Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fodbehandling med pedicure og massage

tilbuds-billede
425,-
Ikke aktivt
værdi:
850,-
50%

Deal fra 5/4-2018

Farum:CC Clinic

Denne kombinerede behandling indeholder en skøn fodbehandling med både pedicure og massage. De betyder, at du både får smukke fødder, tæer og negle igen, og samtidig bliver æltet igennem på den bedste måde, og opnår et genopfriskende boost.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals
stardeals

Indtil 30. sep.
 
Se alle CC Clinic deals

Yderligere beskrivelse

Er dine fødder lækre og feminine? Eller er de trætte og ømme efter lange dage med arbejde og for mange måneder i varmt fodtøj? Netop nu tilbyder CC Clinic at tage sig godt af dine fødder - og oven i købet til halv pris. Denne kombinerede behandling indeholder en skøn fodbehandling med både pedicure og massage. De betyder, at du både får smukke fødder, tæer og negle igen, og samtidig bliver æltet igennem på den bedste måde, og opnår et genopfriskende boost. Med denne behandling får du: Lækker pedicure, hvor dine fødder, tæer og tånegle plejes og forkæles. Din hud bliver fugtet, dine neglebånd ordnes og dine negle bliver smukke og funklende igen. Skøn massage, hvor der trykkes alle de rigtige steder, og ømheder og spændinger udbedres effektivt. Sig gerne til din massageterapeut hvor hårdt eller blidt, du ønsker denne del af behandlingen. Det eneste spørgsmål, du behøver stille dig selv er, hvornår skal du forkæles? Køb lige så mange beviser, du har lyst til. Denne deal kan også benyttes som den perfekte, betænksomme gave til en, der trænger til sund forkælelse i afslappende rammer. CC Clinic i Farum står klar til at byde jer velkommen til en fantastisk og genopfriskende oplevede i trygge, professionelle rammer. Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb Værdibeviset gælder til CC Clinic byder på forkælelse - fodbehandling med pedicure og massage Værdibeviset er gyldigt til d 30-09-2018 Online booking på www.cc-clinic.dk eller på 51 91 10 87 Kan med fordel gives i gave til en du holder af. Husk at medbringe værdibeviset Du har selvfølgelig 14 dage returret efter dit køb Samarbejdspartneren er Cc-clinic. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Stardeals.dk er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med levering af tjenesteydelsen. Stardeals.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr.dealen bedes rette til Cc-clinic

Ekstra information

Cc-Clinic Bygmarken 123520 Farum

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 995,-
værdi:
1695,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

2,5 times krops- og ansigtsbehandling

Snekkersten: Clinique Nostalgi

Få en velværebehandling af hele kroppen, hvor du forkæles med både bodyscrub, helkropsmassage og luksus ansigtsbehandling. Behandlingen sluttes af med en fodscrub.
"Gælder til d. 15. feb. Tidsbestilling er påkrævet." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 749,-
værdi:
1499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

All-over wellness behandling

Åbyhøj: Zahra Wellness

Behandlingen varer ca. 2 - 2½ time og består af klassisk ansigtsbehandling • rygmassage • pedicure • manicure • retning af bryn samt farvning af vipper og bryn.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 315,-
værdi:
525,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pedicure med valgfri farvet lak

Vejle: Kosmetolog Pernille Hanmann

Du får en pedicure der indeholder: Fodbad, neglebånd skubbes, negle files og formes, hård hub slibes væk, peeling, fugtgivende maske, varme opslag, massage med afsluttende cremer samt en valgfri farvet lak.
"Ingen udløbsdato, men anbefales anvendt inden 3 måneder. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide