Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Spansk smagekasse med supervine

tilbuds-billede
594,-
Ikke aktivt
værdi:
1188,-,-
50%

Deal fra 24/9-2015

Fra den spanske vingård "Señorío de Nevada"

Kassen indeholder tre forskellige vine fra 2008 og 2009 (2 af hver), der alle er stærkt anmelderroste og med en alkoholprocent, der strækker sig fra 13% til hele 15,5%.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering: 59 kr. Gratis levering ved køb af 12 flasker.
 
Se alle Señorio de Nevada rødvin deals

Yderligere beskrivelse

Spar 50% på denne anmelderroste smagekasse fra den spanske supervingård Señorío de Nevada Er du til kraftig vin i stil med Amarone og Bordeaux? Nu har du mulighed for at smage de bedste kraftkarlevine fra Señorío de Nevada i Sydspanien. I samarbejde med vinhuset har vi fået lavet en smagekasse, der repræsenterer Sydspanien og regionen Granada på fornemste vis. Her der virkelig tale om muskuløse vine med spansk temperament! Vi kan tilbyde dig denne herlig kasse til kun 594 kr. Du sparer hele 50%. Slå til før pallen er tom! Kassen indeholder tre forskellige vine (2 af hver), der alle er stærkt anmelderroste og nåh ja ? alkoholprocenten strækker sig fra 13% til hele 15,5%! Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren . Señorio de Nevada Bronze 2008 - Tilbudspris 89 kr. - Normalpris 179 kr. Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Elegant og behagelig vin , hvor druesammensætningen leder tankerne mod Bordeaux. Det spanske touch fornægter sig dog ikke. God til lækker bøf eller en god steg. Señorío de Nevada Plata 2009 - Tilbudspris 109 kr. - Normalpris 219 kr. Vinen er lavet på Syrah og Merlot. Vinen er som en olm spansk tyr; klar til at vælte dig omkuld! Denne vin spiller i den grad med musklerne (15% alc.) , hvor den kraftige Syrah krydret med Merlot og et lille stænk Tempranillo sørger for en vin i flot balance. Prøv den til en stor saftig rød bøf ! Senorio de Nevada Club De Barrica 2009 - Tilbudspris 99 kr. - Normalpris 199 kr. Vinen er lavet udelukkende på Syrah druen. En intens og opulent oplevelse, der i stil kunne minde om en Amarone . Vinen er dog spansk og byder på masser af saft og kraft. Etiketten siger 15,5 % alkohol, men den er nærmere 16% ! En rigtig herrevin, der kan skænkes til kraftige retter. Du kan læse mere om hver enkelt vin nedenfor.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
300,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg hos vinhandel & delikatesse

Vesterbro: Mama Vin & Gastronomi

Køb for 300 kroner i butik på hele 120 kvm med et imponerende udvalg af vine, eksklusive champagner og spiritus, samt gastronomiske lækkerier som jomfruolivenolie, pasta, oliven, snacks, spændende dåsemad mm.
"Man. - lør. Kl. 10-18. Over 400 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide