Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Blender med glaskande

tilbuds-billede
599,-
Ikke aktivt
værdi:
1198,-,-
50%

Deal fra 13/3-2017

Har 2 hastigheder

Blenderen har 6 blade belagt med titanium og er fremstillet strækt, hærdet glas og har en finish i rustfrit stål. Den har et låg med hermetisk lukning, som har en åbning med et målelåg på 60 ml, hvor du undervejs kan tilsætte ingredienser i blenderen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle blender deals

Yderligere beskrivelse

Blend dig til alverdens lækre drinks og supper samt velsmagende puréer og mos med denne praktiske glasblender med titaniumsblade, der helt sikkert vil give dig en hjælpende hånd i dit køkken. Glasblender med titaniumsblade Denne glasblender sørger for, at du kan fremtrylle lækre retter med en fløjlsblød konsistens! Lav de skønneste smoothies, milkshakes samt lækre daiquiries til de mere festlige lejligheder, eller brug blenderen til at give dine supper en lækker og cremet konsistens. Du kan også male mandelmel eller bruge blenderen forskellige bageformål, og den er også anvendelig til at lave diverse former for puréer og mos, hvilket også er praktisk til familier med helt små børn, så man selv kan lave sin egen babymos. Blenderen har to hastigheder samt en turbofunktion, der knuser og pulveriserer ved maksimal hastighed. Den har desuden en isknuserfunktion. Blenderen har 6 blade belagt med titanium og er fremstillet strækt, hærdet glas og har en finish i rustfrit stål. Den har et låg med hermetisk lukning, som har en åbning med et målelåg på 60 ml, hvor du undervejs kan tilsætte ingredienser i blenderen. Derudover har den skridsikre fødder samt et security check system, der gør, at den kun fungerer, når glasset er korrekt sat på. Specifikationer: 6 blade belagt med titanium 2 hastigheder + turbo Spænding: 220-240 V Frekvens: 50-60 Hz Strøm: 1000 W Kapacitet: 1,8 liter Ledningslængde: ca. 115 cm Dimensioner: ca. Ø17 x H42 cm DET FÅR DU: Titanium glasblender på 1000 W DEALPRIS 599 kr. inkl. levering Normalpris 1198 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med GLS til nærmeste pakkeshop VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING UGE 12-14 Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes direkte til forhandleren på mail: eminagrupa@gmail.com Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) GRUPAhttp://www.GRUPA.DK Mariendalsvej 50 F, 2. th. 2000 Frederiksberg

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
249,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk madkasse 40W

Hvid/Grøn

En meget praktisk elektrisk madkasse til opvarmning af din mad eller holde den varm uden behov for en mikrobølgeovn. Ideel til at tage mad til arbejde og varme det op let på kontoret.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
149,-
rabat 20%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genopladelig, bærbar minihakker

Lang batteritid – oplades med USB

En alsidig, genopladelig, bærbar minihakker der er praktisk og bekvem til alle former for hakning, uanset om den er tykkere eller finere, afhængigt af den ønskede konsistens.
" Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
179,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Generator af elektrolyse desinfektionsmiddel

Lav dit eget rengøringsmiddel

Tilsæt blot vandet og saltet i vandbeholderen, tryk på tænd/sluk-knappen til aktivering af processen, og vent i cirka 5 minutter på at det blå lys slukker, og omdannelsen til natriumhypochlorit er gennemført.
"Levering: 29,- Med blåt LED-lys" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide