Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

LED-solcellelyskæde

tilbuds-billede tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
598,-,-
67%

Deal fra 11/12-2018

100 LED-lys

Oplys haven i mørket med en smuk og energisparende LED-solcellelyskæde. Ved køb af denne lyskæde medfølger et solcelle-batteri, som samler energi i løbet af dagen, hvilket resulterer i et smukt lys om aftenen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 45,-.
 
Se alle LED-lyskæde deals

Yderligere beskrivelse

Leveringen er 5-7 hverdage efter dit køb. Varen leveres til nærmeste pakkeshop.Lys haven op i mørket med en smuk og energisparende LED-solcelle lyskæde. Ved køb af denne lyskæde medfølger et solcelle-batteri, som samler energi i løbet af dagen, hvilket resulterer i et smukt lys om aftenen.Vælg imellem 2 lyskæder med 100 lys eller 2 lyskæder med 300 lys.Produktspecifikationer:Type: LED-solcelle lyskædeAntal lys: 100 eller 300 lysLyskæde længde: 10 meterMellemrum mellem lysene: 10 cmLystid: 8-12 timer på én opladningLyseffekt: Lysene kan lyse konstant eller blinkeBatterier: AA-batterier medfølger ikke 2 stk lyskæde m. 100 lysNormalpris: kr. 598,- / Kampagnepris: kr. 199,-2 stk lyskæde m. 300 lys:Normalpris: kr. 1.098,- / Kampagnepris: kr. 349,- Opsætning af lyskæderne Lyskæden sættes let op og solcellepanelet monteres let ved hjælp af jordspydet. LystidLyskæden lyser op til til 8-12 timer på en fuld opladning, som kan lyse i enten konstant eller blinkende tilstand. Solpanelet stikkes lige ned i jorden for nem adgang og mobilitet, og er fantastisk til alle udendørs rum med behov for energieffektiv og miljøvenlig belysning. Panelet har en kontakt bag på, beregnet til at tænde og slukke, og som anvender (udskiftelige) NiMH-batterier (AA-batteri). Leveringen er 5-7 hverdage efter dit køb. Varen leveres til nærmeste pakkeshop. Lys haven op i mørket med en smuk og energisparende LED-solcelle lyskæde. Ved køb af denne lyskæde medfølger et solcelle-batteri, som samler energi i løbet af dagen, hvilket resulterer i et smukt lys om aftenen. Vælg imellem 2 lyskæder med 100 lys eller 2 lyskæder med 300 lys. Produktspecifikationer: Type: LED-solcelle lyskæde Antal lys: 100 eller 300 lys Lyskæde længde: 10 meter Mellemrum mellem lysene: 10 cm Lystid: 8-12 timer på én opladning Lyseffekt: Lysene kan lyse konstant eller blinke Batterier: AA-batterier medfølger ikke 2 stk lyskæde m. 100 lys Normalpris: kr. 598,- / Kampagnepris: kr. 199,- 2 stk lyskæde m. 300 lys: Normalpris: kr. 1.098,- / Kampagnepris: kr. 349,- Opsætning af lyskæderne Lyskæden sættes let op og solcellepanelet monteres let ved hjælp af jordspydet. Lystid Lyskæden lyser op til til 8-12 timer på en fuld opladning, som kan lyse i enten konstant eller blinkende tilstand. Solpanelet stikkes lige ned i jorden for nem adgang og mobilitet, og er fantastisk til alle udendørs rum med behov for energieffektiv og miljøvenlig belysning. Panelet har en kontakt bag på, beregnet til at tænde og slukke, og som anvender (udskiftelige) NiMH-batterier (AA-batteri).

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

LED-lyskæde

Med solceller

Med dette tilbud slipper du for dyre el-regninger, med denne smarte lyskæde med solcelle-batteri. Lyskæden bruger udskiftelig batterier. Du kan vælge mellem 100 eller 300 lys.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
449,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Solcelle-LED-lyskæde

12 meter

Solcelle-LED-lyskæde med LED-pærer i behagelig varmhvid farve, der er perfekt til at skabe hyggestemning her i den mørke tid som vi går i møde. Solcellerne sidder på et medfølgende solcelle spyd, der er koblet til kæden og som kan stikkes i jorden ved siden af kædens placering.
"Gratis levering. Ved køb af 2 er prisen 259,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
249,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lyskæde med istapper

Hænger ned i små fine gardiner

Kæden er 3,5 meter lang og har 16 lysdryp pr. 40 cm. Det er muligt at koble flere kæder sammen, så kæden kan blive lige så lang som du har brug for - og evt. nå hele huset rundt.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide