Bilklargøringsnyhed

tilbuds-billede
599,-
Gå til tilbud
værdi:
1049,-,-
43%

Deal fra 14/4-2024

Otterup: Nordfyns Klargøring og Dækcenter

Giv din bil en grundig bilklargøring med sølvpakken fra Nordfyns Klargøring og Dækcenter ved Otterup. Med dette tilbud bliver din bil både gjort grundigt rent ud- og indvendigt – til en god pris naturligvis.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Tillæg ved større biler. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Nordfyns Klargøring og Dækcenter deals

Yderligere beskrivelse

Nordfyns Klargøring & Dækcenter giver 42 % rabat på klargøring af din bil med sølvpakken. DEAL pris kr. 599,- (Normalpris kr. 1049,-) Det bedste ved en ny bil er duften, den dufter og ser rigtig flot ud. Nu har du chancen for at få denne oplevelse med din egen bil. Med en bilklargøringspakke fra Nordfyns Klargøring & Dækcenter bliver din bil flot og kommer til at dufte som en ny bil. Sølvpakken indeholder: Udvendig rengøring: Voksholdig skumvask Insekt og snavs fjernes Fælgrens Inderskærme spules Dørfalse og hængsler vaskes Afrensning af tankdæksel Dækpleje med dækshine Udvendig plastik/gummi-opfrisker Ruder og spejle pudses   Indvendig rengøring: Støvsugning af sæder, måtter, bagagerum m.m. Bundmåtter renses Vask af askebægre Ruder og spejle pudses Instrumentbord m.m. aftørres Gennemblæsning af kabine, sprækker og hulrum Plastik/gummi-opfrisker Pedaler afvaskes Duftspray      DEAL pris kr. 599,- Værdi kr. 1049,- Evt. tillæg: Tillæg ved 7-personers biler og SUV: 100 kr. Tillæg ved campere og busser: 200 kr. Tillæg ved ekstra beskidt bil: 150 kr. Tillæg ved hundehår: 150 kr. Evt. tilkøb: Tilkøb af sæderens kr. 449,- Nordfyns Klargøring & Dækcenter er kendt for at levere et flot stykke arbejde, som du bestemt bliver tilfreds med. Overlad trygt din bil i deres professionelle hænder, så bliver der tryller med din bil både indvendig og udvendig. Det er et professionel klargørings- og dækcenter med mange års erfaring inden for bilpleje og dæk service. Deres mission er at levere kvalitetsarbejde og en god service. Kunderne skriver på nettet: Super god service. Bilen bliver virkelig gjort ren - Dan Jeg har lige hentet min bil efter klargøring og udvendig vask, hold nu op at godt stykke arbejde, den har på intet tidspunkt imens jeg har haft bilen set så godt ud inde som ude som efter den har været hos dem, der er ikke så meget som en finger at sætte på noget. Vil klart anbefale alle at gøre dem selv den tjeneste og køre deres bil ud forbi dem. De har virkelig styr på hvad de laver. Og så er venligheden og service også bare i top - Cevin Jeg har lige fået min bil tilbage den ser super flot og ren ud, tydeligt at se der er blevet gået op i detaljerne og der er blevet gjort et grundigt stykke arbejde! Jeg ville klart anbefale andre at bruge dette fantastiske sted - Emilie Rigtig god oplevelse.. Min gamle Peugeot 307 fra 2006 lignede næsten en ny bil inden i. Jeg blev taget godt imod og budt noget at drikke imens jeg ventede, det tog ca. halvanden time.. Kan klart anbefale stedet og kommer helt sikkert igen - Allan Det er et godt stykke arbejde de har lavet de gutter, min bil lignede en ny igen, virkelige super cool gutter og fantastisk service. Top karakterer herfra - Jack

Ekstra information

Norupvej 118 5450 Otterup52 75 35 09

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Åbningstilbud på bilklargøring

Brabrand: SH Bilpleje Bilvask og keramisk Coating

Denne komplette klargøring består af luksusvask, fælgvask, rens af motor, støvsugning, aftørring, pudsning og meget mere. Det er så billigt, at man nærmest ikke kan lade være med at slå til. Køb op til 4 værdibeviser, så du kan få bilen til at skinne helt frem til sommer.
"Indtil 12. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
700,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Forårsrengøring af bilen

Herlev: Cph Klargøring

Klargøringen består af både en grundig indvendig og udvendig vask. Behandlingen indeholder alt lige fra vask af fælge og dækshine til støvsugning af hele kabinen, vinylbehandling og vask af ruder. Se, hvad den indvendige og udvendige klargøring består af længere nede på siden.
" Gælder personbiler. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 3696,-
værdi:
5600,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Undervognsbehandling

Nyborg: Nyborg PAVA Center

Vælg mellem:
Ved undervognsbehandlingen gennemgår din bil en proces, hvor den trin for trin sikres mod rust - således, at din bils levetid forlænges, udgifterne til vedligeholdelse formindskes og bilens gensalgsværdi højnes.
"Gælder: Komplet undervognsbehandling med dobbeltbehandling - Lille bil - gruppe 2, 3, 4. Til d. 24. jul." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide