Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 75 minutters slankebehandling

tilbuds-billede
150,-
Ikke aktivt
værdi:
300,-,-
50%

Deal fra 17/7-2019

Østerbro: Kirlita

Forkæl din krop med en 75 minutters Roll Detox massage. Massagen træner, toner og former kroppen ved hjælp af lymfedrænage, så du slipper for at udøve hård motion, men ser resultater i form af reduktion af kropsfedt og cellulite, forbedring af hudens elasticitet og meget mere.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks og udløber ikke pt. Over 250 har købt. .
 
Se alle Kirlita deals

Yderligere beskrivelse

Kirlita tilbyder lige nu ##65% ::50% %% rabat på 75 min. Roll Detox massage! Dealpris kun kr. ##105::150%%,- (værdi kr. 300,-) Skønhedssalonen Kirlita ligger på Horsensgade 2 i København, og her er du garanteret en skøn, professionel behandling! Roll Detox Massage Roll er et enestående redskab, dels fordi den kan massere alle de store områder af kroppen, såsom lår, balder, mave, skuldrer og lægmuskler, men også på grund af den høje sundheds-forbedrende effekt den har på hele kroppen.  Massagen træner, toner og former kroppen ved hjælp af lymfedrænage, så du slipper for at udøve hård motion. Lymfedrænage er en pulserende og let massage, og for at opnå en lymfedrivende virkning udføres der kreds- og spiralformede håndbevægelser for at hente lymfevæsken op og pumpe den videre. Drænagen er rytmisk med stigende og aftagende tryk, og en behandling med lymfedrænage er meget afstressende og øger strømmen i lymfeknuderne i hele din krop, opfrisker dit immunforsvar, udskiller toksiner samt forbedrer dit stofskifte. Massageformen hjælper både mænd og kvinder til at opnå fantastiske resultater i vægttab, figur-toning og generel sundhed.  Roll Detox massagen er et individuelt program for alle. Massagen behandler problematiske områder af kroppen, og nedenfor ses en række virkninger ved behandlingen: • Reduktion af kropsfedt  • Reduktion af cellulite  • Stabilisering af tarmens funktion  • Stimulering af blodcirkulationen  • Forebyggelse af en lang række sygdomme  • Regulering af muskeltonus  • Forbedring af hudens elasticitet Bemærk:  • Reaktioner på behandlingen kan være: Blå mærker, udslæt, hyppigere afføring og vandladning, muskelsmerter og at du føler dig svag. • Det anbefales, at du ikke spiser 1,5 time både før og efter behandlingen. Du skal dog drikke rigeligt med vand - fra 0,5 til 1 liter vand. • Hensigtsmæssig påklædning: Tynde bukser (leggings), T-shirt (uden lynlås, knapper eller andet tilbehør) og strømper. Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til en effektiv og professionel behandling hos Kirlita!

Ekstra information

Holsteinsgade 2 2100 København Ø52 63 24 61

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
890,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Triggerpunktsmassage af 1 time

Østerbro: Kirlita

Triggerpunktsmassage hjælper på bl.a. Lændesmerter, Løberknæ, Skinnebensbetændelse, Springerknæ, Iskias smerter, hovedpine og meget mere. Triggerpunktsmassage fungere ved at påføre tryk i zonerne der er behov, og sætter kroppen i gang med at behandle området.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Lymfedrænage - for immunsystem

Østerbro: Studio Kirlita

Går du og døjer med hævede og ømme lymfeknuder i kroppen, så kan en lymfedræage gøre underværker. Her får du en let og pulserende massage som er med til at fjerne væskeophobninger, øge strømmen i lymfeknuderne, samt opfriske dit immunforsvar. 1 time.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke pt. Over 100 har købt. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
850,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Raindrop massage

Østerbro: Kirlita

Forkæl kroppen med en holistisk wellness massage. Massagen genopretter de vitale funktioner i kroppen, afbalancere energistrømmen til rygsøjlen og aktivere chakraer i kroppen. Der benyttes 9 effektive og æteriske afslappende olier.
"Gælder straks efter køb og udløber ikke. Man-fre kl. 10-20. . Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide