Sweetdeal tilbud

Sweetdeal tilbud

Her ser du alle de deals og gode tilbud, vi har samlet fra Sweetdeal - en af de største danske deal-sider.
Vi har endda skrevet et kort resumé af hvert Sweetdeal-tilbud, så du hurtigt kan vurdere, hvad der er godt.

Sweetdeal sælger både produkter, rejser og ophold samt lokale tilbud på fx restauranter, caféer, brunch, frisører, ansigtsbehandling og massage i større danske byer som fx København, Odense, Ålborg og Århus.

Sweetdeal er blot én af mange danske deal-sider. Hvis du vil have Danmarks bedste samlede overblik over deals, gør du klogt i at tilmelde dig nyhedsbrevet fra All2day.dk (højre side på forsiden).

Så kan du nøjes med én overskuelig e-mail hver dag - uden at gå glip af de gode tilbud fra Sweetdeal og de andre deal-sider. Du kan tilpasse vores nyhedsbrevet til netop dit behov. Ring gerne til os på 50 50 25 57 for at få hjælp.


Er sommerferien i hus?

De lune temperaturer er endelig over Danmark – så nu virker sommeren og sommerferien pludselig tættere på end nogensinde før. Ved du, hvor du og familien eller vennerne skal tilbringe ferieugerne? Hvis ikke, så er det på tide at få styr på, hvad der skal ske, og ikke mindst hvor den skal holdes.

Før ”hvad”, så er det oplagt at tænke ”hvor” – ude eller hjemme? Vælger I det sidste, så er der rig mulighed for at få masser af oplevelser ind under huden og se Danmark fra forskellige og nye vinkler, uanset om ferien er flere uger eller blot få dage. Fordelen ved at holde ferie hjemme i lille Danmark er, at der ikke er længere, end at det er til at køre.


Køb en god deal og nyd et ophold i byen eller på landet

Noget af det vi gør rigtig godt herhjemme i Danmark, er de små weekendophold, der er tæt på, men samtidig langt fra hverdagen. Her nyder mange danskere at koble af, hygge sig og opleve naturen eller livet i byen helt tæt på. Det kan være alt fra romantiske slotsophold og luksuriøse spaophold til aktive storbyferier eller noget helt andet.

Har du allerede en idé om, hvad I har lyst til, at der skal ske i ferien eller i weekenden, så kan du altid tjekke, om ikke der er en god deal at hente. Hos Sweetdeal finder du et væld af mulige getaways af både romantisk og mere aktiv og festlig karakter. Der er med andre ord altid et godt tilbud, som passer til anledningen og budgettet.

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide