Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Vinsmagning i eget hjem - for 8

tilbuds-billede
279,-
Ikke aktivt
værdi:
1200,-,-
77%

Deal fra 19/4-2015

Hele Danmark: Vinhuset Top Wine

Du får, sammen med 7 af dine nærmeste, præsenteret og smagt 8 forskellige kvalitetsvine i løbet af de ca. 2 timer. Efter vinsmagningen vil I få mulighed for at købe de smagte produkter til favorable priser.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Du skal selv sørge for vinglas, gerne vand og evt. snacks.
 
Se alle Vinhuset TopWine deals

Yderligere beskrivelse

Forkæl kollegaer, venner eller familiemedlemmer med en vin-oplevelse ud over det sædvanlige - i jeres egne komfortable rammer!Vinhuset Top Wine ApS tilbyder her en vinsmagning der er idéel til alle forekomster, både formelle og uformelle. Vinhuset Top Wines erfarne og passionerede konsulenter kommer ud til jer i virksomheden, på hjemmeadressen eller et helt tredje sted, og præsenterer jer for vinens univers, så I får mulighed for at få et bredere kendskab til forskellige vine, og dermed vide præcis hvilke I skal servere for jeres gæster ved næste store middag.Vinsmagningen kan bookes til at foregå på dagene mandag til torsdag, både dag og aften. Det er dig, der bestemmer. 1 værdibevis gælder for op til 8 personer. Bliver I flere end 8, så køber du blot det antal værdibeviser, du har brug for.Vinsmagningen giver dig/jer en super mulighed for at finde de bedste vine til det private vinlager, eller den helt rigtige ?firmavin?, som kan anvendes til gaver, firmafester og andre repræsentative formål! Ønsker I fx firmalogo på vinen, så er Vinhuset Top Wine ApS eksperter i at fremstille flotte etiketter.Der er ingen købetvang, men der vil efter vinsmagningen være mulighed for at bestille de smagte vine, så I kan få fyldt vinlageret op med vine der passer til netop din/jeres smag, til en fordelagtig pris.DET FÅR DU:1½ - 2 timers smagsoplevelse med et varieret og spændende udbud af både hvid- og rødvine.Det skal du vide:1 værdibevis gælder til 8 personer - du kan købe så mange værdibeviser, som du har brug for.Du/I stiller lokaler til rådighed og sørger for vinglas, gerne vand og evt. lidt brød, snacks eller tapas til deltagerne.Vinhuset Top Wine Aps leverer spændende, unikke og smagfulde vine, som præsenteres af erfarne vinkonsulenter.Vinsmagningen kan afholdes mandag til torsdag - både dag og aftenBEMÆRK: Vinsmagningen kan foregå over hele Danmark - dog kun brofaste øer VIGTIGT: Når du har modtaget dit værdibevis, sender du en mail til salgschef Jerry E. Zentio på mail: jez@vinhuset-topwine.dk, og du vil blive kontaktet inden for 2 dage af én af firmaets vinkonsulenter for aftale om dato for vinsmagningen, sted, deltagerantal osv. DEALPRIS: 279 kr. (for op til 8 personer)Normalpris: 1.200 kr.DU SPARER 77%Normalprisen er bekræftet af leverandøren d. 15. april 2015

Ekstra information

Værdibeviset er gyldigt til den 31. juli 2015 1 værdibevis gælder for otte (8) personer - er I mere end otte personer, køber I blot det antal værdibeviser, I har brug for. VIGTIGT: Nærmere aftale nødvendig! Når du har modtaget dit værdibevis, sender du en mail til Salgschef Jerry E. Zentio på mail: jez@vinhuset-topwine.dk. Du vil herefter blive kontaktet inden for 2 dage af én af firmaets vinkonsulenter for aftale om dato for vinsmagningen, sted, deltagerantal m.m. Vinsmagningen foregår i jeres egne lokaler. Du/I stiller lokaler til rådighed og sørger for vinglas, gerne vand og evt. lidt brød, snacks eller tapas til deltagerne. Vinhuset Top Wine Aps leverer spændende, unikke og smagfulde vine, som præsenteres af erfarne vinkonsulenter. Vinsmagningen kan afholdes mandag til torsdag - både dag og aften. BEMÆRK: Vinsmagningen kan foregå over hele Danmark - dog kun brofaste øer! Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Du kan desuden altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk. Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når du har indløst dit værdibevis hos forhandleren, eller når leverandøren har afsendt din vare. Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter. OBS: DealSales.dk er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes direkte til forhandleren på mail: jez@vinhuset-topwine.dk eller tlf. 50 55 20 38. Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb, regnet fra købsdatoen på værdibeviset. Bemærk, at når booking er foretaget ved Vinhuset Top Wine, så ophører fortrydelsesretten ift. DealSales og værdibeviset. Vinhuset Top Wine er beliggende i Esbjerg, og har i løbet af ca. 3 år skabt en god og solid kundekreds blandt virksomheder, restauranter, cafeer og private kunder. Sortimentet er bredt og indeholder altid både populære vine og nye, spændende vine fra hele verden.Med 10 kørende vinkonsulenter fordelt over hele landet er målet så hurtigt som muligt at være der, hvor tingene sker - nemlig hos kunderne.Vinhuset Top Wine’s koncept bygger på salg af kvalitetsvine. Den personlige kontakt er topprioritet, og derfor er de vinsmagninger, som altid udføres hos kunden enten på arbejdspladsen eller i det private hjem også hovedårsagen til den succes, som Top Wine har i dag.Top Wine importerer og forhandler kun vine af høj kvalitet fra hele verden.Vinhuset Top Wine ApShttp://www.vinhuset-topwine.dkMalervej 8 6710 Esbjerg

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
185,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stentøjsæg med belgiske chokoladeæg

Fra Koehlershop.dk

Skjult i dette elegante stentøjsæg gemmer sig 180 gram velsmagende chokoladeæg med fyld fra Belgien - perfekt til påske. Hvert æg vejer cirka 13 gram, og farven på indpakningen dikterer smagen.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
179,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lækker helstegt pattegris

Horsens: Leth Catering

Så er det nu, du skal slå til. Lige nu kan du nemlig servere en lækker og velsmagende helstegt pattegris inkl. udskæring i en time. Det eneste, du skal gøre, er at bestille hos Leth Catering - så klarer de resten.
"Indtil 30. dec. Min. 40 kuverter. Kørsel af radius af 25 km fra Horsens er med i prisen. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
999,-
rabat 90%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times valgfri fotografering

Bagsværd: Blitz Foto

Hvad enten det er gaven til bedsteforældrene, boudoir-fotoet til kæresten eller den gravide mave, som skal foreviges, klarer Anette opgaven professionelt og effektivt, og hun har et særlig tag på de helt små babyer.
" Indtil 1. aug. Fotoprint og digitale billeder er ikke inkluderet. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide