75 minutters kosmetisk ansigtsbehandling

tilbuds-billede
599,-
Gå til tilbud
værdi:
1199,-,-
50%

Deal fra 12/5-2024

Farum: Medical Acupuncture

Lige nu tilbyder Medical Acupuncture 75 min. kosmetisk ansigtsbehandling med akupressurmassage kombineret med akupunktur. Denne behandling er virkelig god mod uren hud og rynker.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. .
 
Se alle Medical Acupuncture deals

Yderligere beskrivelse

Hos Chen Akupunktur kan du pt. få 50% rabat på 60 min. kosmetisk ansigtsbehandling med akupressurmassage kombineret med akupunktur. Normalpris kr. 1199,- / Din pris kr. 599,- Hos Chen Akupunktur bruger vi forskellige teknikker, som udspringer af traditionel kinesisk medicin (TCM). Hvad kan behandles? Jiewei Chen har speciale i smertebehandling, øjensygdomme og vægttab, men behandler dog generelt et bredt område af forskellige sygdomme: søvnbesvær, stress, lammelse, uren hud, rynker, psoriasis, allergi, mave- og tarmproblemer, søvnbesvær, barnløshed, hedeture, piskesmæld, impotens, inkontinens m.m. Det er hendes erfaring, at der opleves en bedring allerede efter første behandling, men hun anbefaler at man indgår i et behandlingsforløb, for at opnå bedre og blivende effekt. Lige nu tilbyder Chen Akupunktur 50% rabat på 60 min. kosmetisk ansigtsbehandling med akupressurmassage kombineret med akupunktur. Denne behandling er virkelig god mod uren hud og rynker. Du får den til kun kr. 599,- (normalpris kr. 1199,-) Om behandleren: Jiewei Chen har studeret kinesisk akupunktur og vestlig medicin i Kina. Hun har arbejdet som overlæge på øjenafdelingen ved Harbin Medical University Hospital. Hun er anerkendt som en kompetent behandler, RAB godkendt samt en dygtig underviser. Jiewei Chen er også kvinden bag Harmoni Kinesisk Medicin. I dette unikke behandlingskoncept har hun kombineret viden og erfaring fra Traditionel Kinesisk Medicin med moderne teknikker og dermed udviklet meget effektive metoder til undersøgelse, diagnose og behandling.  

Ekstra information

Fensmark Allé 6 3520 Farum24 24 10 88

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 575,-
værdi:
1150,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters japansk ansigtsakupunktur

Nær Fælledparken: Beauty & Health Treatments

Dit naturlige alternativ til botox. Inden din første behandling tager din behandler og dig en snak om, hvad det er, du gerne vil opnå, og der sættes nåle i ansigtet og to i skuldrene, som du skal ligge med i 20 min.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 2 timers kombinationsbehandling

Amager: Body Cares

Klinikken byder på både Massage, Zoneterapi, Akupunktur og Akupressur. Du får muligheden for at kombinere din behandling sammen med en fag-lært, for at du er sikret behandlingen er tilpasset dine ønsker og behov.
"Udløber ikke p.t. Over 200 har købt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 eller 60 minutters akupunktur

Aalborg: Akupeng - Akupunktur & Massage

Er du en af de mange danskere, der lider af kroniske smerter, stress, angst, hovedpine, migræne, allergi og søvnløshed, så er akupunktur lige den rigtige behandlingsform for dig.
" Ikke nogen udløbsdato pt. Pris gælder 45 min. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide