Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker rødvin

tilbuds-billede
648,-
Ikke aktivt
værdi:
1440,-,-
55%

Deal fra 3/10-2015

Montalbera Lequilibrio Barbera d'Asti 2012

Fyldig bouquet af fed frugt domineret af søde kirsebær, krydderi og fadnoter. Smagen er indbydende med fantastisk frugt af unge kirsebær afstemt med imødekommende tanniner, tørrede urter og afrundet fad.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering: 59,-. Gratis levering ved køb af 2 kasser.
 
Se alle Montalbera Lequilibrio Barbera d'Asti 2012 deals

Yderligere beskrivelse

Så har vi en klassisk Barbera på pallen. Denne fantastiske Barbera kommer fra vingården Montalbera, som laver nogle af Italiens bedste vine . Denne vin har fået hele 96 point fra Luca Maroni som kalder den ??spiritually haunting and nourish­ing? . Der er ingen tvivl i vors sind. Dette er en af de bedste Barbera vine vi nogen sinde har smagt . Vi kan tilbyde dig vinen til kun 108 kr . Du sparer vanvittige 55%. Slå til før pallen er tom! Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen Flot, dybrød, klar farve. Fyldig bouquet af fed frugt domineret af søde kirsebær, krydderi og fadnoter. Smagen er urimelig indbydende med fantastisk frugt af unge kirsebær afstemt med imødekommende tanniner, tørrede urter og afrundet fad. Afslutningen er lang og sprød. Land : Italien Område : Piemonte Vingård : Montalbera Drue : Barbera Årgang : 2012 Alkohol : 14,5% Drikkes bedst : Nu og 10 år frem Om vingården Montalbera er beliggende i Piemonte, og drives af Morando familien. Vingården er en noget sjældent fænomen på den piemontesiske scenen, da den både dækker over både Monferrato og Langhe. Filosofien bag vinfremstillingen er, at fremhæve de vidunderlige karaktertræk af vinmarker ved høst, når frugten er lidt overmodne og behandle den på vinstokken på en opmærksom og bestemt måde. "Drømmen om alle disse generationer af vinproducenter, der er gået foran os, er at opnå den bedst mulige drue fra afgrøden og omdanne den til vin, uden at miste eller ændre smag og aroma, som er arvet og syntetiseret af naturen inde i frugten, som skal bevare al dens native værdi ". siger Montalbera i deres værdigrundlag.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
300,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg hos vinhandel & delikatesse

Vesterbro: Mama Vin & Gastronomi

Køb for 300 kroner i butik på hele 120 kvm med et imponerende udvalg af vine, eksklusive champagner og spiritus, samt gastronomiske lækkerier som jomfruolivenolie, pasta, oliven, snacks, spændende dåsemad mm.
"Man. - lør. Kl. 10-18. Over 400 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide