Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Motorrens med hydrive

tilbuds-billede
799,-
Ikke aktivt
værdi:
899,-,-
11%

Deal fra 12/4-2018

Herlev: Cph Klargøring

Med denne deal får du en motorrens, som helt igennem er miljøvenlig, da rensningen sker uden brug af kemiske produkter. Der bliver fjernet sodaflejringer i motoren som vil hjælpe på dit brændstof forbrug. Gør din bil en tjeneste, og den vil takke dig i det lange løb.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gælder kun til personbiler og varevogne.
 
Se alle Cph Klargøring deals

Yderligere beskrivelse

Få en motorrens, der sparer din pengepung i længden og samtidig er til gavn for miljøet med en hydrive motorrens hos Cph Klargøring. Motorrens med hydrive En motorrens med hydrive hos Cph Klargøring renser din motor på kun 20 minutter og er helt igennem miljøvenlig i og med, at rensningen sker helt uden brug af kemiske produkter, men i stedet ved patenterede brintmetoder. Samtidig med dette fjerner den de sodaflejringer, der gør, at din bil kører kortere på en liter brændstof og derved forurener mere. Den smarte rensning er fordelagtig for alle bilejere, da alle biler tilsoder over tid og især de nyere bilmotorer stopper hurtigere til end de ældre. DET FÅR DU: En motorrens med hydrive DEALPRIS 799 kr. Normalpris 899 kr. Husk at læse afsnittet "Vigtigt at vide" under tilbuddet. Book tid på tlf. 60 42 00 05 eller på www.cphklargoering.dk. Tryk i fanen booking, vælg Deals/værdibevis, under fanen service og noter i feltet bemærkninger, at det er en Dealsales deal. Dit værdibevis er gyldigt frem til 31. juli 2018 Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Dit værdibevis er gyldigt frem til 31. juli 2018 Book tid på tlf. 60 42 00 05 eller på www.cphklargoering.dk. Tryk i fanen booking, vælg Deals/værdibevis, under fanen service og noter i feltet bemærkninger, at det er en Dealsales deal. OBS: Gælder kun til personbiler og varevogne Dealsales er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Cph Klargøring Knapholm 3 2730 Herlev Tlf. 60 42 00 05 E-mail: cph.klargoring@gmail.com www.cphklargoering.dk CVR: 38658557 Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Dealsales anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb. Samarbejdspartneren er Cph Klargøring. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Dealsales er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb. Husk at medbringe dit værdibevis som betaling Cph Klargøringhttp://www.cphklargoering.dkKnapholm 3 2730 Herlev

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1998,-
værdi:
3999,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Undervognsbehandling

Rødovre: Danee Auto

Undervognsbehandlingen tager 1-2 dage, hvortil Danee Auto anvender tyske kvalitetsprodukter til behandling og beskyttelse af din bil. Som en ekstra service vurderer bilværkstedet løbende det udførte arbejde på din bil - inden for de 2 års garanti.
" Indtil 17. maj. Tidsbestilling. Gælder til almindelig personbil. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 297,-
værdi:
495,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ind- og udvendig rengøring af bilen

Aalborg: NFT Auto

Udover at blive skinnende ren, er din bil også bedre rustet mod vind og vejr, hvis du passer godt på den og får den rengjort jævnligt.
Vælg imellem lille eller mellem pakke.
" Indtil 1. maj. Tilbuddet gælder 1 personbil. Pris er for lille pakke. Tillæg kan forekomme." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1195,-
værdi:
2200,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Grundig bilpleje

Hinnerup: Hinnerup Bilpleje

Hinnerup Bilpleje står klar med et godt tilbud, der sikrer dig en skinnende ren bil, der samtidig er modstandsdygtig over for snavs i alle former. Vælger du pakken med keramisk coating er din bil ekstra godt beskyttet mod al slags vind og vejr.
"Indtil 1. maj. Booking påkrævet. Pris gælder silver pakke. Tillæg ved større biler." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide