6 flasker spansk rødvin
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
474,-
Ikke aktivt
værdi:
774,-,-
39%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 10/3-2015
Papa Luna 2012 El Escocés Volante
Vinen er lagert i 14-16 måneder i cementtanke før tapning. Den er lavet på et blendaf Garnacha, Syrah og Mazuelo i forholdet 75/20/5.
Vinen har en dyb lilla farve med kirsebærrøde nuancer i kanten.
Den har noter af sorte frugter, peber og røg samt ristede noter.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos vinpalle
Se alle Papa Luna 2012 - rødvin deals
Yderligere beskrivelse
Skotten Norrel Robertson er en af de bedste vinmager i Calatayud-området i Spanien. Robert Parker kalder ham ligefrem "The quality leader" . Norrel bliver kaldt "Den flyvende skotte" , da han bruge meget af sin tid, til at rådgive vingårde i hele verden i vinfremstillingens ædle kunst. Vi kan tilbyde dig denne fremragende Papa Luna 2012 fra Norrel Robertson til kun 79 kr. Du sparer hele 39%. Slå til før pallen er tom!
Robert Parker giver vinen hele 90 point , mens de danske anmeldere kun har lutter ros til vinen. Prøv denne spændende vin med masser af historie fra en af de bedste vinmagere i området. Du bliver bestemt ikke skuffet. Køb 2 kasser af denne dejlige vin og få den leveret fragtfrit til døren.
Robert Parker: ?The 2012 Papa Luna is a blend of old-vine, head-pruned Garnacha with 20% Syrah and a dash of Cariñena (Mazuelo), which is co-planted in the old Garnacha plots, which fermented in epoxy-lined cement vat where the wine matured for 14-16 months before bottling. The nose is clean and focused, with ripe red and black fruit, spicy hints and some licorice. It has more depth than La Multa and also seems to have more concentration with ripe flavors of plums and cherries, soft and with a fine texture. Tasty and highly drinkable.? -The Wine Advocate, 90 point
Claus Forrai: "Flot spansk vin med støv i næsen og solbær og rosinsødme i munden tilsat lidt delikate sarte bitre noter i eftersmagen. Godt køb til prisen." -Finansbureauet, 5 stjerner
Thomas Rydberg: "En fyldig krydret vin med pondus. Mørke sorte bær, krydderier, peber og vanilje. En del tannin og derfor en noget tør eftersmag." -Ekstrabladet, 5 stjerner
Anker Tiedemann: "Her sker der noget - her er en kraftig, ufiltreret rødvin med intens frugt, masser af krydderi og en lang eftersmag. En vin, der ubetinget skal skænkes til en solid kødret, fx en gryderet eller en oksebøf. Vinen er fremstillet på druerne Garnacha, Shiraz og Mazuelo, hvor den sidste drue er identisk med druen Carignan." -Vinavisen, 5 stjerner
Om vinen
Vinen er lagert i 14-16 måneder i cementtanke før tapning. Den er lavet på et blendaf Garnacha, Syrah og Mazuelo i forholdet 75/20/5. Vinen har en dyb lilla farve med kirsebærrøde nuancer i kanten. Den har noter af sorte frugter, peber og røg samt ristede noter. Vinen har en god struktur med velafbalanceret tanniner. Sorte frugter og bær med en lang og røget/ristet eftersmag. Eftersmagen er mineralsk og kompleks. Vinen passer godt til vildt og krydret mad. Den bør servers ved 16 °C. Bør nydes nu og frem til 2018.
Land : Spanien
Område : D.O. Calatayud
Vingård : El Escocés Volante
Druer : 75% Garnacha, 20% Syrah og 5% Mazuelo
Alkoholgrad : 14,5 % vol.
Drikkes bedst : Bør nydes nu og frem til 2018.
Om vingården
I vinområdet Calatayud og i byen af samme navn ligger vinhuset El Escocés Volante. Navnet El Escocés Volante betyder den flyvende skotte og referer således til ejeren, nemlig skotten Norrel Robertson. Sammen med sin familie flyttede han til Spanien i 2003 for etablere sin egen vinproduktion.
Hele eventyret startede da Norrel gennem sit arbejde rejste verden rundt bl.a. i Spanien for at finde vin til de britiske supermarkeder. I 1990 besluttede han sig for at lære vinverdenen at kende fra kælderarbejdet og op. Det betød at han bl.a. arbejdede i anerkendte vinlande såsom Italien, Portugal, Australien, Frankrig og Chile. I 1998 startede Norrel på uddannelsen Master of Wine, hvorfra han dimitterede i 2000. Dernæst studerede han i 2002 og 2003 ønologi på Lincoln University i New Zealand, hvormed han fik sin kandidatgrad i ønologi.
Med al sin erfaring i bagagen flyttede Norrel og familien til Spanien i 2003, hvor særligt området omkring Calatayud havde en speciel plads i hans vinhjerte. Potentialet med de mange marker med gamle Garnacha stokke udgør et stort potentiale som Norrel ønskede at udnytte. I 2004 havde Norrel fået stablet sin egen produktion på benene og sidenhen er projektet kun vokset. Det betyder blandt andet også, at den flyvende skotte også producerer vin i andre områder i Spanien (Calatayud, Bullas og Galicien). Ligesom han også fungerer som rådgiver på flere vinhuse. Dette har givet ham kaldenavnet ?den kørende vindyrker?.
Filosofien bag El Escocés Volante er altid at maksimere udbyttet af de fantastiske råmaterialer, der er tilgængelige i Spanien. Norrel ønsker, at fremstille intense vine, som beholder en bid af Spanien i sig. Dette har han nu gjort i over 10 år, hvor vinene kun er blevet bedre og bedre. Bl.a. omtales Norrel Robertson som ?quality leader? inden for Calatayud af Robert Parkers Wine Advocate.