Hypnosebehandling

tilbuds-billede
565,-
Gå til tilbud
værdi:
1130,-,-
50%

Deal fra 3/2-2024

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Opem Terapi & Hypnose deals

Yderligere beskrivelse

Få ##65% ::50% %% rabat på 1½ times hypnose hos Opem Terapi & Hypnose. Din pris kr. ##396::565%%,- (normalpris kr. 1130,-) Hypnose er IKKE kontrol, magi, bevidstløshed eller søvn. Du kan IKKE tvinges i hypnose. Hypnose er en naturlig fokuseret tilstand, og sker for de fleste af os hver dag, når vi f.eks. fordyber os i at gøre noget som at køre, arbejde, læse eller se fjernsyn. Professionel og avanceret hypnose og hypnoterapi er ikke det samme som afslapning og visualisering! Det er moderne psykologi samt forståelse af adfærd, tanker og følelser. Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv. Jeg håndterer problemer – store som små, og hjælpler de fleste mennesker med at opnå den ønskede succes og forandring på som regel 2-5 sessioner. Lige nu giver jeg ##65% ::50% %% rabat på 1½ times hypnose til en god pris - kun kr. ##396::565%%,- mod normalprisen på kr. 1130,- Om mig: Jeg er certificeret ID Psykoterapeut, NLP-Coach, Hypnoterapeut Access Bars Facilitator og Access Body behandler. Oprindeligt har jeg en baggrund i speditionsbranchen og mange års erfaring i undervisningsmiljøet og har i mere end 20 år uddannet mig inden for den terapeutiske verden. Jeg interesserer mig for mennesker og deres historier på et eksistentielt plan. Det er berigende at få lov til at overvære et menneskes vej og vækst. Bemærk: • Booking på 60 65 52 53  • Værdikoden oplyses ved booking. • Værdikoden medbringes på mobil eller print til behandlingen.  

Ekstra information

Thorsgade 72, 4. tv. 1620 København V60 65 52 53

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters clairvoyance og reiki-healing

Hjørring: Sjælelyset

Igennem de sidste par år er klangmassage og reiki-healing blevet meget populært i Danmark, når vi taler om velvære for krop og sjæl. Det er en rigtig dejlig måde at stresse af på, samtidig med at behandlingerne led-sages af en behagelig clairvoyance.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
3000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.
"Udvidet fortrydelsesret Er før set på deal til 1900.-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
799,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

En spændende oplevelse

Odense: JD Body and Mind

Dea Dyrhøj tilbyder lige nu 37% rabat på en spændende spirituel oplevelse med orakelkort, sjælerejse samt spirituelle budskaber. DEAL Pris kr. 499,- (Normalpris kr. 799,-) Seancen foregår online eller i Odense M.
"Til d. 9. feb. 2025. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide