Her kommer du til at lære alt fra manglende lys til irriterende spotlys.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk

Se alle fotokursus deals

Yderligere beskrivelse

Med dagens deal får du et kanon godt tilbud om at deltage i et fotokursus, hvor du vil blive bedre til at fotografere dine børn i hverdagens omgivelser. Her kommer du til at lære alt fra manglende lys til irriterende spotlys. Følgende gennemgåes på fotokurset Vi starter med at gennemgå kameraet så du ved hvor på kameraet du indstiller de mest basale ting: Blændetallet, lukkertiden, ISO'en, hvidbalancen, formatet og manuel fokus. *Hvordan stiller man fokus, så man kan få barnet på billedet skarpt og baggrunden blurred? *Skal man bruge et specielt objektiv for at opnå det? *Skal jeg benytte en bestemt indstilling for at opnår dette? *Hvad stiller man på hvis billedet bliver for mørkt eller for lyst? *Hvordan undgår man at billedet bliver uskarpt, og hvorfor bliver det uskarpt? *Hvordan fotograferer man børn når de bevæger sig hurtigt? *Hvordan taler man til børn når man skal fotograferer dem? Bliv klogere på disse og mange flere spørgsmål på dette introduktionskursus i børnefotografering. -Det er slet ikke så svært som det lyder! Det vil foregå i et let forståeligt sprog så du én gang for alle lærer at forstå teknikken bag det gode billede. Efter den teoretiske gennemgang af teknikken skal vi rundt i huset og prøve teknikkerne af i praksis. Med kameraet sat på "Manuel" så vi bedre kan styre resultatet selv. Jeg stiller en (voksen) model til rådighed som kan agere "motiv" rundt omkring i husets udfordrende omgivelser, da det nok vil blive lidt for stor en udfordring at få ”ro på settet” hvis alle har deres børn med ;-) Men bare rolig, jeg skal nok få modellen til at hoppe og danse ligesom børn gør, så I skal nok få lært at tage billeder når tingene skal gå lidt hurtigt for at fange ”Kodak-øjeblikket”. Vi kommer til arbejde med alt fra dagslys, til irriterende spotlys og mørke rum med alt for lidt lys, præcis som man ofte vil komme ud for når man skal fotografere sine børn forskellige steder. Langsomt men sikkert, vil du få styr på teknikken og styr på hvordan man får det gode billede. Vi kommer også ind på hvordan man taler til børn når man skal have de gode billeder i kassen, det er nemlig ikke altid lige let. Kan jeg deltage hvis jeg er helt rookie? Ja da. Du skal for så vidt bare være den lykkelige ejer af et spejlreflekskamera. Man behøver ikke være tekniknørd eller have læst hundredvis af fotobøger for at blive god til at tage billeder af sine børn Du skal bare have lysten, kameraet og en god del engagement, entusiasme og tålmodighed. OBS! * Kurset afholdes på Frugtmarkedet 17, 2500 Valby. Vel mødt!

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
100,-
rabat 21%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 8 pasfotos

Odense: FotoFon

Vi tager billeder af alle, unge som gamle - så kig forbi FotoFon, og få taget flotte pasfotos i løbet af et par minutter. Vi ved alt om reglerne for billedet og vi giver godkendelsesgaranti.
"Pt. ingen udløbsdato. Over 600 har købt. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
2025,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Portrætfotografering med billeder

Aarhus N: Ole Toldbod Fotografi

- Portrætfotografering
- 2 stk. 18 x 24 cm. billeder
- 4 stk. 13 x 18 cm. billeder
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
1299,-
rabat 85%
Gå til tilbud Læs mere mere

Familiefotografering

Holstebro: Fotograf Michael With

Glæd dig til en kreativ og unik oplevelse med din egen familie hos fotograf Michael With. Få det familiefotografi, du altid har ønsket dig, eller få opdateret det eksisterende familiefotografi, så det kan komme op at hænge i hjemmet eller stolt gives væk som gave.
" Indtil 31. juli." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide