Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

El-cykel

tilbuds-billede
5194,-
Ikke aktivt
værdi:
10194,-,-
49%

Deal fra 3/4-2015

Fås i 5 forskellige farver

Sæt gang i pedalerne med en el-cykel hvor du kan få rørt dig, uden det hårde træd der kan være på en almindelig cykel. Dette skyldes den interne el-motor, som giver lidt ekstra skub i cyklen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Levering: 199,-.
 
Se alle El-cykel deals

Yderligere beskrivelse

Denne pris er inkl. leverig i henhold til afsnittet "Vigtigt at vide"Levering max. 10 hverdageCykler du lange distancer hver dag, eller er det blot blevet lidt hårdere at træde i pedalerne over de seneste par år? Så er det muligt, at du skal have dig en el-cykel!El-cykler bliver fortsat mere og mere populære, da de tillader brugeren af cyklen at få rørt sig, uden det hårde træd der kan være på en almindelig cykel. Dette skyldes den interne el-motor, som giver lidt ekstra skub i cyklen.Kroppen i bevægelse - med en el-cykel er du sikret den daglige motion, som holder kroppen sund. En el-cykel fungerer nemlig ikke som en knallert, hvor man blot sætter sig op og kører derudaf - motoren på en el-cykel sætter først ind, når der trædes i pedalerne. Til gengæld tager den det hårde træd, så du får motion og bevægelse i kroppen uden at svede - uanset om det går op eller ned af Valby bakke.Cyklen kan vælges i 5 farver - Sort, rød, hvid, blå og orangeGode grunde til at få en el-cykelMiljøvenligt alternativ til bil, bus og lign.En el-cykel gør det nemmere for dig at cykle over længere distancerEn el-cykel lader dig køre op til 25 km/t uden besvær, så du suser forbi trafikken - særligt i byen!Sundt og sjovt for alle, uanset fysik og alderLave driftsomkostninger, ca. 1-2 kr per opladningAndre fordeleTændingslås, som gør det besværligt og uinteressant for tyve at stjæle cyklen!EU-godkendtMiljøvenlig - ingen unødvendige emissioner til miljøetDenne moderne el-cykel har 6 Shimano gear og en kraftfuld 250W brushless motor, som er drevet af det intelligente pedal assistent system (PAS), der automatisk sætter motoren i gang, når du træder i pedalerne. Der er V-break håndbremse på forhjul, tromlebremse på baghjul, som sikrer en effektiv opbremsning.El-cyklen leveres med cykelkurv foran, og boks bagpå, så der er plads til alle dine dagligvarer og tasker. Den kommer også med skærme på begge hjul, samt godkendte lygter både foran og bagpå, så du er klar til de mørke og våde efterårs-aftener.Specifikationer250W brushless motor6 Shimano gearIntelligent pedal assistent system (PAS)Kører op til 45 km på en opladning ved hjælp af PASCykelkurv foran og boks bagpåGodkendt lys foran og bagpåTop Hastighed: 25km/t (max loven foreskriver)Rækkevidde: 45 km ved PASMax Vægt: 120kgCyklens Vægt: 36,50kg inklusiv batteriBremse: V-break håndbremse på forhjul, tromlebremse på baghjulDæk: 26" * 1,95TændingslåsElektroniske systemerMotor: High speed brushless 250WBatteri: 36V/12Ah Lead batteryPowermode: Pure / PASOplader: AC 100V-230VOplade tid: 4-6 timerBEMÆRK: Leveres delvist samlet. BEMÆRK: Der tillægges 199 kr i fragt-omkostninger per cykel i købsprocessenHUSK altid 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.

Ekstra information

Prisen er EKSKLUSIV levering - der tillægges 199 kr i levering per cykel i købsprocessenVIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnitDer er altid 24 måneders reklamationsret på fysiske produkter i henhold til købelovenLeveringDu bliver verificeret om levering fra enten Danske Fragtmænd eller House of Hansen. Det er vigtigt at du besvare dette såfremt leverings tidspunktet ikke passe dig. Såfremt du ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt for levering af pakken, bliver der lagt en seddel i din postkasse, og du skal så selv betale de 199,- som det koster, at genlevere cyklenHvis du har fortrudt dit køb, når pakken leveres, skal du blot undlade at modtage den. Cyklen sendes så tilbage til leverandøren, uden merpris for køber. Hvis cyklen skal returneres til leverandøren, efter at du har modtaget pakken, så skal du selv betale for returportoen. Det samme gælder ved ombytning.OBS: Hvis cyklen skal sendes retur, skal den skilles ad på samme måde, som den blev leveret. Cyklen skal derefter pakkes forsvarligt ind i den papkasse den ankom i, før den igen sendes afsted. Gem derfor kassen, indtil du er helt sikker på at beholde cyklen.BEMÆRK: LEVERINGSTID max. 10 hverdageDit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dkDit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vareDit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatterOBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmålSom forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt standLevering over hele Danmark, (brofaste øer, samt Bornholm)Hos House of Hansen finder du et af Danmarks største udvalg af bioethanol pejse, elektriske pejse og tilbehør til pejse.De forhandler ligeledes et komplet sortiment af alle pejse og tilbehør fra Metropol Pejse Aps.Endvidere kan du finde en lang række produkter inden for elektronik, personlig pleje, tilbehør til Iphone og IPad, ure, smykker og mange andre spændende ting.House of Hansenhttp://www.houseofhansen.dkFarentløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 7995,-
værdi:
15995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2022 Elektrisk cykel

I praktisk foldbart design

Motor: 350W, 48V High Speed motor – en super kraftig, stabil oog støjløs 2022 motor til alle behov. Gear: 7 Speed Gear – 3 speed elektrisk, 7 speed transmission. perfekt til at imødekomme dine forskellige behov for hastighed. Og meget mere.
"Gratis levering. Er før set på deal til 8.995,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 7645,-
værdi:
15995,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

2024 Elektrisk cykel

I praktisk, urbant design

Display med nyttig info om batteri levetid • Dobbelt skivebremser – foran og bagpå • Vælg nemt mellem 3 køre tilstande: Ren Pedalkraft / Blandet / Ren elektrisk • Tophastighed på 25 km/t • Rækkevidde på 60 km (med power-assisteret tilstand) • Med aftageligt og bærbart lithium-Ion-batteri
" Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
149,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Baglygte til cykelen

Den har 5 belysningstilstande

Et originalt LED-bagcykellys, der er ideelt som et sikkerhedslys, der gør det nemmere for andre chauffører at se cyklen, når den køres om natten. Takket være det genopladelige, lette og bærbare design er det meget praktisk og nemt at bruge.
"Levering: 29,- " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide