Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Medicinsk laserbehandling

tilbuds-billede
250,-
Ikke aktivt
værdi:
350,-
29%

Deal fra 23/5-2016

Brønshøj: Københavns Laserklinik

Slip af med smerter og gener på Ryg, hofter, skuldre, idrætsskader eller migræne. Laserbehandling med MID-laser gør ikke ondt, behandlingen er afslappende og behagelig, desuden er den helt uden bivirkninger.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Værdibeviset er gyldigt i 60 dage efter køb.
 
Se alle Københavns Laserklinik deals

Yderligere beskrivelse

Laserbehandling kan give smertelindring ved frigivelse af endogfiner og ved nedsættelse af bradykinin samt ved reduktion af ødemer - Prøv det, hvis du lider af smerter til daglig.Hvor stor er chancen for at blive rask?Ved behandling af sådanne problemer, bliver op til 90% heltraske eller meget bedre, fordelen er at den stor del slipper for, at brugesmertemedicin dagligt.Gør det ondt?Laserbehandling med MID-laser gør ikke ondt, behandlingen er afslappende og behagelig, desuden er den helt uden bivirkninger.Afhængig af skadens art kan det af og til ske, at en smertekan forøges eller optræde 6-24 timer efter en behandling. Dette skyldes, at det kohærente laserlys sætter helings processer i gang. Specielt ved problemer af kronisk natur kan denne igangsætnings smerte optræde. Den plejer at gå overefter nogle dage, men kan i enkelte tilfælde vare længere.Lasere, der anvendes til medicinske formål, er af mange forskellige slags, men inddeles oftest i to hovedgrupper:Kirurgiske lasere, som anvendes til at skære, koagulereeller brænde væv bort. Disse lasere kaldes kirurgiske, fordi de kan erstattekirurgens skalpel. Kun læger eller dyrlæger må benytte disse.Medicinske lasere, som bruges til at stimulerecellefunktioner. Disse kaldes ofte for biostimulerende lasere, en MID-laser er en sådan. Deres biologiske virkning skyldes, at laserens kohærente lys er årsagtil fotokemiske reaktioner i cellerne. Sollys eller lys fra el-pærer er ikkeårsag til samme slags reaktioner.Medicinsk laser, bliver desuden udviklet og anvendt i USA,England, Sverige, Tyskland og Norge, som behandlingsmetode, på lige fod med andre læge ordinerede behandlings typer, og er en meget anerkendtbehandlingsform. I Danmark har det været brugt i 23 år, af Anni Norling.Hvordan fungerer laserterapi?Laserterapi starter en masse komplekse processer i celler og væv. Den påvirker det lokale immunforsvar, cirkulationen i blod- og lymfekar, cellestofskiftet og udsondringen af forskellige stoffer, fx endogfiner og prostaglandnier som blandt andet påvirker smertetilstande.Laseren giver oftest en stimulerende eller normaliserende virkning, men af og til kan en vis hæmmende effekt indtræffe. For at få gang i en optimal helings proces er det derfor meget vigtigt, at laserbehandlingen foretages på rette måde.Behandlings effekten skyldes fotokemiske processer i celler og væv og kan deles op i to dele: direkte effekter på celler, som rammes af lyset, respektive indirekte effekter af signalsubstanser, som disse celler afgiver. De direkte effekter deles så op i effekter på vævsfaste celler og effekter på bevægelige celler (blod, lymfe). Disse fotokemiske processer er specifikke for laser.Lige så vigtig er den tydelige effekt på blod- og lymfecirkulationen, hvilket blandt andet er studeret med varmefølsomt kamera. Behandling med medicinsk laser er smertefri, risikofri og heltuden bivirkninger.

Ekstra information

Frederikssundsvej 1622700 Brønshøj71519525

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 330,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters zoneterapi

Næstved: Helse & Idrætsmassage

Fodzoneterapi/refleksterapi er baseret på viden om meridianer og deres relation til kroppens organer og funktioner via zoner og punkter på/under fødderne. Kan hjælpe med fordøjelses-problemer, hormonelle problemer fx overgangsalder, stofskifte og meget mere.
"Værdibeviset gælder straks efter køb og det udløber ikke. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times afstressningsbehandling

Nørrebro: Huset for personlig transformation

Afstressningsbehandling handler om at få ro på kroppen og psyken. Dette opnår du gennem denne "massage", hvor du ligger på briksen og bliver behandlet med lette tryk og stræk samt berøringer forskellige steder på kroppen - for at få den til at "falde ned".
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kropsterapi

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen.
" P.t. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide