Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Eksklusive økologiske olier

tilbuds-billede
221,-
Ikke aktivt
værdi:
442,-,-
50%

Deal fra 14/12-2015

Pakke med 4 eller 5 slags

Alle olierne er økologiske og lavet at ekstra jomfruolivenolie (koldpresset) og man er ikke i tvivl om hvilke ingredienser der er anvendt, da olierne er meget kraftfulde i deres smagsvarianter. Få fx en pakke med 4 olier med citron/lime/ timian, basilikum, hvidløg/rosmarin og balsamico m/hindbær.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Levering: 60,-. Afhentes i Helsingør eller Hornbæk gratis.
 
Se alle Økologiske olier deals

Yderligere beskrivelse

Har du først prøvet disse Olier, vil du erfare at det vil bliver virkelig svært at undvære dem i din daglige madlavning. Alle olierne smager virkelig af meget og man er ikke i tvivl om hvilke ingredienser der er anvendt, olien har en skøn konsistens som er let at dosere, da flasken har monteret en hældetud.Pakke 1 (5 stk):Normal pris: 581 kr. Dealpris: 291 kr.1x Ekstra jomfru olivenolie (neutral)1x Basilikum 1x Hvidløg/rosmarin 1x Citron/lime/timian 1x balsamico m/basilikum Pakke 2 (4 stk.): Normal pris: 442 kr. Deal pris: 221 kr.1x Citron/lime/ timian1x Basilikum1x Hvidløg/rosmarin1x Balsamico m/hindbær Priserne er med afhentning i Helsingør eller Hornbæk fra 21/12 kl. 14, skal du have olierne tilsendt er fragten 60 kr. med post Danmark.Alle olierne er økologiske og lavet at ekstra jomfruolivenolie (koldpresset) og man er ikke i tvivl om hvilke ingredienser der er anvendt, da olierne er meget kraftfulde i deres smagsvarianter. Ekstra jomfru olivenolie ( Neutral) - 750 ml : Denne ekstra jomfru olivenolie er lavet af det allerførste pres (koldpres) af de solmodne oliven. Dette giver olien en dejlig sød og frugtagtig smag, som er virkelig let at anvende i det daglige køkken. Normal pris 139 kr.Basilikum - 500 ml: Dette er en smagfuld olivenolie med kraftig smag af den skønne basilikum. Olien er ideel til at smage ovnbagte grøntsager til med, men kan også anvendes til marinader, stenalderbrød, tapas eller blot hældes direkte over dine salater. Normal pris 129 kr.Hvidløg og rosmarin - 500 ml: Denne olie har en skøn smag af primært hvidløg med en Bild eftersmag af rosmarin. Olien er perfekt til at vække dine smagsløg, når du anvender den til tapas, marinader eller direkte på salater, grøntsager, den er ideel til alt slags kød. Normal pris 129 kr.Citron, lime og timian - 500 ml: Olien har en nøje afstemt blanding af timian og brander virkelig igennem med citrus pga. den både indeholder citron og lime, hvilket giver en skøn friskhed og lethed over olien. Oliens friskhed er ideel til kold og varm fisk, alt hvidt kød ellerprøv den på din tomatsalat. Normal pris 129 kr.Har du først prøvet disse olier, vil du erfarer at det bliver virkelig svært at undværer dem i dit daglige køkken.

Ekstra information

Engholmvej 53100 Landsdækkende2384 2653

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
679,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk vinåbner sæt i moderne design

Folieskærer: Fjern let folie forseglingen.

Elegant og effektiv: Gør vinåbning til en sofistikeret og ubesværet oplevelse med vores elektriske vinåbner. Designet til at imponere, er dette sæt ikke kun et praktisk værktøj, men også en stilfuld tilføjelse til dit køkken eller bar.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 259,-
værdi:
609,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genanvendelig kaffekapsel

Til Nespresso U, CitiZ,Pixie, Le Cube m.fl.

Nyd din yndlingskaffe, spar rigtig mange kroner, og pas på miljøet. Det eneste affald, du får med en genanvendelig kaffekapsel, er kaffegrumsen.
"Gratis levering. Prisen er for 1 stk." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide