Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Få fjernet karsprængninger

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
999,-,-
50%

Deal fra 15/3-2016

Ved Kongens Have: Clinique Eden

Få fjernet karsprængninger med smertefri og effektiv behandling. Udføres med en elektronode nål, der sender en lille strøm impuls igennem huden.
1 behandling koster 499,- og 2 koster 899,-.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Åbent fredag-mandag kl. 8.30-18.
 
Se alle Clinique Eden deals

Yderligere beskrivelse

Er du genereret af synlige karsprængninger på krop eller ansigtet, som du gerne vil have bugt med? Få behandlet de karsprængninger der generer dig hos Clinique Eden på Vesterbro, og få det bedre med dig selv.Karsprængninger er små blå eller røde årer formet som grene, der ofte ses på ankler, lægge eller i ansigtet. Selvom de ikke er farlige kan de små karsprængninger være en lidelse, fordi de skæmmer udseendet så slemt for nogle. Karsprængninger er derfor kosmetisk generende. De er for fine til at blive behandlet som åreknuder, men denne behandling er en komplet løsning og fuldstændig sikker. Med denne deal er der heldigvis hjælp at hente, Clinique Eden tilbyder nemlig electronics vainremover behandling, der særligt designet til at fjerne karsprænginger. Behandlingen kan fjerne karspræninger på op til 0,3 mm i diameter og rosacea (røde pletter). Behandlingen er simpel og udføres med en lille elektronode nål, som når den berører huden, sender en lille strøm impuls igennem huden. Det kan på sarte hud områder føles, som et lille niv. Metoden er derfor yderst effektiv og smertefri. De sterile engangsnåle som anvendes til behandlingen, er dækket af et isolerende skjold, som beskytter huden. Dette giver en målrettet behandling uden nogen som helst bivirkninger. Før behandlingen får du en konsultation, for at få et overblik over de områder du ønsker behandlet. Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper, men Clinique Eden ikke tilråder behandling til folk med hudinfektioner, gravide eller lider af epilepsi. Efter behandlingen, kan der forventes en smule rødme eller hævelse af huden over det behandlede område. I enkelte tilfælde kan der udvikles en lille sårskorpe, som afstødes efter et par dage, uden ardannelse. Hos de fleste patienter kan der forventes fuldstændig opheling i løbet af 5-6 uger, dog kan det i særlige tilfælde tage lidt længere tid. Behandlingen giver dig: Et hurtigt resultat Effektiv & nem behandling Ansigt, ankler og knæ kan behandles Relativ smertefri Absolut Ingen bivirkninger Ingen forbinding Behandler et område på 3x3 cm, eller en vene på 5-6 cm vene pr. konsultation VÆLG MELLEM: 1 behandling af karsprængninger DEALPRIS 499 kr.Normalpris 999 kr. 2 behandlinger af karsprængninger DEALPRIS 899 kr. Normalpris 1998 kr. BOOKING: Tidsbestilling på tlf. 41 25 55 55 eller mail info@cliniqueeden.dk er påkrævet. Husk at oplyse, at der er tale om et DealSales-værdibevis. Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder. Evt. afbud skal ske senest 24 timer før på mail. Ved udeblivelse eller for sent afbud er forhandleren berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug. Clinique Eden har åbent hver mandag - fredag mellem kl. 8:30 - 18:00 og lukket alle weekender. Normalprisen er bekræftet af leverandøren d. 2. marts 2016

Ekstra information

Værdibeviset er gyldigt frem til 30. juni 2016 BOOKING: Tidsbestilling på tlf. 41 25 55 55 eller mail info@cliniqueeden.dk er påkrævet. Husk at oplyse, at der er tale om et DealSales-værdibevis. Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder. Ønsker du at melde afbud til en aftalt behandling, skal det ske senest 24 timer før. Hvis du udebliver eller melder afbud for sent, er Clinique Eden berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug. Clinique Eden har åbent hver mandag - fredag mellem kl. 8:30 - 18:00 og lukket alle weekender. Du finder Clinique Eden på:Kronprinsessegade 46A1306 København K Husk at medbringe dit printede værdibevis, da værdibeviset fungerer som betaling for ydelsen. Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil påwww.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når du har indløst dit værdibevis hos leverandøren Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på tlf.: 41 25 55 55  eller e-mail: info@cliniqueeden.dk  - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb beregnet fra købsdatoen Clinique Edenhttp://cliniqueeden.dk/Kronprinsessegade 46A 1306 København K

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
599,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lækker ansigtsbehandling

Aarhus C: Beauty by Blomqvist

Signaturbehandlingen er en klassisk ansigtsbehandling, der afrenser, detoxer, dybderenser, fugter huden og meget mere. Eller behandlingen med Urtepeeling & AHA frugtsyre er særligt velegnet til anti-aging, acne, grove porer samt ujævn hudstruktur.
" Indtil 31 dec." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 198,-
værdi:
395,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Herreklip + valgfrit produkt

Hvidovre: FD Hairstyle

Velkommen indenfor hos FD Hairstyle i de hyggelige og varme omgivelser. Udover et flot og moderigtigt herreklip får du 1 stk. valgfrit produkt (værdi: 200,-).
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
500,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Olaplex-behandling

Viby J: Frisør Kløve

En Olaplex behandling genopbygger og reparerer håret indefra ved at genskabe og reparere svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret system. Spaltede spidser, ødelagt eller trist hår repareres og genopbygges, så det igen ser flot og stærkt ud.
" Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide