Prøv EMS-sculpting

tilbuds-billede
599,-
Gå til tilbud
værdi:
1500,-,-
60%

Deal fra 12/1-2022

Værløse og Kbh. K.: Anti aging center

Du får virkelig med denne behandling flotte runde, trænede balder, havfruelinje eller oplever at den løse hud på maven blive væsentlig fastere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle anti aging center deals

Yderligere beskrivelse

Anti Agingcenter giver 6o% rabat på 30 min. EMS-sculpting Pro. DEAL pris kr. 599,- (Normalpris kr. 1500,-). Forøg din muskelmasse og få en flottere og fastere krop, så du bliver klar til næste års badesæson. EMS-sculpting Pro = EMS EMS-sculpting er den nyeste Teknologi indenfor EMS. Der er ikke tale om en slankebehandling, selv om der forbrændes fedt. Behandlingen er utrolig effektiv, når det gælder om at øge fedtforbrændingen og opbygningen af musklerne i kroppen.' EMS-sculpting virker på: Øgning af Muskelmassen Formning af musklerne Tab af fedt Opbygning af en yngre krop Reparation af figuren efter fødslen Du får virkelig med denne behandling flotte runde trænede balder, havfrue linje eller oplever at den løse hud på maven blive væsentligt fastere. Muskelopbygningen og toningen af kroppen med EMS-sculpting foregår med nogle store plader/applikationer og behandlingen er fuldstændig smertefri. Behandlingen tager kun 30 min. Men for at få den størst mulige effekt, bør du tage et forløb på 6 behandlinger.  Du vil ofte kunne se forskel med det samme eller i løbet af et par dage. Glæd dig til en flot, smuk og fast hud der booster din selvtillid uden hårde fysiske anstrengelser. Antiagingcenter står parat til, at hjælpe dig på vej til din drømmekrop, og du får en super service og vejledning med på vejen.

Ekstra information

Bymidte 35 D 3500 Værløse61 66 50 37

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters tandblegning

Hørsholm: Anti Aging Center/Beauty Innovation

Behandlingen varer 60 min. Du får påført en Gel fra ONLYSMILE, og dine tænder bliver derefter belyst med LED lys på den helt rigtige bølgelængde. Geleen sikre i kombination med LED lampens teknologi den høje effektivitet i behandlingen.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 498,-
værdi:
995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters lymfedrænage med pressoterapi

Værløse: Anti Aging Center

Pressoterapi - Lymfedrænage er en behandling der stimulerer kredsløb og lymfesystem og som fjerner følelsen af trætte tunge ben. Samtidig hjælper behandlingen med at eliminere toksiner i kroppen og er derfor et godt supplement til fedtreducering og cellulite behandlinger.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters infrarød saunatæppe

Odense: Aktiv-behandling.dk

Behandlingen varer 30 til 45 minutter efter ønske. Varmen trænger dybt ned i vævet og booster blodcirkulationen, løsner stive led og muskler samt giver smertelindring. Du vil svede langt flere affaldsstoffer ud end i en almindelig sauna eller dampbad.
"Udvidet fortrydelsesret. Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide