Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Eyelash extensions

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt
værdi:
800,-,-
50%

Deal fra 10/1-2016

Odense: Clinique Bella Donna. Påsættes med special-lim

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Se alle Clinique Bella Donna deals

Yderligere beskrivelse

Extensions på dine øjenvipper er utroligt populære i øjeblikket og du slipper for at bakse med mascaraen hver morgen, da de kunstige vipper er helt sorte.Med eyelash extensions opnår du et naturligt look, hvilket betyder at du hver morgen kan vågne op med drømme-vipper, der hverken kræver pleje eller mascara. Det vil spare dig tid og du vil opleve et generelt smukkere og mere fremtræden øjenparti, der har lige det extra! Eyelash extensions er enkelte vipper der påsættes på dine egne vipper. Hårene påsættes med en holdbar, allergitestet og ufarlig special-lim. Inden behandlingen, bliver du og de kyndige medarbejdere fra Clinique Bella Donna enige om længden og ønsket volumen på vipperne - så du kan opnå lige det look du ønsker! Inden du møde op til påsætningen er det vigtigt du ikke har mascara eller makeup rester på, da det mindsker holdbarheden af dine vipper. Man kan efter behandlingen aftale en genopfyldning. Opfyldningen afhænger af måden, du behandler dine vipper på, men Cliniquen råder til at få genopfyldning ca hver 3. uge, da der ellers skal sættes for mange vipper på og at det derfor bliver dyrere grundet tiden, man bruger på dette arbejde. Typisk vil prisen på genopfyldning ligge på 300 kr. For at forlænge holdbarheden af vipperne bør du: Undgå at gnide dig for voldsomt i øjnene Undgå lange bade Duppe øjnene efter bad, et håndklæde kan risikere at ødelægge vipperne være forsigtig når du fjerne make-up Få vipperne fjernet i salonen for at undgå at skade dine egne BOOKING: skal ske på telefon 30 26 05 57, her er det vigtig, at du gør opmærksom på, at der er tale om et dealsales værdibevis. Du finder Clinique Bella Donna på Løvemunden 3, 5220 Odense og salonen har åbent alle hverdage 09.00 - 17.00 og lørdag efter aftale DET FÅR DU: Eye lash extensions af luksus mink, der påsættes på dine egne vipper DEALPRIS 399 kr.Normalpris 800 kr. Normalprisen er bekræftet af leverandøren d. 16 december 2016.

Ekstra information

Værdibeviset er gyldigt til og med d. 30. april 2016 BOOKING: skal ske på telefon 30 26 05 57, her er det vigtig du gør opmærksom på at der er tale om et DealSales værdibevis. HUSK! at medbringe dit printede værdibevis, da det fungerer som betalingsmiddel ved indløsning af den købte deal Du finder Clinique Bella Donna på Løvemunden 3, 5220 Odense Salonen har åbent alle hverdage 09.00 - 17.00 og lørdag efter aftale AFBUD: Ønsker du at melde afbud til en aftalt behandling, skal det ske senest 24 timer før. Hvis du udebliver eller melder afbud for sent, er Clinique Bella Donna berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug. Kommer du for sent til din aftale, kan du ikke forvente at få den fulde behandling, men dit værdibevis vil blive indløst! Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når du har indløst dit værdibevis hos forhandleren Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på telefon 30 26 05 57 - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb efter ovenstående anvisninger, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb, regnet fra den dag, du har købt værdibeviset Clinique Bella Donnahttp://www.clinique-bella-donna.dkC/O Løvemunden 3 5220 Odense SØ

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få de flotteste bryn med Brow Lamination

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Former og ændrer den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere. Hvis du har lidt uens bryn, kan denne behandling ændre formen, så brynene synes mere ens.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 420,-
værdi:
700,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash Lift og Browlamination med farve

Næstved: Natural Beauty By S

Med Lash Lift og Browlamination kan du helt undgå at bruge tid på at bukke vipper og påføre dem mascara, dine bryn sidder altid perfekt, og med en flot farve. Øjnene bliver smukt rammet ind, og de får et mere markeret udtryk.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1250,-
værdi:
2500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Permanent make-up

Emdrup: Beauty Clinique

Du vil spare en masse tid og penge, mens du nyder den perfekte form og farve på dine øjenbryn. Jeg som kosmetisk tatovør udfører Powder Brows, Hairstrokes og Hybrid Brows.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Pris gælder: 1 x Permanent makeup "Powder Brows". Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide