Få de flotteste bryn med Brow Lamination

tilbuds-billede
240,-
Gå til tilbud
værdi:
400,-,-
40%

Deal fra 5/2-2024

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Former og ændrer den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere. Hvis du har lidt uens bryn, kan denne behandling ændre formen, så brynene synes mere ens.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Skønhed og Fiskespa af Sabrina deals

Yderligere beskrivelse

Skønhed & Fiskespa af Sabrina giver 40% rabat på Brow Lamination med retning & farvning af bryn. DEAL pris kr. 240,- (Normalpris kr. 400,-) Brow Lamination Det er muligt at forme og ændre den retning brynet gror med Brow Lamination, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere. Hvis du har lidt uens bryn, kan denne behandling ændre formen, så brynene synes mere ens. Der er tale om en semipermanent behandling, som ikke er skadelig, da brynet behandles med en plejende keratinvæske.  I forbindelse med Brow Lamination rettes og farves brynet. Det skaber den perfekte form som passer præcis til dit ansigt, og looket bliver mere intens på grund af farvningen. Lige efter behandlingen kan farvningen af brynet virke voldsom, men farvningen bliver straks mere naturlig efter 48 timer. Det bedste resultat opnås, hvis du gentager behandlingen hver 6 uge. Gratis Fiskespa Du har mulighed for at medbringe din ven/ veninde, som får en gratis tur i fiskespaet, mens du får din behandling. Glæd dig til en topprofessionel behandling og en service, der er helt i top. Sabrina glæder sig til at byde jer VELKOMMEN i hendes dejlige klinik Kunderne skriver på nettet: Super hyggeligt atmosfære, rigtig god betjening - Susanne Rigtig god service og stemning - Henriette God oplevelse følte mig tryg. God velkomst af indehaveren og hendes hund. Kommer gerne igen - Vibeke Pisse dejligt sted, dejlig modtagelse og man bliver taget godt om! Man får følelsen af tryghed, det var en pisse god oplevelse og gik derfra med en god følelse. Mega flotte vipper der bliver lavet og man får fuld opmærksomhed! - Feline

Ekstra information

Skærgårdsparken 44 8250 Egå40 24 70 90

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 212,-
værdi:
375,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Aromamassage og gratis fiskespa - for 2

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Pirrer dine sanser og får dig til at slappe af. Mens du bliver masseret får din ven(inde) 30 min. gratis fiskespa. Vandet i bassinet er ca. 30 grader, og der er ca. 100 fisk i forskellige størrelser.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenvippeløft

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Øjenvippeløft får dine vipper til at syne længere, samtidig med de får mere fylde. Det lille buk, man får ved et øjenvippeløft, giver det flotteste udtryk til dine øjne.
"Udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters massage

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Huden bliver kærligt plejet med en effektiv kropsskrubning, der fjerner de døde hudceller, og samtidig sætter gang i blodcirkulationen. Til slut indsmøres du i en fantastisk creme, der giver en dejlig blød hud.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide