Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Forårsklargøring af cykel

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
998,-
50%

Deal fra 22/3-2015

Amagerbrogade: Goldstar Cykler

Med dette tilbud får din cykel et grundigt eftersyn og bliver gjort klar det lune forårsvejr. Sammen med forårsklargøring bliver din cykel også forkælet med to splinternye og ekstrabeskyttende kevlardæk, der øger både køreglæde og sikkerhed, samt to nye slanger inkl. montering.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Det er også muligt bare at vælge eftertjek og spænding af din cykel til kun 150,-.
 
Se alle Goldstar Cykler deals

Yderligere beskrivelse

Har vinteren været hård ved din cykel og trænger den til et godt gedigent gennemtjek. Så slip for at stå med besværet selv og vælg dette forårstilbud, hvor Goldstar cykler, tager sig kærligt af din cykel. Du har mulighed for at at tage den nemme løsning ved at vælge det lille klargøringstilbud, hvor du får en gennemgang og efterspænding med nøjvendig olie tjek, så du er flyvende på kørerbanen i det dejlige forårsvejr. Eller også har du mulighed for at opgradere tilbuddet, med at smide et par friske kvalitets kevlar dæk, monteret med slange og hele molevitten. Så er du helt klar til at indtage vejene med en køreglæde der matcher forårsglæden. Hos Goldstar Cykler på Amagerbrogade får din tro, tohjulede følgesvend en kærlig behandling, når ejeren Søren Jørgensen og hans flittige lærlinge giver den en lækker forårsklargøring, hvor du får den retur i tiptop stand med et par gode råd med på vejen! Goldstar Cykler Goldstar Cykler har eksisteret siden 1941, hvor det dengang var Johannes Olesen, der var den stolte ejer af forretningen. Efter forretningens anden ejer Egon Madsen - også kendt som "troldmanden" - efter mange års tro tjeneste valgte at overdrage forretningen til næste generation, står troldmandens lærling Søren Jørgensen i dag som cykelekspert og nuværende ejer af Goldstar Cykler. Hos Goldstar Cykler kan du være sikker på at møde ekspertise, grundighed og en stor interesse for deres hverv, så du trygt kan aflevere din jernhest, hvor den vil blive kræset om som fortjent. Den er trods alt vores tro følgesvend gennem sne, slud og regn, samt dejlige stunder.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 995,-
værdi:
2000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers flyttehjælp med 2 flyttemænd

Sjælland og Fyn: Thor Logistics

Lige nu har du muligheden for at få 2 timers flyttehjælp med 2 professionelle og effektive flyttemænd, som med sikkerhed vil transportere dine ejendele sikkert, i deres 20 kubikmeter store flyttebil. Tilbuddet er inklusiv max 30 kilometers kørsel 1 gang mellem to flyttelokationer.
"Tillæg udenfor postnr. 1000 - 2930. Weekend- og helligdagstillæg." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1500,-
værdi:
3000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Syngende telegram - Vibe Lauth

Valgfrit sted - Vibe kører til døren.

Telegrammet er en anderledes måde at fejre en mærkedag på - f.eks. bryllup, fødselsdag eller hvis du vil fri til dit livs kærlighed.
Sangerinden Vibe Lauth er kendt fra dansktop, revyer, m.v.
"Kørsel er gratis indenfor 30 km fra Greve. På resten af Sjælland betaler man kr. 50,- ekstra. Pris i resten af landet efter aftale. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
279,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Italiensk buffet til festen

Charlottenlund: Den Holmske Gaard

Buffeten indeholder: • Italiensk courgettetærte med ricotta • Røget tun carpaccio anrettet på rucola med frisk dild og lime • Bagt peberfrugt med fyld af ris, tomat og krydret hakkekød m.m.
"Min. 10 kuverter. Bestil 14 dage før. Skal afhentes. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide