Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters fedtreducering

tilbuds-billede
999,-
Ikke aktivt
værdi:
2000,-
50%

Deal fra 17/7-2018

Værløse: Anti aging center

60 minutters proslimelt behandling hjælper dig med ultralyd cavitation til at opstramme og forme din krop, behandle appelsinhud og reducere antallet af fedtceller i det behandlede område. Virker som en fedtsugning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Indtil 17. okt.
 
Se alle Anti aging center deals

Yderligere beskrivelse

Proshockice er en ny form for fedtreducerende behandling, som kombinerer traditionel kryoterapi med chokterapi. Chokterapien giver hurtigere resultater og gør behandlingen særdeles effektiv mod fedt og cellulitis. Behandlingen foregår uden nogen form for kirurgi eller brug af nåle. Du vil kun komme til at mærke en intens kulde under frysebehandlingen. Fremgangsmåden er således, at fedtcellerne først fryses med en sonde, der i et område af gangen køler fedtcellerne ned til -5 grader. De efterfølgende dage vil fedtvævet gennemgå en langsom celledød. Efter denne behandling vil det behandlede område udsættes for chokbølger fra en choksonde, hvilket får fedtvævet til at krakelere, hvorved nedbrydning af fedtvæv efterfølgende vil fremmes. Fedtfjerning af dit lokale fedtdepot med Proslimelt En Proslimelt behandling hjælper dig gennem ultralyd cavitation til at opstramme og forme din krop, behandle appelsinhud og reducerer antallet af fedtceller i det behandlede område. Proslimelt behandlingen virker også som en fedtsugning, men uden at gennembryde huden. Det er hurtigt, effektivt og uden ubehagelige bivirkninger. Teknologien er baseret på lavfrekvent ultralyd, der nedbryder fedtcellerne uden at skade det omgivende væv. Behandlingen sikrer umiddelbare resultater og fremmer den naturlige fedtforbrænding. Effekten dokumenteres Effekten af behandlingen vil være synlig straks efter. Men som en ekstra sikkerhed, måles der både før - og efter behandlingen, omkreds, fedtdepot og der tages fotos. Således kan du ved selvsyn straks efter både nyde resultatet i spejlet, men også kan se dokumentation på forvandlingen. Erfaren betjening Silvia Carvallo, som driver Anti Aging Center, har mere end 30 års erfaring med fedtbehandlinger og antiaging-behandlinger til krop og ansigt. Klinikken er den første skandinaviske afdeling af en international franchisekæde, drevet af den italienske producent Promoitalia. Anti Aging Center ligger centralt i hyggelige Værløse Bymidte med gratis 3 timers parkering, og i umiddelbar nærhed af S-tog.

Ekstra information

Anti aging center,Bymidten 35 D,3500 Værløse, Tlf.:

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1500,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters 3-i-1 behandling

Værløse: Anti Aging Center

Du får følgende behandlinger:
-10 min. på passive gymnastics-maskine,
- 10 min. vibro massage med den effektive anti aging maskine Cellotec
- 40 min. body-wrapping med varmetæppe og afslappende musik
"Booking er påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 200,-
værdi:
375,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters infrarød varmeterapi

Esbjerg V: Chianty Spa

Nyd en afslappende behandling, hvor du er pakket ind i varmetæppe med infrarød stråling, som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og stimulerer stofskiftet. Medvirker til vægttab og fedtreducering og skaber en pænere hud ved at mindske cellulite.
"Gælder helt til d. 1. maj 2019. Booking er påkrævet." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 435,-
værdi:
725,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters slanke- og varmebehandling

Odense: Holistisk Kurklinik

Med dette tilbud er du sikret en effektiv, behagelig og afslappende slankebehandling, der består af 2 dele: 45 minutters TEI slankebehandling samt 45 minutters infrarød varmeterapi. Vælg mellem 21 områder.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide