Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Xpand Vandslange

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
298,-,-
50%

Deal fra 5/3-2016

Vælg mellem 4 længder
kan udvide sig op til 3 gange dens egen længde og diameter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk

Levering 29,-.
 
Se alle vandslange deals

Yderligere beskrivelse

VANDSLANGEN DER KAN UDVIDE SIG OP TIL 3 GANGE SIN EGEN LÆNGDE Hvis du søger en let og kompakt vandslange til vanding udendørs, bør du overveje, om du ikke bør investere i en Xspand vandslange. Denne vandslange kan udvide sig op til 3 gange dens egen længde og diameter, når den fyldes op med vand, og vandstrålen er så kraftig, at den kan rengøre vinduer, som sidder højt opp Hvordan fungerer den?   Den er verdens første og eneste SUPER LETTE, ULTRA STÆRKE, UDVIDENDE vandslange, som garanteret ALDRIG FÅR KNÆK, VRIDES ELLER SAMMENFILTRES. Hemmeligheden er den teknologi, der får den til automatisk at udvide sig op til 3 gange dens egen længde - hver gang du tænder for hanen. Når du er færdig med at vande, slukker du for vandet, og den vil trækker sig automatisk sammen og "rulles sammen" på få sekunder - så den er super nem at opbevare. Du vil blive overrasket over, hvor meget nemmere din udendørs rengøring bliver med denne fantastiske haveslange. Fakta: Udvidelig haveslange Kan udvides op til tre gange sin egen længde Knækker aldrig og bliver aldrig sammenfiltret Udvider sig og trækker sig sammen automatisk Let til trods for størrelsen Fordele: Det yderste materiale er vejrbestandigt. kan bruges med en sprinkler trækker sig sammen, så den er nem at opbevare. Vejer kun lidt, så det er nemt at bære rundt på den. VIGTIG! Når du tænder for vandet, skal du langsomt øge vandtrykket. Ellers udvider slangen sig ikke. Slangen skal altid tømmes for vand efter brug, så den kan trække sig sammen til oprindelig størrelse. Opbevaring af slangen skal være i skyggen om sommeren og indenfor om vinteren. Ved opbevaring om vinteren skal man sikre sig, at slangen er helt tømt for vand, da der ellers kan ske frostskader. Bemærk: Den angivne længde, er den længde vandslangen kan blive i brug.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 50,-
værdi:
299,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Vandtrykspistol 8i1 til hjemmebrug

Rengør let og effektivt

– Kan indstilles til 8 forskellige stråler
– Integreret sæbebeholder (100ml)
– Kan bruges med og uden sæbe
"Levering: 29,- Er før set på deal til 109,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
199,-
rabat 15%
Gå til tilbud Læs mere mere

Grillbørste med dampfunktion

Tåler opvaskemaskine

Med denne smarte børste kan du nemt og effektivt rengøre din grill. Med børsten i rustfrit stål kommer du ned imellem alle rillerne, og den smarte dampfunktion gør, at snavs og fedt blødes op og nemmere kommer af.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
199,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

8-i-1 Højtrykspistol

Til vanding med beholder

Håndtaget er ergonomisk og skridsikkert og giver et fast greb. Der er automatisk udløser, som gør den nem at bruge, da den kontinuerlige vandstrøm er aktiveret med et enkelt klik og stopper, når du klikker på den igen.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide