Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Robotstøvsuger med hepa filter

tilbuds-billede
1395,-
Ikke aktivt
værdi:
3595,-
61%

Deal fra 29/4-2015

Robovac X500

Med talefunktion, display der giver informationer om støvsugerens tilstand og smart auto-opladningsfunktion der gør, at robotten selv kører tilbage til ladestationen når den er færdig.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Levering: 80 kr.
 
Se alle Robotstøvsuger deals

Yderligere beskrivelse

Robotstøvsuger robovac B2005 med nye funktioner der gør den bedre til at gøre rent.   Robovac's B2005 er det bedste fra de tidligere generation af robotstøvsugere kombineret med en lang række splinter nye gennemtestet teknologier. Resultatet er en bedre, mere effektiv og mindre støjende robotstøvsuger i et flot nyt design.   Den nye B2005 er udstyret med UV lys, der dræber bakterier, op til 99 %. Samtidig er der mobbetilbehør, der gør at den opsamler støv og skidt mere effektivt på hårde gulve end tidligere modeller. Du får: 1 stk. Hovedstøvsuger 1 stk. AC adapter 1 stk. Opladestation 1 stk. Virtuel væg 2 stk. Sidebørster 2 stk. Hepa filter 1 stk. Rengøringsværktøj til børster 1 stk. Fjerbetjening 1 stk. Brugervejledning på dansk og engelsk   Den betjenes nemt via den medfølgende fjernbetjening og har et meget brugervenligt LCD informationsdisplay, som giver besked om evt. fejl, som hvis en genstand har sat sig fast, hvor meget strøm der er tilbage, hvis en genstand sat sig fast eller andet.   Robovac b2005 har indbygget trappe og niveau sensorer, så den genkender selv trapper, så den undgår at falde ned, hvor den ikke skal. Den er i stand til automatisk at justere sin sugestyrke når den møder forskellige underlag, dette gør rengøringen mere effektiv, men er også med til at spare strøm, så den kan støvsuge længere tid mellem opladningen.   Lang batteri levetid - Kører op til 60-90 minutter på en opladning, dog afhængig af gulvunderlaget, den kører kortere tid på gulvtæppe end på hårdt underlag. Det tager ca. 4 timer at lade robotten op til fuld ladning. Automatisk opladning - Robotten kører selv tilbage til ladestationen, når den er færdig.     Nem betjening   Ved tryk på blot en knap er du i gang med at støvsuge. Tryk på "Clean", og din robot begynder at arbejde for dig. Nem vedligeholdelse og rengøring af robotten. Det er nemt at rengøre robotten, med den indbyggede støvbeholder, der kan skylles under vandhanen. Det er vigtigt at holde robotten ren, da den vil rengøre mere effektivt.     Kan rengøre i 4 forskellige modes, for at tilpasse underlag samt rengøringbehov   1. Auto rengøring 2. Spot rengøring, af steder hvor der er ekstra beskidt 3. Spiral rengøring, hvor robotten rengør etr mindre område meget grundigt 4. Hjørne rengøring, hvor der rengøres i kanter og hjørner   Timer og automatisk start og ladning Robotten kan indstilles at starte automatisk, og vil efter endt rengøring selv finde tilbage til ladestationen, og lade op til næste rengøring   Vigtigt: Når du modtager robotstøvsugeren, skal den lades direkte i robottens ladestik i 24 timer.

Ekstra information

C/O Ackro Farverland 62600 Glostrup36981054

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1599,-
værdi:
3275,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Effektiv robotstøvsuger

Med HEPA filter.

Lad den intelligente og effektive robotstøvsuger B3000 tager dine beskidte gulve under kærlig behandling. Den kræver ingen hjælp, poser eller filter, og den navigerer let og ubesværet omkring møbler.
"Levering:79,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
449,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Automatisk gulvmoppe

RoboMop Allegro Energy

Spar tid og energi, både din egen og den der kommer fra elselskabet. Det er en gulvmoppe, der kører, uden du behøver at løfte en finger, den skal bare sættes i gang med arbejdet. Gulvmoppen klarer alle glatte gulve uanset materiale.
"Levering: 34,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
995,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dampmoppe til rengøring

Easy Steam

Fjerner nemt pletter fra overflader som fliser, vinyl og lakerede trægulve.
Du kan bruge almindeligt vand fra hanen til at fylde i dampmoppens beholder. Det er muligt at vælge mellem farverne rød eller lilla.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide