Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fodbehandling med pedicure og massage

tilbuds-billede
425,-
Ikke aktivt
værdi:
850,-,-
50%

Deal fra 5/4-2018

Farum:CC Clinic

Denne kombinerede behandling indeholder en skøn fodbehandling med både pedicure og massage. De betyder, at du både får smukke fødder, tæer og negle igen, og samtidig bliver æltet igennem på den bedste måde, og opnår et genopfriskende boost.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Indtil 30. sep.
 
Se alle CC Clinic deals

Yderligere beskrivelse

Er dine fødder lækre og feminine? Eller er de trætte og ømme efter lange dage med arbejde og for mange måneder i varmt fodtøj? Netop nu tilbyder CC Clinic at tage sig godt af dine fødder - og oven i købet til halv pris. Denne kombinerede behandling indeholder en skøn fodbehandling med både pedicure og massage. De betyder, at du både får smukke fødder, tæer og negle igen, og samtidig bliver æltet igennem på den bedste måde, og opnår et genopfriskende boost. Med denne behandling får du: Lækker pedicure, hvor dine fødder, tæer og tånegle plejes og forkæles. Din hud bliver fugtet, dine neglebånd ordnes og dine negle bliver smukke og funklende igen. Skøn massage, hvor der trykkes alle de rigtige steder, og ømheder og spændinger udbedres effektivt. Sig gerne til din massageterapeut hvor hårdt eller blidt, du ønsker denne del af behandlingen. Det eneste spørgsmål, du behøver stille dig selv er, hvornår skal du forkæles? Køb lige så mange beviser, du har lyst til. Denne deal kan også benyttes som den perfekte, betænksomme gave til en, der trænger til sund forkælelse i afslappende rammer. CC Clinic i Farum står klar til at byde jer velkommen til en fantastisk og genopfriskende oplevede i trygge, professionelle rammer. Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb Værdibeviset gælder til CC Clinic byder på forkælelse - fodbehandling med pedicure og massage Værdibeviset er gyldigt til d 30-09-2018 Online booking på www.cc-clinic.dk eller på 51 91 10 87 Kan med fordel gives i gave til en du holder af. Husk at medbringe værdibeviset Du har selvfølgelig 14 dage returret efter dit køb Samarbejdspartneren er Cc-clinic. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med levering af tjenesteydelsen. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr.dealen bedes rette til Cc-clinic

Ekstra information

Cc-Clinic Bygmarken 123520 Farum

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
1499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

All-over wellness behandling

Åbyhøj: Zahra Wellness

Behandlingen varer ca. 2 - 2½ time og består af klassisk ansigtsbehandling • rygmassage • pedicure • manicure • retning af bryn samt farvning af vipper og bryn.
"Udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Spa Manicure eller Spa Pedicure

København S: Take-A-Look

Take-A-Look Kbh byder dig indenfor til 2 helt fantastiske behandlinger, der er plejende og ren velvære for dine hænder og fødder. Du får flotte hæn-der og fødder med en Spa Manicure eller Spa Pedicure.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Pris gælder: Deal 1 - Spa Manicure med håndmassage. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 289,-
værdi:
578,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Alternativ fodbehandling med pedicure

Vesterbro: Glory Nails by Maria

Du kan se frem til en skøn fodbehandling, der er ren velvære for fødder og negle. Dine fødder bliver så dejlige bløde, og dine negle får påført en flot shellak til sidst i behandlingen.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Behandleren taler kun engelsk. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide