Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker Cabernet Sauvignon

tilbuds-billede
474,-
Ikke aktivt
værdi:
894,-,-
47%

Deal fra 10/5-2015

Tutunjian Single Vineyard Cabernet Sauvignon 2012

Vinen er er kendetegnet ved et saftigt præg af brombær og blåbær med en elegant aroma af tobak og mineraler kombineret med flotte nuancer af eg. God til en grillbøf.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering: 59 kr. Gratis levering ved køb af to kasser/12 flasker
 
Se alle Cabernet Sauvignon deals

Yderligere beskrivelse

Han har gjort det igen. Skabt en fantastisk vin . Vi har prøvet flere af hans vine og denne Single Vineyard Cabernet Sauvignon er ingen undtagelse. Chiles Vin-supermand , Alvaro Espinoza, har igen skabt en super vin . Vi kan tilbyde dig denne skønne vin til kun 79 kr. Slå til før pallen er tom! Alvaro Espinoza er blevet udnævnt til en af de 50 mest indflydelsesrige vinmagere i verden . Hans vine har vundet både guld- og sølvmedaljer ved flere internationale arrangementer. I Danmark har Børsen kaldt han Chiles vin-supermand og hans vine har opnået flere udmærkelser ved de årlige Decanter World Wine Awards . Denne Cabernet Sauvignon er elsket på begge sider af Atlanten. Den har både fået 90 point fra den Spanske Vinbibel Guia Penin og 90 point fra den Chilenske Vinbibel La Cav. Udover disse imponerende anmeldelser har vinen også vundet et hav af medaljer. Deriblant WWAC 2014 Judges' Choice . Den er fantastisk til en grillbøf, gerne med en kraftig glace og rodfrugter. Snyd ikke dig selv for dette enestående tilbud Køb 2 kasser af denne dejlige vin og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen Glæd dig til en fantastisk vinoplevelse der forener chilensk volumen og elegance i en lækker indpakning. En kompleks, afbalanceret og robust vin på Cabernet Sauvignon. Vinen er er kendetegnet ved et saftigt præg af brombær og blåbær med en elegant aroma af tobak og mineraler kombineret med flotte nuancer af eg. Vinen holder 14% alkohol og er lagret 12 måneder på fad. Drik den til en grillbøf, gerne med en kraftig glace og rodfrugter. Land : Chile Område : Curicó Valley Vingård : Tutunjian Wines Drue : Cabernet Sauvignon Årgang : 2012 Alkohol : 14% Drikkes bedst : Nu og 2 år frem Om vingården Edward Tutunjian forelskede sig i Chile og landets fantastiske vine og er i dag ejer af Tutunjian Wines. Hans mål er at producere de bedste vine til en overkommelig pris. For at nå sit mål bruger han verdenskendte Alvaro Espinoza som vinmager. Druerne kommer fra en 60-hektar vingård i Tricao i Curico Valley i Chile, et sted med ekstraordinære betingelser for vækst af vinstokke. Hele vingården bliver passet med kærlighed og respekt for naturen og omgivelserne. Curico Valley har et klima tilsvarende Middelhavslande, med en kold, regnfuld vinter og en varm, tør sommer. De markante temperaturforskelle mellem dag og nat er en ideel forudsætning for druernes vækst.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 185,-
værdi:
372,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

12 stk. håndværkslemonader - velanmeldt

Amager: Broders

Broders er et gennemført gourmetsupermarked beliggende på strandvejen med fuldt udsyn til Øresund og Amager Strandpark. Konceptet er skabt af ægteparret Mette og Jakob ud fra en passion om at samle de bedste smagsoplevelser fra hele verden.
" Indtil 30. sep. Stedet har en glad smiley og får
4.6 af 5 stjerner (108 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
594,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

6 flasker Domaine de Fonscrémade rosévin

Fra Hverdag.dk

Domaine de Fonscrémade rosévin er en forfriskende rosévin, der vil berige dine solrige sommerdage med sin lyse farve og indbydende smag. Dyrket økologisk i franske vinmarker, afspejler denne rosé det bedste fra lokale druer, håndplukket med respekt for miljøet.
"Levering: 60,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
279,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sprayvoks og mikrofiberklude

Inkl. 4 mikrofiberklude

Giv din bil fantastisk beskyttelse mod UV-stråling samt vind og vejr med en keramisk voks, der giver en hydrofobisk belægning, som afviser alle væsker. Det betyder mindre snavs og færre ture til bilvasken.
"Levering: 34,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide