Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker rødvin

tilbuds-billede
450,-
Ikke aktivt
værdi:
1020,-,-
56%

Deal fra 9/9-2015

Jimenez-Landi Sotorrondero 2013

Sotorrondero er lavet af økologisk dyrket Garnacha og Syrah druer. Denne årgang har fået 93 point fra Markus A Dilger samt 5 stjerner fra Finansbureauet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59 kr. Ved køb af 12 flasker er levering gratis.
 
Se alle Jimenez-Landi Sotorrondero 2013 deals

Yderligere beskrivelse

Spar 56% på denne fantastiske vin fra stjernevingården Jimenez-Landi! Denne Sotorrondero regnes for en af de absolut bedste vine fra Madrid - og til den pris vi sælger den til, er det et vinkup uden lige. Slå til nu og smag en af Madrids bedste vine, til verdens laveste pris! Kun 75 kr. Denne årgang har fået 93 point fra Markus A Dilger samt 5 stjerner fra Finansbureauet. Vinen får år efter år topkrakterer fra de større spanske vinguides. De har dog endnu ikke anmeldt denne årgang, men den forrige årgang fik hele 93 point fra Guia Penin og 92 point fra Guia Repsol. Slå til før pallen er tom! Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. 5 stjerner fra Finansbureauet Claus Forrai: "Markant spansk vin med let støvet næse med dominans af solbær og hindbær og tæt mund med faste tanniner og righoldige mængder salmiaklakrids og kaffegrums." -Finansbureauet, 5 stjerner Om vinen Kvalitets Garnacha - der burde koste (langt, langt) mere! Sotorrondero er lavet af økologisk dyrket Garnacha og Syrah druer. Syrah stokkene er unge ca. 10 år gamle, og Garnacha stokkene har en gennemsnitsalder på ca. 45 år. Alle er plantet i granit og sandholdig jord, i ca. 600 meters højde. Druerne bliver håndhøstet i små kurve og det endelig blend har fadlagret 10 måneder i franske egetræsfade på 3-500 liter. Vinen er ufiltreret. Lille produktion på ca. 28.000 flasker årligt. Sotorrondero er eftertraktet, ikke bare pga. sin flotte smag, men også pga. at prisen er nærmest latterlig lav ifht. kvaliteten. I næsen finder man masser af moden, let sødmefuld frugt, og tonsvis af nuancer som peber, lakrids og røg. Vinen er tør, medium fyldig, opulent og med en flot struktur. I smagen kommer nuancerne igen bragende, og den let sødmefulde frugt er yderst tiltalende, men vinen mister aldrig sin balance og elegance. Eftersmagen er meget lang. Vinen kan drikkes nu efter iltning, Men du kan også gemme vinen yderligere 3-4 år for en endnu større smagsoplevelse. Gem den evt. frem til mindst år 2025 i kælderen. Drik vinen ved 16-17 grader til rødt kød, smagsfuld svinekød, eller saltet ost som f.eks. Manchego - eller prøv at server den til sommerens grillretter en dag hvor du skal impornere dine gæster. Land : Spanien Område : Madrid Vingård : Jimenez-Landi Drue : Garnacha Årgang : 2013 Alkohol : 14,5% Drikkes bedst : 2015-2025 Om vingården Mindre kvalitets vingård. Jimenez Landi er et mindre vinhus fra området ikke langt fra Madrid, Mentrida. Vinhuset er en af de ældste i denne regionen, men denne generation vinmagere har dog kun været i gang i lidt over 10 år. Fra deres 27 hektar jord producere de primært vin på Garnacha, men de benytter også andre druer, bl.a. Syrah. Jimenez Landi laver vine der år efter år roses af internationale anmeldere, som nogle af de bedste fra området. De producere tørre og smagsfulde vine, men det vigtigste i vinene er deres balance og elegance ? en bevidst søgen en stil som i de store vine i Rhone-området.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
300,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg hos vinhandel & delikatesse

Vesterbro: Mama Vin & Gastronomi

Køb for 300 kroner i butik på hele 120 kvm med et imponerende udvalg af vine, eksklusive champagner og spiritus, samt gastronomiske lækkerier som jomfruolivenolie, pasta, oliven, snacks, spændende dåsemad mm.
"Man. - lør. Kl. 10-18. Over 400 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide