Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Supersælger: Halv pris på alle kager og brød

tilbuds-billede
50,-
Ikke aktivt
værdi:
100,-,-
50%

Deal fra 15/6-2016

Vesterbrograde eller Valby: Musik Conditoriet

Få frit valg på alle hylder i bagerforretningerne, hvor du kan få 100,- til at bruge for på bl.a. frøsnappere, kanelsnegle, croissanter, jordbærtærter, hånddyppede flødeboller, gulerodskager, lagkager, frokost-sandwich, langtidshævede surdejsbrød, glutenfrie stenalderbrød og meget mere.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Gyldigt til d. 21. september. Bestseller: Over 1.100 har købt denne.
 
Se alle Musik Conditoriet deals

Yderligere beskrivelse

I Musik Conditoriets skønne bagerbutikker dufter der så vidunderligt af nybagt brød, alle dage, døgnet rundt. Her bager Københavns bedste bagere de lækreste brød og kager. Og bagermesterens stenmølle maler så fint økologisk korn til hvede-, spelt- og grahams-mel. Her bugner det med friskbagte frøsnappere, tebirkes og overdådige konditorkager. Her strømmer københavnerne til for at få byens bedste morgenbrød, rugbrød og kager med hjem. Og i bagerbutikkernes hyggelige konditorier nyder gæsterne morgenmad, kaffe, frokost og søde kagelækkerier dagen lang.Med Dagens tilbud har du frit valg til alt hos Musik Conditoriet. Køb ét eller flere værdibeviser - værdibeviserne kan indløses på Vesterbrogade & ved Spinderiet i Valby. Få lækre tebirkes med marcipanfyld, spandauere med creme og hjemmelavet marmelade. Nyd sprøde frøsnappere, kanelsnegle med glasur og smørbagte croissanter med og uden chokolade. Få overdådige jordbærtærter og hånddyppede flødeboller med sukkerristede hasselnødder. Køb vidunderlige mazarintærter og hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade. Få lækre gulerodskager, lagkager og drømmekager. Få scones med store chokoladebrud og romkugler fyldt med nødder og eksklusiv belgisk chokolade. Køb kringle og skønne træstammer med marcipan og chokoladedyp. Få rabarbertærter, brownies og napoleonshatte dyppet i luksus-chokolade. Få lækre frokost-sandwich, foccacia og hjemmebagte pizzaslices med tomat, ost, oliven og oregano. Køb langtidshævede surdejsbrød, glutenfrie stenalderbrød, rugbrød og brødspecialiteter fra Frankrig og Italien.Nyd fantastiske brød-, kage- & frokost-lækkerier hos Musik Conditoriet. Køb ind til frokost på jobbet og underskønne lækkerier til morgenbordet og kaffen derhjemme.Siden 1998 har Musik Conditoriet forsynet københavnerne med fantastiske brød og kager. Her laves alt fra bunden efter gamle håndværkstraditioner og på udsøgte råvarer af bedste kvalitet. Her bages brød ved håndkraft, på eget mel og efter egne sunde opskrifter uden ristet malt og maltsirup.Musik Conditoriets succesfulde stifter, bagermester Thorleif Kristensen, arbejder selv i bageriet nat og dag. Her males Musik Conditoriets økologiske mel på bageriets egen stenmølle, ?Maren Mølle?. Her ældes brød og kreeres kager med passion og kærlighed til smag, kvalitet og sundhed.I bagerværkstedet hersker Københavns dygtige bagere & konditorer og kun det bedste er godt nok. I bagerbutikkernes store vinduer ligger smørbagte croissanter, tebirkes med marcipanfyld og kanelsnegle på rad og række. Og ved frokosttid lokker skønne sandwich og lækre konditorkager i lange baner.

Ekstra information

Musik ConditorietVesterbrogade 1481620København Vtlf.: 36170770

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
399,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: 3 valgfri retter på husbåd - velanmeldt

Christianshavn: Grosen & Falkenbergs' husbåd

Maden hos Grosen & Falkenbergs tager udgangspunkt i det nordiske køkken med fokus på smag, sæson og kvalitet. Glæd dig til en spiseoplevelse ud over det sædvanlige.
"Til 31. marts. Tor-søn 17.30-21. Glad smiley og
4.6 af 5 stjerner (106 brugere)
. Besteller: Over 1.300 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 186,-
værdi:
287,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Topanmeldt: Frokostplatte med 6 anretninger

Aarhus: Restaurant FRÜD

Hos FRÜD er der fokus på vidunderlig mad. Køkkenet er enkelt og ligetil med klassiske, danske retter lavet af friske, lokale råvarer. FRÜD ligger i en hyggelig krog for enden af Dalgas Avenue, hvor by, skov og strand møder hinanden.
"Indtil 31. dec. Gælder også take-away. Stedet har en glad smileyog får:
4.5 af 5 stjerner (1694 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
599,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

10 tapasanretninger, cava og kaffe - velanmeldt

Ved Nørreport st.: El Meson

Alle retter er fremstillet fra bunden med stor kærlighed, friske samt nøje udvalgte råvarer. Hos Restaurant El Meson sætter de en stor ære i at forkæle deres gæster med kun det bedste - og det vil du i den grad opleve, når du smager deres fantastiske tapasmenu.
"Indtil 30. dec. Du skal købe min. 2 værdibeviser. Stedet får
4.5 af 5 stjerner (460 brugere)
" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide