Fysiurgisk massage, ansigtsmaske & bobler

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
999,-,-
50%

Deal fra 9/4-2024

Indre by: Floraida Skin & Body

- 60 min massage med ansigtsmaske og 1 glas champagne (499,-)
- 60 min massage for par med ansigtsmaske og 1 glas champagne (998,-)

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Floraida Skin & Body deals

Yderligere beskrivelse

Floraida Skin & Beauty giver 50 % rabat på 60 min. helkropsmassage, ansigtsmaske og 1 glas champagne for 1 person eller som parbehandling. DEAL pris fra kr. 499,- (Normalpris op til kr. 1998,-) Trænger du til at få løsnet dine stramme og måske lidt ømme muskler, så er en fysiurgisk massage lige sagen. Vælg mellem følgende 2 deals: DEAL 1: 60 min fysiurgisk massage for 1 person Ansigtsmaske 1 glas champagne DEAL pris kr. 499,- Værdi kr. 999,- DEAL 2: 60 min fysiurgisk massage for par Ansigtsmaske 1 glas champagne DEAL pris kr. 998,- Værdi kr. 1998,- 'Fysiurgisk' betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd. Det er den mest almindelige form for massage. Massagen er mere behagelig end en sportsmassage, der er mere dybdegående. Den er derfor en dejlig selvforkælende massage, der giver et utroligt velvære efter behandlingen er afsluttet. Floraida Skin & Body Floraida din behandler glæder sig til at byde dig/ jer velkommen til hendes lille oase af en klinik, hvor kunderne kun har rosende ord tilovers for Floraidas behandlinger, der kun udføres af kvindelige massører.  "Hos mig er der en hyggelig atmosfære, hvor du kan stresse af fra hverdagen, blive forkælet og føle dig hjemme" fortæller Floraida og forsætter " du er altid i centrum hos mig, og alle mine behandlinger bliver tilpasset til dig. Floraida har hele tiden fingeren på pulsen og holder sig opdateret med de nyeste trends og teknikker, så de altid kan tilbyde dig det bedste. Glæd dig selv eller din partner med denne deal, for hos Floraida er kvalitet og god service en selvfølge.  Kunderne skriver på nettet: Har lige fået den skønneste behandling. Kan varmt anbefale dette sted. Jeg blev taget godt imod og føler mig 9 år yngre - Trine Virkelig behagelig og dygtig behandler, jeg har allerede booket endnu en tid til massage - Helle Omhyggelig, venlig, dygtig behandler - Christina Professionel behandling, sød og imødekommende - når man går derfra har man det fantastisk. Kan virkelig anbefales - Carina

Ekstra information

Peder Skrams Gade 11 kld. tv. 1057 København K71 70 77 71

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
750,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters oliemassage

Indre by: Floraida Skin & Body

Oliemassage er en form for afslappende og terapeutisk massage, der involverer brug af varm olie på huden. Denne type massage anvender typisk en blidere og mere flydende teknik end traditionelle massageteknikker og fokuserer på at løsne spændinger m.m.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 649,-
værdi:
1166,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Parbehandling

Horsens: M Hudpleje

Behandlingen foregår i vores dobbeltkabine, hvor vi forkæler dig, og en du holder af med en skøn og afslappende behandling i rolige omgivelser. Parbehandlingen er den perfekte anledning til en romantisk kærestetur eller hyggelig kvalitetstid med en god veninde.
"Til 20. dec. Med ansigtsbehandling og skulder- og nakkemassage. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 212,-
værdi:
375,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Aromamassage og gratis fiskespa - for 2

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Pirrer dine sanser og får dig til at slappe af. Mens du bliver masseret får din ven(inde) 30 min. gratis fiskespa. Vandet i bassinet er ca. 30 grader, og der er ca. 100 fisk i forskellige størrelser.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide