Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Hammam håndklæder

tilbuds-billede
179,-
Ikke aktivt
værdi:
399,-,-
55%

Deal fra 15/6-2018

I 100% bomuld

De tyrkiske hammam håndklæder er smukke og i en lækker, blød kvalitet. De er lavet i 100% bomuld og kan tåle at blive vasket - og stadig beholde deres blødhed og farver. Vælg imellem honeycomb, heeringbone eller diamond i 3 farver.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 39,-
 
Se alle håndklæder deals

Yderligere beskrivelse

De tyrkiske hammam håndklæder er smukke og i en lækker, blød kvalitet. De er lavet i 100% bomuld og kan tåle at blive vasket - og stadig beholde deres blødhed og farver. Håndklæderne er vævet i en let kvalitet og har en høj sugeevne og den unikke fordel ved derfor også at tørre hurtigt. Håndklæderne er lette og fylder ikke meget, når du skal pakke strandtasken, og de egner sig derfor også godt til at tage med på ferien, hvor du også kan bruge dem som badehåndklæder. Hammam håndklæder er et mere miljørigtigt valg, da de fylder mindre i vaskemaskinen, og du kan have flere i maskinen ad gangen. Håndklæderne er lavet i det smukkeste, fineste og blødeste tyrkiske bomuld. Vælg imellem honeycomb, heeringbone eller diamond i flere smukke farver. Produktspecifikationer: Mærke: Nielsen//Christensen Type: Tyrkiske hammam håndklæder Materiale: 100% tyrkisk bomuld Mål: 100 x 180 cm Vægt: 400 gram Vævninger:  Honeycomb Heeringbone Diamond Farver:  Blå Lyseblå  Grå Normalpris: kr. 399,- pr. stk. Kampagnepris: kr. 179,- pr. stk. Vasketip Læg håndklædet i koldt vand i 12 timer første gang det skal vaskes. Dette vil gøre fibrene længere, og få håndklædet til at absorbere endnu bedre. Herefter kan det vaskes på 60 grader og stryges, hvis ønsket.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
499,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Håndklæder i bomuld

3 farver

Håndklæderne er produceret i 100% bomuld og kan købes i sæt af enten 3 eller 6 stk. Sættene indeholder håndklæder i str. 140 x 70 cm., 100 x 50 cm. og 60 x 40 cm. Bestiller du sættet med 3 stk. er der et i hver str. og bestiller du sættet med 6 stk. er der 2 i hver str.
"Gratis levering. Prisener for 3 stk." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 145,-
værdi:
290,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

A3-plakat i 6 motiver

Fra Creativedot.dk

Plakat serien fra Maria Betzer illustration består af 6 exclusive håndtegnede illustrationer af dyr. Digitalprintet på 200 g. ubestrøget offset papir. Vælg mellem bl.a. ugle, papegøje, påfugl m.m.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 98,-
værdi:
213,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 hanstik med fatning

Til elpære

Har du nogle steder i huset hvor du godt kunne bruge noget mere lys, så har du her mulighed for at få en smart løsning på det problem. Stikkene har en tænd/sluk knap så du nemt kan slukke for lyset igen.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide