7-retters japansk gourmetmenu
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
499,-
Ikke aktivt
værdi:
650,-,-
23%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 4/6-2015
Tæt ved Nyhavn: Restaurant Damindra
Menuen består af de følgende 7 serveringer:
Tempura østers • Sashimi: Tun med avocado og peberrod
• Nigiri: Tun med sort trøffel • Gunkan: Hummer med cremet sauce
• Futomaki: Laks med perillasauce • Uramaki: Crispy med krabbe og kammusling
• Rabarber på 3 forskellige måder.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos greed
Se alle Restaurant Damindra deals
Yderligere beskrivelse
Japansk gourmet. 5 stjerner og rost til skyerne på Tripadvisor. Det er blot lidt af det, der er kendetegnende for Restaurant Damindra i Holbergsgade i København, som vi nu har den store fornøjelse af at kunne præsentere her på greed.dk. DET FÅR DU:
Menuen på Restaurant Damindra består af 7 serveringer: Tempura østers Sashimi: Tun, avocado, peberrod og jalapeños sauce Nigiri: Tun med sort trøffel Gunkan: Hummer med forårsløg og spicy, cremet sauce Futomaki: Laks, agurk og perillasauce Uramaki: Crispy med krabbe og kammusling Rabarber på tre forskellige måder
KUN 499,- PR. PERSON // MED GREED.DK
Oplevelsen kan indløses til og med 4. september 2015. Vær opmærksom på, at det kan være MEGET svært at få bord fredage og lørdage.
.... Damindra er eksponent for et eksperimenterende og nytænkende japansk køkken, der tager udgangspunkt i de traditionelle og lidt anderledes japanske retter fremstillet på lokale råvarer og varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka.
Restauranten hæver sig langt op over Københavns mange andre japanske restauranter, og her er, som anmelderen fra Berlingske skriver, tale om:
En smuk helhedsoplevelse med et velegnet og fornuftigt prissat vinkort samt en professionel servering, der for udenforstående grænser til det servile, men blot er udtryk for den særligt dedikerede asiatiske form for gæstfrihed og engagement i gæstens velbefindende.
Greed.dk og Damindra glæder sig til at invitere dig indenfor.
Om Damindra
I Holbergsgade i København ligger en af byens bedste, japanske restauranter. Damindra hedder stedet, som er opkaldt efter ejeren Damindra Tillekeratne. Efter at have hentet inspiration fra den japanske stjernekok Taka Nishimura, som på daværende tidpunkt var køkkenchef i Milano på en af de sagnomspundne Nobu-restauranter, der om nogen er eksponent for noget af det allerbedste, det japanske køkken han at byde på – åbnede han i 2006 Restaurant Damindra.
Et par år senere lykkedes det Damindra at hente Taka Nishimura (som netop havde stået for åbningen af Nobu-restauranten i Melbourne) til København, og lige siden har han været den kreative kraft i Damindras anmelderroste køkken.
Taka Nishimura er i høj grad repræsentant for det eksperimenterende og nytænkende japanske køkken, der tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter fremstillet på såvel lokale råvarer som varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki samt japanske kaiseki-retter med fokus på det grønne og skaldyr.
Damindra er en japansk restaurant, der hæver sig langt op over Københavns mange sushirestauranter. Den japanske slow-food optræder her som helstøbt og i balance med både modernitet og tradition. Altid med fokus på velsmag. Ambitionen er, som Damindra fortæller, at præsentere det japanske køkken for gæsterne på en måde, der overrasker positivt både i smag, konsistens og æstetik.
In my restaurant I want to surprise my guests, give them more than they expect. I am always at the restaurant myself to make sure there is that extra special touch that will make people remember the time they shared here. I want my guests to taste exclusive food in a kind, warm and welcoming athmosphere.
Og det lykkes til fulde i den smukke restaurant, der i øvrigt er indrettet i en moderne, eksotisk-minimalistisk stil med friske blomster, sort-hvide farver. Tilsæt herudover et serviceniveau, der rækker langt ud over det sædvanlige, og du har det, som Berlingske anmelder, så ganske rigtigt kalder for ’En smuk helhedsoplevelse’, der belønnes med 5 stjerner.
Velbekomme!
Japansk gourmetmenu - 7 serveringer
Menueksempel
Tempura østers
Sashimi : Tun, avocado, peberrod og jalapeños sauce
Nigiri : Tun med sort trøffel
Gunkan: Hummer med forårsløg og spicy, cremet sauce
Futomaki: Laks, agurk og perillasauce
Uramaki: Crispy med krabbe og kammusling
Rabarber på tre forskellige måder
Anmeldelser
Damindra på Gammelholm forener på fornem vis legelysten modernitet med substantiel sushitradition. 5 stjerner i Berlingske. Læs hele anmeldelsen her.
Ekstra information
Damindra
Holbergsgade
1057 København K