Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Massage, fodmassage eller akupunktur

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
300,-,-
50%

Deal fra 21/5-2018

Frederiksberg: Klassisk Akupunktur

Vælg mellem 30, 60 eller 90 minutters massage eller akupunktur for 1 eller 2 personer. Massagen sætter gang i blodcirkulationen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Foregår på engelsk. Pris gælder 30 minutters fodmassage.
 
Se alle Klassisk Akupunktur deals

Yderligere beskrivelse

Er din hverdag plaget af stress, jag og smerter? Når travlheden overtager, hovedet dunker, og kroppen ikke vil, som du vil, står Akupunktur - Kinesisk Klinik på Frederiksberg klar til at løsne dine spændinger. Jing Wei er ejeren bag Akupunktur - Kinesisk Klinik og er en garvet kvinde i faget med en uddannelse i klinisk medicin og ejer af klinik i Hillerød i en årrække. Nu tilbyder hun også akupunktur og kinesisk massage på Frederiksberg, hvor hun og det søde personale hjælper dig af med smerter, stress og ubalancer i kroppen med effektive kinesiske metoder. Med en kombination af traditionel akupunktur og den kinesiske massage Tui Na fjerner Jing blokeringer i din krop og giver den et tiltrængt skud energi. Du kan også vælge en kinesisk fodmassage, hvor du bliver æltet og trykket de helt rigtige steder. Så bliv frisk til at nyde foråret fuldt ud med forkælelse til krop og sind hos Akupunktur - Kinesisk Klinik. Behandlinger  Hos Klassisk Akupunktur lægger vi altid vægt på, at alle får en individuel og tryg oplevelse hos professionelle behandlere. Med et værdibevis til Klassisk Akupunktur kan du vælge imellem 3 forskellige behandlinger: Fodmassage, medicinsk massage eller akupunktur. De tre behandlinger er baseret på gamle traditioner, og bygger på den traditionelle kinesiske teori om Yin og Yang, og om at der skal være en balance mellem krop og sjæl.  Medicinsk massage Denne massageform er en kinesisk medicinsk massage ved navnet Tui Na, der, ligesom akupunktur, er baseret på den ældgamle kinesiske teori. Denne behandlingsform er specielt velegnet til muskel- sene- og ledsmerter, men kan også hjælpe på menstuationssmerter, hovedpine og migræne, samt andre smerter i kroppen. Ydermere sætter massagen gang i blodcirkulationen og giver en udrensende effekt.    Fodmassage Ud over at være behageligt, kan fodmassage også være utroligt gavnligt for dig og din krop. Ofte stammer smerter i kroppens muskler og led nemlig fra fødderne, da foden er en af de kropsdele der er hårdest belastet, men samtidig også er en af de mest ignorerede. En fodmassage løsner op i musklerne og giver en friere blodgennemstrømning, og kan derfor være et godt alternativ eller supplement til den traditionelle massage. Akupunktur Ordet er sammensat af de to latinske ord acus, som betyder nål, og punktura, som betyder at punktere. Akupunktur er altså en behandling, hvor små, tynde nåle stikkes ind i huden forskellige steder på kroppen, for at frigøre energi og igangsætte en healing. Det kan bruges til blandt andet smertelindring ved fx. migræne eller ryg- og nakkesmerter, eller ved stress og søvnløshed.

Ekstra information

Klassisk Akupunktur,Rolighedsvej 17,1958 Frederiksberg C, Tlf.:

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
250,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters fiskespa

Hvidovre: Lash Care

Hos Lash Care i Hvidovre har de stor erfaring med denne type fiskespa, og netop nu kan du prøve eller genprøve den anderledes behandling, som mange beskriver som en afslappende og sjov oplevelse, der er perfekt at dele med andre.
" For 2 er prisen 200,-. OBS Dine ben og fødder må ikke være smurt ind i creme før behandlingen" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
850,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Varmstensmassage - til par

Amager: Ny Liv Spa

- 60 min. varmstensmassage: 299,-
- 60 min. Varmstensmassage for par: 598,-
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 700,-
værdi:
1600,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters parmassage

Østerbro (ved Fælledparken): Raphael Therapy Center

Vi tilpasser vores massage efter jeres behov, så massagen udføres afhængig af jeres problemer, og vi masserer med økologisk kokosolie i kombination med lavendelolie.
"Pt. ingen udløbsdato. Engelsktalende personale. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide