1 times coaching

tilbuds-billede
150,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-,-
70%

Deal fra 4/10-2020

Lyngby: Jette Sigaard de Summer-Brason

Coaching er et fantastisk redskab til at fjerne de blokeringer, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker dig. En god metode til at opnå bl.a. løsning af problemer, ændringer af adfærd, bedre selvværd og større indsigt m.m.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato. Forsættes behandlingen gives de næste 3 behandlinger til 300,- pr. gang. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Jette Sigaard deals

Yderligere beskrivelse

Trænger du til forandring i dit liv? Lige nu får du hele ##76% ::70% %% rabat på 1 times coaching hos Jette Sigaard de Summer-Brason! Dealpris kun kr. ##120::150%%,- (værdi kr. 500,-) Har du ønsker du har svært ved at opnå, så er der hjælp at hente!  Med tilbuddet her får du 1 times coaching hos Jette Sigaard de Summer-Brason til en skarp pris! Coaching er et fantastisk redskab til at fjerne de blokeringer, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker dig - En supergod metode til at opnå bl.a.: • Løsning af problemer i dit liv • Ændringer af uhensigtsmæssig adfærd • Bedre selvværd • Større indsigt i dig selv og dine behov • Større glæde • Arbejde mod de mål, du sætter dig Bemærkninger: Forsættes behandlingen gives de næste 3 behandlinger til kr. 300,- pr. gang.  Om din behandler Jette Sigaard de Summer-Brason er NLP Coach og Kropsterapeut og har i de sidste 25 år arbejdet terapeutisk og spirituelt med mennesker. Hun har fra barns ben haft stærke åndelige oplevelser og kontakt med den anden verden, og hun oplever klardrømme, når noget vigtigt skal ske. Den stærke intuition hjælper hende altid, når hun arbejder med mennesker, og hun har desuden givet massage siden 1990 og udviklet en unik massageform, som er meget effektfuld. Udover coaching og massage tilbyder Jette behandlinger inden for bl.a. astrologi og afspænding.  Benyt dig af tilbuddet nu og skab positiv forandring i dit liv med denne effektive coaching! 

Ekstra information

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal 2880 Lyngby50 94 91 56

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 74,-
værdi:
149,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Personligt horoskop

Østerbro: Astrologihuset

Voksen årshoroskop (74,-) • Voksen fødselshoroskop (99,-) • Voksen års- & fødselshoroskop (149,-) • Parhoroskop (124,-) • Børnehoroskop (74,-) • Indbundet voksen års- og fødselshoroskop (199,-)
"Indtil 30. jun. Foregår over mail. Over 300 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Find den billigste A-kasse

Tjenestetorvet - gratis service

Tiden er inde til at skabe ekstra sikkerhed i jobbet.
Tjek prisen før du vælger en A-kasse.
Få tilbud fra flere a-kasser med én formular.
"Servicen er gratis og uforpligtende." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1800,-
værdi:
3000,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Numerologisession

Hele landet: Certificeret Match Numerolog Gittemai

En navneskiftsession er der hvor alt kigges igennem. Dvs. alle dine energier og optimering af disse, hvordan energierne har været med tidligere navne, hvordan de er med dit nuværende navn, og hvad du kan ændre dit navn til.
"Sessionen foregår enten via skype, facetime eller telefon med en varighed af ca. 2 timer. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide