3 flasker Ribera del Duero
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
675,-
Ikke aktivt
værdi:
1005,-,-
33%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 23/6-2015
Rødvin
Vinen har en god balance mellem syre og moden sort frugt.
Let og meget behagelig i munden med dejlig fedtmængde og længde.
Garvesyre er sød og moden med en eftersmag af elegante krydderier.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos vinpalle
Se alle Ribera del Duero deals
Yderligere beskrivelse
Her har du mulighed for at lave et usædvanligt vinkup . Vi har nemlig fået fat i en palle af Bosque de Matasnos Crianza 2012 fra Ribera del Duero, som er på højde med Peter Sisseck´s supervine fra samme område. Denne Bosque de Matasnos Crianza har scoret hele 94/100 point i Guía Peñìn , som er den spanske vinbibel og pendant til f.eks. Gambero Rosso. Vi kan tilbyde dig vinen til den uhørte pris af kun 225 kr. flasken ved køb af 3 flasker. Slå til før pallen er tom!
Udover de flotte anmeldelser fra Guía Peñìn , har vinen også vundet guldmedalje ved Catavinum Wold Wine & Spirits Competition 2015 og fået den flotte Bacchus Gold medalje, som vidner om vinens fantastiske kvalitet. Snyd ikke dig selv for dette fantastiske tilbud.
Køb 2 kasser (6 flasker) og få dem leveret fragtfrit til døren.
Om vinen
Næse af komplekse aromaer og høj intensitet af moden frugt med en fantastisk integration af træ. Modne blommer, nogle sorte frugter, meget fint krydderier af vanille og kakao. En elegant vin med hint af karamel og kanel. Intens rød farve med violet irisering.
Den har en god balance mellem syre og moden sort frugt. Let og meget behagelig i munden med dejlig fedtmængde og længde. Garvesyre er sød og moden med en eftersmag af elegante krydderier.
Vinen er lavet på 95% Tempranillo og 5% Merlot. Da markerne ligger i 950 meters højde, er Merlot at foretrække i stedet for Cabernet Sauvignon, da den modnes bedre i dette klima.
Der arbejdes med meget lave udbytter i høsten og der høstes kun 40% af det tilladte i appelationen. Så er er tale om druer med masser af smag og meget høj kvalitet.
Al høst foregår ved håndkraft. Druerne lægges i 10 kg kasser og så direkte på kølebiler, hvorefter de ligger 24 timer på køl for at bremse nedbrydelsen af druerne/smagen.
Gæring foregår ved kun 25 grader. Det betyder en gæring der trækker mere smag, både fordi man gærer uden at knuse druerne (der gæres i skallen) og fordi det tager ca. 14 dage længere at gære. Længere proces = Højere omkostning.
Efterfølgende lagres vinen i egefade fra 9 forskellige producenter. Det høje antal er for at skabe kompleksitet i smagen, da alle efterlader et unikt smagsindtryk. Fadende bruges kun én gang, efterfølgende sælges de til producenter, der sigter lidt lavere i kvalitet.
Vinen kan gemmes mindst 10 år. Men vinen er faktisk drikkemoden nu.
Land : Spanien
Område : D.O. Ribera del Duero
Vingård : Bodegas Bosque de Matasnos
Drue : 95% Tempranillo, 5% Merlot.
Årgang : 2012
Alkohol : 15%
Lagring : 12 måneder nye franske egetræsfade
Drikkes bedst : Nu og 10 år frem.
Om vingården
Jaime Postigo er manden bag Bodegas Bosque de Matasnos. Sammen med en række familie-medlemmer købte han 240 hektar land og startede produktion af vinen. En del af markerne han købte, var med 60 år gamle vinstokke. Hans fætter, Thomas Postigo, er en af de førende vinmagere/ønologer i Ribera del Duero-distriktet. Han har i en årrække arbejdet for nogle af de bedste huse i området.
Jaime Postigo har bevidst købt jord der er højt beliggende. Mange af de "store" Ribera-vine kommer fra det man kalder Valbuena. BMA ligger ca. 400 meter højere, hvilket betyder man høster senere her. Det giver druerne lidt mere sol, men der er selvfølgelig også en større risiko. Eftersom nattefrost kan blive et problem og ødelægge noget af høsten. De sidste 10-15 år er klimaet i Spanien ændret, og de højere temperaturer betyder andre forhold for optimal dyrkning.