Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

LED-lysterapi hudplejeapparat

tilbuds-billede
669,-
Ikke aktivt
værdi:
1499,-,-
55%

Deal fra 30/3-2015

Velegnet til følsom og fedtet hud

Har du problemer med akne, udslæt eller ønsker du en foryngelse af din hud, er Photon LED-lysterapi apparat lige noget for dig. Den har både blåt, rødt, grønt og flerfarvet terapilys til de forskellige hudtyper.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealhunter
dealhunter

Gratis levering.
 
Se alle lysterapi maskine deals

Yderligere beskrivelse

Har du problemer med acne, udslæt eller ønsker du en foryngelse af din hud? Så er dette Photon LED-lysterapi apparat lige noget for dig. Den har både blåt, rødt, grønt og flerfarvet terapilys til de forskellige hudtyper. Velegnet til følsom og fedtet hud. Beskrivelse: Det blå lys trænger omkring 0,5 mm ind i huden og har en beroligende effekt mod hududslæt. Egnet til huden, som er følsom, fedtet og med hududslæt. Lysterapi kan derfor effektivt hjælpe dig af med acne og udslæt og har samtidig en opstrammende effekt på huden. Det røde lys trænger omkring 8-10 mm ind i huden og er velegnet for enhver hudtype. Lyset stimulerer fibercellerne I huden hvorved blodcirkulationen forbedres og kollagen I huden - dette reducerer rynker og kan gøre huden mere elastisk og glat. Det grønne lys er egnet til forskellige hudtyper. Lyset kan forbedre funktionen anvendelse af celler og oxygen og aktiverer mikrocirkulationen i kroppens overflade. Det flerfarvede lys  øger hudens evne til at optage og bevare sin fugt og næring. Dette reducerer rynker og har en foryngende effekt på huden. Anvend hudplejeapparatet mod: Hudforyngelse af ansigt, hals, bryst, talje, balder og ben Biologisk ansigtsløftning Acne og udslæt Lokal rødme Mindsker dobbelthage Mindsker poser under øjnene  Du får dett e smarte hudplejeapparat for kun 669 kr. Levering i hele Danmark er inkluderet i tilbuddet! Advarsel - Skader kan opstå, hvis følgende instruktion ikke følges:  1. Undgå at benytte maskinen hvor der er sår eller skadet hud. 2. Benyt ikke maskinen hvis du lider af epilepsi 3. Benyt ikke maskinen hvis du lider af hjertesygdom (såsom arytmi) 4. Benyt ikke maskinen hvis du har cancer 5. Benyt ikke maskinen hvis du er gravid 6. Ved kirurgiske indgreb bør maskine ikke benyttes 7. Personer med metal I kroppen bør ikke benytte maskinen 

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 359,-
værdi:
899,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lysterapilampe

På 32.000 lux

Med en terapilampe kan du nemt påvirke dit humør i en positiv retning, selvom mørket har lagt sig udenfor. Brug af lysterapi har nemlig vist sig at gøre en stor forskel på dit humør, træthed, overspisning og mangel på energi og motivation. Brug lampen 30 min om dagen.
" Levering: 35,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
399,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Porerenser med vakuumsug

Oplades med medfølgende USB-ledning

- 1 x Diamant-hoved til vakuum-massage og peeling af huden
- 1 x Stort hoved til vakuum-massage og porerensning
- 1 x Lille hoved til vakuum-massage og porerensning
- 1 x Ovalt hoved til vakuum-massage og porerensning
" Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
440,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters luksus ansigtsbehandling

Kongens Lyngby: Frisk Krop

At få en ansigtsbehandling er en dejlig måde at koble af, fra hverdagens stress, mens huden bliver smukkere. Behandlingen er perfekt mod for tidlig ældning, urenheder samt at modvirker kedelig og trist hud.
"Indtil 1. dec." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide